Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Plotki z Iridii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=131839)

adnincv 04-05-2008 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Phoenix- (Post 2039395)
O wielki Daxie, liderze darzonego strachem GTW pod rządami którego wszyscy się uginają czy będziesz tak wspaniałomyślny i przekażesz im część swojej wiedzy, tak aby mogli wygrać ob?

Z góry dziękuję
Fewolczak

'ja to jednak umiem sp.ierdalac'

Using one of 300 ultimate healing rune
<got attacked by 4 ppl, they got combo 700 hp if ue>
<i heal myself 800 hp each turn>
You are dead.

Reth'ik, 04-05-2008 23:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meb (Post 2039374)
Po fragach widac, ze nie gral nikt z furory?:P Itak wygracie chlopaki (mowie do Divine):cup::cup::cup:

Btw, GL ANUM I MICHAS jutro 8o8o

A JA TO CO?! MEB FOCH! :D
A co do OB :o Masakra :o

Meb 04-05-2008 23:13

GL RETH JUTRO <3
nie wiedzialem ze tez piszesz mature?:P

Reth'ik, 04-05-2008 23:23

Ano pisze..... I nie dziekuje :p

Troto 04-05-2008 23:35

Virtue VS Vision ;o

pozdro Jasin

Olorion. 04-05-2008 23:50

siemka wlasnie powrut co tam ziomqui

Diego325 04-05-2008 23:54

Nazgul z Virtue lol

BYL PRZECIEK!!! http://webmaster.waw.pl/matura/przec...ura_polski.php

Viron 04-05-2008 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adnincv (Post 2038690)
BORUTEA111!!JEDENASCIEJEDENJEDEN!1111111111

HAHAHA
Śmieszny jesteś dostałeś odemnie 2sd na openie i zwiałeś jak noob cieniasie
:D:D:D:D:D:D
Dobrze , że mam świadków bo byś znów się wymigał

A teraz pisz te śmieszne i nudne teksty o mnie

Czeczeniec 05-05-2008 00:20

wszyscy wiedza ze dax tez swoje zmyslic potrafi jaki to on swietny i wogole... chociaz fakt grac jakos umie. A teksty o vironie nie sa smieszne czy glupie tylko poprostu ludzie prawde pisza. Powiedziales ze ci blokneli hotkeye przez co nie mogles sie bronic i tylko dlatego padles.... wyszedles poprostu na idiote bo udawalaes cwaniaka w pz ewentualnie na daaaaaaalekim expie gdzie nie mogli cie dorwac, a gdy przyszedl czas na ob zlozyles sie jak nop. ;]

Panicz 05-05-2008 00:39

Ob

Rillander

Inhabitant of Valoria
Profession: Master Sorcerer
Level: 164

Part of the Heretics (Rau)

4 deaths from the guild Virtue
---
Chealino
Helun Lirath
Edwin Torin
Trix Gran

18 deaths from the guild Divine
---
Iron Bellator
Night Agent
Offenhauser
Titzu
Princess Arman
Maly'john
Master-Duel
Mor'Grimm
Xenezis
Aureliuss
Bezok
Colalvero
Gruhard
Kashrius da'Roc
Milivin
Estillo
Kaikao
Sher Sarika

Viron 05-05-2008 01:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czeczeniec (Post 2039635)
wszyscy wiedza ze dax tez swoje zmyslic potrafi jaki to on swietny i wogole... chociaz fakt grac jakos umie. A teksty o vironie nie sa smieszne czy glupie tylko poprostu ludzie prawde pisza. Powiedziales ze ci blokneli hotkeye przez co nie mogles sie bronic i tylko dlatego padles.... wyszedles poprostu na idiote bo udawalaes cwaniaka w pz ewentualnie na daaaaaaalekim expie gdzie nie mogli cie dorwac, a gdy przyszedl czas na ob zlozyles sie jak nop. ;]

Hymm Dax prawie zawsze zmysla i robi wszystko aby miec sluchaczy
co do hotkey to bylo troche inaczej podczas war dostalem nagle lagi takie jakich nigdy nie mialem jak tylko padlem odrazu do mnie napisal Bezok z Renii
cyt.( Co pewnie niewiesz dlaczego sie nie mogles leczyc nie bo ci IP zpingowalismy i hoty ci niedzialaly) a potem dax zaczol ze mna rozmawiac i zle mu to sformulowalem ale trudno.
A co do daaaaaaaaaalekiego expa to sie bardzo mylisz niewiem czy jest exp na ktorym jeszcze nie expilem a to dlatego ze mam prawie all questy potrzebne do expienia bo ta gra tez na tym polega
Gram w to 2 lata moze slabo walcze bo prawie caly czas gralem expiac ale teraz to sie zmienia .

przyszedl czas na ob zlozyles sie jak nop. ;][/quote]- wiesz co padalem w smieszniejszych sytuacjach ale to jest gra raz sie wygrywa raz przegrywa

Maly'john 05-05-2008 07:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viron (Post 2039733)
Hymm Dax prawie zawsze zmysla i robi wszystko aby miec sluchaczy
co do hotkey to bylo troche inaczej podczas war dostalem nagle lagi takie jakich nigdy nie mialem jak tylko padlem odrazu do mnie napisal Bezok z Renii
cyt.( Co pewnie niewiesz dlaczego sie nie mogles leczyc nie bo ci IP zpingowalismy i hoty ci niedzialaly) a potem dax zaczol ze mna rozmawiac i zle mu to sformulowalem ale trudno.
A co do daaaaaaaaaalekiego expa to sie bardzo mylisz niewiem czy jest exp na ktorym jeszcze nie expilem a to dlatego ze mam prawie all questy potrzebne do expienia bo ta gra tez na tym polega
Gram w to 2 lata moze slabo walcze bo prawie caly czas gralem expiac ale teraz to sie zmienia .

przyszedl czas na ob zlozyles sie jak nop. ;]

- wiesz co padalem w smieszniejszych sytuacjach ale to jest gra raz sie wygrywa raz przegrywa[/quote]
up zal............................................... ..................................

Karolek98 05-05-2008 10:37

ale viron nie daje passow chlopakom z furory zeby za niego grali podczas ob.. :)

berger 05-05-2008 12:13

Ogladalem filmik z open i przelomowym momentem filmu jest jak Laubau i mendil wala Vis luxy by dosiegnac tych na cyplu ,a viron terra wave HAHAHAHAHAHA normalnie spadlem z krzesla :D VIRON FTW _/ naprawde ten noob nr 1 _/
:cup::cup::cup::cup::cup::cup:

Hoster 05-05-2008 14:16

Może macie link do filmiku co ? :)

Forlann 05-05-2008 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karolek98 (Post 2039925)
ale viron nie daje passow chlopakom z furory zeby za niego grali podczas ob.. :)

Wy daliscie passy dla ludzi z nova , pare osob z divine dalo passy dla furora.Wiec? ( zanim zaczniesz najezdzac na mnie , to odrazu mowie ze nie dawalem nikomu pass)

adnincv 05-05-2008 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czeczeniec (Post 2039635)

i nie robie kont na tibi.pl nieujawniajac sie kim jestem, go2hell

Troto 05-05-2008 15:19

Za to robisz nowe postacie i podszywasz sie pod anglika ;/

-Phoenix- 05-05-2008 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Troto (Post 2040234)
Za to robisz nowe postacie i podszywasz sie pod anglika ;/

pwned xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

-Phoenix- 05-05-2008 15:34

http://img362.imageshack.us/img362/5...asedie1ta4.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01.