![]() |
|
Cytuj:
Skończyłem Beck. I podobało mi się, bardzo wciągająca seria. Fajną muzyczk tworzą chłopaki z BECK'a ;p Polecam wszystkim, oprócz tych co muszą mieć napiętą akcje i widowiskowe walki. Po Beck'u zaczełem oglądać Akane-iro ni Somaru Saka.... po pierwszym epie wygląda mi na kolejne głupiutkie ecchi. Ciekaw jestem jak się dalej rozwinie akcja, wieć bez spoilów proszę. Nipah! Corgar Frizz |
JESTEM KOCHANY!!!!!!!!! BANZAI!
@Corgar Akasaka jest przecietna, mocno przecietna. |
Tak właśnie myślałem po końcówke pierwszego epa ;p Ale mam nagrane na dysk, do tego w HD. Więc się obejrzy jak będziesz czas na to.
BTW. Zacząłeś się już uczyć do matury? Nipah! Corgar Frizz |
Co polecilibyście do obejrzenia człowiekowi, który swój 'profil' oglądacza wykształcił na Hellsingu/H. Ultimate, CG, Elfen Lied, Death Note, Ghost in the Shell etc.?:P Pytam Was, bo ja<Wy pod względem obejrzanych serii.
Szukam anime do ~30-40 epów, z jednostką 'wybitną', jak to nazywam i wciągającą fabułą ;p |
@semilunaris
Nie z jednostka wybitna, ale z wybitnym caloksztaltem - Wolf's Rain. @Edit @ Corgar (nie zauwazylem) Zaczynam sie rozgladac za materialami do prezentacji :P |
@corgar
nie... miałem na myśli innego goscia...i 2giego innego.. @gro sorry ale to zabrzmiało dosyć.... aż trudno mi ciebie nie pojechać kotq : p |
@Up
Dosyć jak, miśq? |
No no, w bleachu coś się nareszcie dzieje. W naruto w sumie też. Fajowo.
|
A opłaca się ściągac Detroit Metal City? Teraz się pytam, bo obie serie, które ściągnąłem są głupie i kończy mi się miejsce na dysku, a kasowaniu anime jest u mnie karane dożywotnim przebywaniem z Rayzą. : P
|
@Nari
Tez sobie obejrz Wolf's Rain... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak opłaca się! |
@Otakuma
Ogladales Wolf's Rain?: P Na pewno bedzie lepszym wyborem niz jakas "glupia" seria ;> |
Cytuj:
|
@Rayza
To raczej chyba trudna ja ci egzekwowac w takim towarzystwie? |
wiem ; D mnie mogą mieć tylko Białe kruki w tym temacie = D
więcej tragedii niz z hetero może przynieść homo...... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Jeśli masz podobnie do mnie zryty humor, to MUSISZ to obejżeć xD |
@Kuma
Wiem, ze pytal, czy warto. Tylko sa jeszcze lepsze serie, ktore warto obejrzec w pierwszej kolejnosci. @Topic Jako, ze na lapku mam tylko Nane i Romeo x Juliet, jestem w polowie Nany. Swietna seria obyczajowo-muzyczna, muzyka w niej naprawde roksi. Co do watku milosnego, narazie jest sredniawo, cos mi zalatuje metoda kazdy-z-kazdym znana z wiadomej serii. Miejmy tylko nadzieje, ze wszystko ulozy sie inaczej. Wracam do ogladania... |
Cytuj:
Tak btw. Grocuś oglądałeś DMC? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03. |
|