![]() |
|
Cytuj:
Using one of 300 ultimate healing rune <got attacked by 4 ppl, they got combo 700 hp if ue> <i heal myself 800 hp each turn> You are dead. |
Cytuj:
A co do OB :o Masakra :o |
GL RETH JUTRO <3
nie wiedzialem ze tez piszesz mature?:P |
Ano pisze..... I nie dziekuje :p
|
Virtue VS Vision ;o
pozdro Jasin |
siemka wlasnie powrut co tam ziomqui
|
|
Cytuj:
Śmieszny jesteś dostałeś odemnie 2sd na openie i zwiałeś jak noob cieniasie :D:D:D:D:D:D Dobrze , że mam świadków bo byś znów się wymigał A teraz pisz te śmieszne i nudne teksty o mnie |
wszyscy wiedza ze dax tez swoje zmyslic potrafi jaki to on swietny i wogole... chociaz fakt grac jakos umie. A teksty o vironie nie sa smieszne czy glupie tylko poprostu ludzie prawde pisza. Powiedziales ze ci blokneli hotkeye przez co nie mogles sie bronic i tylko dlatego padles.... wyszedles poprostu na idiote bo udawalaes cwaniaka w pz ewentualnie na daaaaaaalekim expie gdzie nie mogli cie dorwac, a gdy przyszedl czas na ob zlozyles sie jak nop. ;]
|
Ob
Rillander
Inhabitant of Valoria Profession: Master Sorcerer Level: 164 Part of the Heretics (Rau) Posts: 1145 4 deaths from the guild Virtue --- Chealino Helun Lirath Edwin Torin Trix Gran 18 deaths from the guild Divine --- Iron Bellator Night Agent Offenhauser Titzu Princess Arman Maly'john Master-Duel Mor'Grimm Xenezis Aureliuss Bezok Colalvero Gruhard Kashrius da'Roc Milivin Estillo Kaikao Sher Sarika |
Cytuj:
Hymm Dax prawie zawsze zmysla i robi wszystko aby miec sluchaczy co do hotkey to bylo troche inaczej podczas war dostalem nagle lagi takie jakich nigdy nie mialem jak tylko padlem odrazu do mnie napisal Bezok z Renii cyt.( Co pewnie niewiesz dlaczego sie nie mogles leczyc nie bo ci IP zpingowalismy i hoty ci niedzialaly) a potem dax zaczol ze mna rozmawiac i zle mu to sformulowalem ale trudno. A co do daaaaaaaaaalekiego expa to sie bardzo mylisz niewiem czy jest exp na ktorym jeszcze nie expilem a to dlatego ze mam prawie all questy potrzebne do expienia bo ta gra tez na tym polega Gram w to 2 lata moze slabo walcze bo prawie caly czas gralem expiac ale teraz to sie zmienia . przyszedl czas na ob zlozyles sie jak nop. ;][/quote]- wiesz co padalem w smieszniejszych sytuacjach ale to jest gra raz sie wygrywa raz przegrywa |
Cytuj:
up zal............................................... .................................. |
ale viron nie daje passow chlopakom z furory zeby za niego grali podczas ob.. :)
|
Ogladalem filmik z open i przelomowym momentem filmu jest jak Laubau i mendil wala Vis luxy by dosiegnac tych na cyplu ,a viron terra wave HAHAHAHAHAHA normalnie spadlem z krzesla :D VIRON FTW _/ naprawde ten noob nr 1 _/
:cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Może macie link do filmiku co ? :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Za to robisz nowe postacie i podszywasz sie pod anglika ;/
|
Cytuj:
|
|