![]() |
|
Druid suxxx
Gdzie expić" 35 drui (był 36 PK rox) 38 mlvl, Eq:nieważne
PACC Chodzi o miejscówke , że nie będzie zajęta jak przyjde o 17 , moge normalnie poexpić NIE: piraci :25 k na lalki NIE: tomby all zajęte |
dam rade 20 palkiem skile 52/35 6 mlv na malpach?
|
knight lvl 21 skille 80/79 mlvl 5 eq: medusa, k set crimson sword, szukam expowiska dla facc zalezy mi glownie na expie, ale kasy tez troche sie przyda.
|
@up
Z takimi skillami, to możesz iść na Elf fortess. Tam niezły exp jest, loot też całkiem, całkiem. |
siemka
mam 20 lvl pall 6 mlvl skille 55/40 Eq - Plate Set, Dwarven Shield, soldier helmet, leather boots , Xbow, Bow, Spears Gdzie expić, ewentualnie skillować ?? z Góry Dziex za odpowiedz :baby: |
Elder Druid 66lv, 57mlv
eq: c-helmet, blue robe, c-legs, tempest, demon shield, platinum amulet Juz nie wiem gdzie tu porzadnie expic, tomby juz dawno przerobione, piraty wychodza jakies 43k expa/h.Najlepiej spory exp i moze maly waste. Jakies propozycje ? |
Gdzie DOBRZE ZAROBIC???!!! 41 Knight 68/68 Warrior Helmet, Medusa Shield, Bright Sword/ Black Steel Sword, Knight Legi, Knight Armor, Fur Boots, P-Ammy,Z Ktorym Mieczem Lepiej ??? POTRZEBUJE KASY NIE WIEM NA CO CHODZIC A MOZE COS BLOKOWAC ALE NIE WIEM CO
|
Knight 23 lvl skills: Sword: 54 Def: 49
Eq: serpent sword / plate legi / plate armor / soldier helmet / tortoise shield (sorki za bląd jeśli źle napisalem) i leather boots, gdzie moge expic? Co mi proponujecie? (FACC) |
niedaleko thais
obok polnocnek bramy do thais znajduje sie fajne expowisko ze orcami. so tam 3 miejca do ktorych przechodze a gdzy wracam znowu sa wszyskie orki (orc. spearman, warioir) jedne obejscie dosaje ok 650 expa. tak na oko. :) ja dotarlem tam do 15 i pol lvl. zapraszam tam. a jestem knightem i mam tam ustawione na atak i obrone :) pozdro
|
Gdzie expić 31pal 62/40 9 mlv eq:medusa shield mammoth fur cape p legi steel helmet buty royal speary?
|
Gdzie expić ze skillami xx/xx~
Gdzie mam expic knightem na 24 levelu skile 60\63 sword niedaleko thais...:P:P
|
Jestem Paladynem 66 dista 48 shielding EQ: dark helmet, dwarven shield, noble armor, plate legs, leather bots i royal spears
Chodzi mi o miejscowke na ktorej szybko bede expil przy malym waste troche kasy by sie przydalo:] niestety nie mam pacca :/ czekam na odpowiedz pzdr for all P.S morzecie pisac na pw:) |
Cytuj:
Cytuj:
mozesz tez expic na ghostland |
Mam 19lvl skille 52/32 i spoczko zabijam beholdery.Niedaleko Kazz jest dobre miesce z pojedynczym respem beha.:cup::cup::cup:
|
36 pall z pacciem,gdzie expic? tylko coś poza tombami i małpami! Bo już mi sie troche znudziły:p
|
gdzie mogę szybciej wbic
125 lvl 86/83 skile 6 mlvl Bez pacc PoH i dragon lair mi się już znudziły. ps. Gdzie moge znaleść demodrasa, bo podobno jest w PoH?? |
Gdzie moge szybko expic i zarobic troche kasy 28 lvl pallkiem 65/51 EQ: b robe, crown helmet, p legi, vampire shield, royal speary, fur boots,
Niemam Pacc |
Cytuj:
|
gdzie expic??
mam 18 knighta bez PACC.
skille :53/52, 3 mlvl EQ:noble armor plate legs leather boots dark helmet beho shield sepent/two handed co myslicie o ef? albo cyce na pohu? PS. mam ok. 3 k. |
Palladyn Facc
17 lvl Skille : 60 / 47 eQ : C helmet , B Robe , K Legi , BOH , P Ammy , Vamp Shield |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |
|