![]() |
|
Cytuj:
|
zabil mnie za rs'a
Dziekuje mu za to wielkie teraz mu cisne. tyle kurwa gralem ... a tu jeb usralo mi sie w bani zeby mnie ujebac i powiedzial przed dedem pay 5k poszedlem do banku dalem mu 3.6k potem mu chcialem doplacic jakims itemem a ten przez chwile stop. a potem ded ;< |
Ja o tym nic niewiedzialem nawet. Rownie dobrze to mogl byc jaksi random pk^^
|
stop spam w moim topicu ! xD niegram 3 miechy a wy ledwo z lvlem ruszyliscie ;] w dodatku wojna dalej -.- ale teraz to juz nic nieczaje kto z kim i po co :P
|
pierdole to
benny'bulla ujebal mnie za rs'a a za to sie niebije -.- teraz zeby ktos go za to zrokowal ;] |
|
Foty dawac a nie ;p
Co do Jamsa nie gra dlugo ta osoba co na nim grala to zrobila wiec nie ma na kogo zwalac jak by Suprise to zrobilo Jams by calowal temple na rooku. |
a kto tu widzi biale myszki ?
|
Ymc... wczoraj zwaściłem 12bp smp na dragach i 0 lootu : o?!
a tutaj coś z dziś... http://img120.imageshack.us/img120/5811/uo0218kq0.jpg |
|
Cytuj:
Jezeli nie wiesz w jaki sposob i przez kogo zostal hackniety to nie pisz prosze :) |
|
Cytuj:
Lmao dobrze, i pewnie oni ci to powiedzieli co ?? |
jeszcze ja jeszcze ja :P nie zapominajcie o mnie!!
|
|
Djurico
Banished: until Apr 14 2008, 17:44:32 CEST because of account sharing ;]]]]] |
Cytuj:
Szkoda Djurico :< @Hack Jamesa ehe niech sie cieszy james ze go hacker nie zrookowal.Jak Changuzza mial hacka to arterossy pisal do niego zeby zrookowal chara to dostanie cash, lol. |
james mial haka przez swojego qmpla :> gattor mi mówil ;> bo qmpel jego mial od chuja keyloggerów na kompie
|
Cytuj:
|
A sinner za co banana dostał? :d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |
|