Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Corgar Frizz 06-02-2009 23:29

Cytuj:

(no może Jeszce dwóch Gejów tu...)
Anata.... Miales mnie na mysli? No przyznam ze bleach sie calkiem milo ogladalo, ale jak po ostatniej stronie zobaczylem creditsy to mialem chec zamordować Tite.

Skończyłem Beck. I podobało mi się, bardzo wciągająca seria. Fajną muzyczk tworzą chłopaki z BECK'a ;p Polecam wszystkim, oprócz tych co muszą mieć napiętą akcje i widowiskowe walki.
Po Beck'u zaczełem oglądać Akane-iro ni Somaru Saka.... po pierwszym epie wygląda mi na kolejne głupiutkie ecchi. Ciekaw jestem jak się dalej rozwinie akcja, wieć bez spoilów proszę.

Nipah!
Corgar Frizz

Grocix 06-02-2009 23:31

JESTEM KOCHANY!!!!!!!!! BANZAI!

@Corgar
Akasaka jest przecietna, mocno przecietna.

Corgar Frizz 06-02-2009 23:38

Tak właśnie myślałem po końcówke pierwszego epa ;p Ale mam nagrane na dysk, do tego w HD. Więc się obejrzy jak będziesz czas na to.

BTW. Zacząłeś się już uczyć do matury?

Nipah!
Corgar Frizz

semilunaris 06-02-2009 23:41

Co polecilibyście do obejrzenia człowiekowi, który swój 'profil' oglądacza wykształcił na Hellsingu/H. Ultimate, CG, Elfen Lied, Death Note, Ghost in the Shell etc.?:P Pytam Was, bo ja<Wy pod względem obejrzanych serii.

Szukam anime do ~30-40 epów, z jednostką 'wybitną', jak to nazywam i wciągającą fabułą ;p

Grocix 06-02-2009 23:43

@semilunaris
Nie z jednostka wybitna, ale z wybitnym caloksztaltem - Wolf's Rain.

@Edit @ Corgar (nie zauwazylem)
Zaczynam sie rozgladac za materialami do prezentacji :P

Rayza 06-02-2009 23:56

@corgar
nie... miałem na myśli innego goscia...i 2giego innego..
@gro
sorry ale to zabrzmiało dosyć.... aż trudno mi ciebie nie pojechać kotq : p

Grocix 07-02-2009 00:04

@Up
Dosyć jak, miśq?

Argen 07-02-2009 00:06

No no, w bleachu coś się nareszcie dzieje. W naruto w sumie też. Fajowo.

Nari 07-02-2009 00:13

A opłaca się ściągac Detroit Metal City? Teraz się pytam, bo obie serie, które ściągnąłem są głupie i kończy mi się miejsce na dysku, a kasowaniu anime jest u mnie karane dożywotnim przebywaniem z Rayzą. : P

Grocix 07-02-2009 00:16

@Nari
Tez sobie obejrz Wolf's Rain...

Nari 07-02-2009 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2454396)
@Nari
Tez sobie obejrz Wolf's Rain...

Dodam do listy : P.

Otakuma 07-02-2009 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2454391)
A opłaca się ściągac Detroit Metal City? Teraz się pytam, bo obie serie, które ściągnąłem są głupie i kończy mi się miejsce na dysku[...] P

Nie opłaca się tylko WARTO!!! xD. DMC też jest głupie, ale takie głupie, że zajebiście śmieszne, mnie to anime normalnie 'rozwaliło'.
Tak opłaca się!

Grocix 07-02-2009 00:48

@Otakuma
Ogladales Wolf's Rain?: P Na pewno bedzie lepszym wyborem niz jakas "glupia" seria ;>

Rayza 07-02-2009 01:00

Cytuj:

A opłaca się ściągac Detroit Metal City? Teraz się pytam, bo obie serie, które ściągnąłem są głupie i kończy mi się miejsce na dysku, a kasowaniu anime jest u mnie karane dożywotnim przebywaniem z Rayzą. : P

to kara dla dziewczyn tylko : p dla panów jest Otakuma

Grocix 07-02-2009 01:16

@Rayza
To raczej chyba trudna ja ci egzekwowac w takim towarzystwie?

Rayza 07-02-2009 01:28

wiem ; D mnie mogą mieć tylko Białe kruki w tym temacie = D
więcej tragedii niz z hetero może przynieść homo......

Otakuma 07-02-2009 01:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2454417)
@Otakuma
Ogladales Wolf's Rain?: P Na pewno bedzie lepszym wyborem niz jakas "glupia" seria ;>

Nie, jeszcze nie oglądałem, nie kwestionuję tego, że Wolf's Rain jest lepsze, głębsze z przekazem czy jakiekolwiek inne, ale przeczytaj sobie posta Nariego. Odpowiedziałem tylko na pytanie czy warto ściągać DMC(moim zdaniem warto) ;)

Argen 07-02-2009 01:45

Cytuj:

GO TO DMC ! GO TO DMC!
Jeśli masz podobnie do mnie zryty humor, to MUSISZ to obejżeć xD

Grocix 07-02-2009 01:45

@Kuma
Wiem, ze pytal, czy warto. Tylko sa jeszcze lepsze serie, ktore warto obejrzec w pierwszej kolejnosci.

@Topic
Jako, ze na lapku mam tylko Nane i Romeo x Juliet, jestem w polowie Nany. Swietna seria obyczajowo-muzyczna, muzyka w niej naprawde roksi. Co do watku milosnego, narazie jest sredniawo, cos mi zalatuje metoda kazdy-z-kazdym znana z wiadomej serii. Miejmy tylko nadzieje, ze wszystko ulozy sie inaczej. Wracam do ogladania...

Otakuma 07-02-2009 02:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grocix (Post 2454461)
@Kuma
Wiem, ze pytal, czy warto. Tylko sa jeszcze lepsze serie, ktore warto obejrzec w pierwszej kolejnosci.

Pewnie, że są. Są również serie jeszcze lepsze niż WR, które warto obejrzeć w pierwszej kolejności :P i są jeszcze serie jeszcze lepsze niż "jeszcze lepsze" itd.

Tak btw. Grocuś oglądałeś DMC?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03.