![]() |
|
Gratuluje panowie zajebaliscie goga za nic ;) pokazujecie jakimi jestescie pozaerami jebanymi chlopak siedzial z wami pol roku na vt a wy go przyszliscie i najzwyczajniej ujebaliscie bo jest moim rl =]
|
Widzę, że Devres coś ogarnia... Muszę mu zwrócić honor, bo jak mówił mi, że chce pomóc Rebellion jeszcze w listopadzie to nie wierzyłem. Znowu coś się dzieje, i tym razem konkretniejszego, więc życzę wszystkim powodzenia. :)
|
Cytuj:
A zauważyłeś że lesiu lata na devresie??B) |
@up ja zauważyłem ze twoim charem lata mateo
|
Cytuj:
Jesteś bardzo spostrzegawczy:) Aczklwiek muszę Cię poprawić... Latał;) Name: Toksong Sex: male Profession: Master Sorcerer |
Cytuj:
|
W sumie zgadzam się z Zygą;)
Ale byłbym za tym że wasz pk team jednak był konkretniejszy po tym co wdziałem na wczorajszym masslogu:D Zabili rsa, uciekli na defa i stali obok stacka z nadzieją że ktoś od nas da się strapować i zabić:( z tego co mi wiadomo nawet antek tam wbiegł ale nie pykło im bo stanął na stackuB) |
Cytuj:
A co mielismy stac i czekac az nas na Fragi powybijacie? Wzieliscie przydupasow do gildi to fragow wam starcza ;) |
Cytuj:
zapomniałeś dopisać "przegonili nas ,zabili czarodziejkę z white skullem skullem , wrócili na defa " |
@Kamba
Akurat wczoraj praktycznie nikt nie miał fragów^^ Mimo wszystko nie zmienia to faktu że boicie się o swoje poziomy zdobyte na botach i stoicie w defie bez skulli co wygląda gorzej niż pk team z carlin:( Proponuję zostać w pztach i nie robić z siebie pośmiewiska z całym szacunkiem dla jednostek ogarniających;) @Nirek Nie wiem jak było później bo mi matka neta odłączyła8o8o8o P.S. I Wy chcecie tak wygrać serwer? uhm;) |
to że my serwera nie przejmiemy było pewne od początku , mamy za mało : harów/lvli/kasy/ bot knightów /dupolizów . Lejemy się bo stypa w hoj była na tym serwie ,tak to teraz chociaż coś się dzieje :D nie wiadomo jakiej sieczki nie ma ale lepsze to niż nic
|
darthvan bez obrazy, ale nie napinaj się, bo wstyd robisz.. chcesz komentować? śmiało, ale zawsze miej szacunek do przeciwnika, bo kiedyś jeszcze może być tak, że ci ten serwer, o który de facto nie walczyłeś na poważnie, zabiorą i wtedy będziesz miał lipe
|
Prędzej czy później wszyscy będą latać na warningach, połowie odechce się grać a walczenie o respy już nigdy nie nabierze takiego znaczenia jak kiedyś. Nie dość, że nie można bocić 24/7 zarabiając na tym, to bany w*******ają jeden po drugim. Jak widać serwera już nie da się przejąć na wyłączność jeżeli druga strona w 100% sobie nie odpuści.
Teraz to jest tylko kwestia czasu, jeżeli ta gra będzie jeszcze istnieć to za rok+ na pewno maaało kto będzie grał na lv, czysto for fun. Wojna sama z dupy się zrobi jak bocenie nie będzie możliwe :p |
Ależ ich szanuję;)
Tylko wyrażałem swoją zapewne mało ważną opinię;) "bo kiedyś jeszcze może być tak, że ci ten serwer, o który de facto nie walczyłeś na poważnie, zabiorą i wtedy będziesz miał lipe" Co to znaczy "nie walczyłeś na poważnie" bo nie zrozumiałem... Chodziłem na akcje żeby się pośmiać czy jak?:> I co wg Ciebie znaczy poważnie? Nie pić nie jeść tylko siedzieć 24h przed kompem i czuwać jak robot?;> Tylko zauważ o czym mówili na początku tego wszystkiego stąd moja ironia... A co do tego czy przejmą serwer czy nie to mi to lotto, ponieważ znów będę mógł się wykazać moją "niepoważną walką" ewentualnie będę mógł przenieść chara... Chociaż z takim lvlem jaki mam to równie dobrze drugą taką postać mogę śmiało robić gdzie indziej. @Nirek No masz rację;) Nie pomyślałem o tym że oderwaliście nas od szarej rzeczywistości jaką było botowanie;) |
Bez napinki, by to forum umarło ^^
Co do tematu: Lubie ludzi z We ride, mam tam wielu znajomych, ale w*****ają mnie Ci, którzy mnie nie znają, podbiegną i bluzgają. Serio, myślicie, że to fajne? Pokazujecie tylko swój poziom inteligencji, który jest bardzo niski. |
Cytuj:
najmniejsze psy najglosniej szczekaja :) w twoim przypadku zamienil bym slowo 'psy' na 'scierwa' :EEK: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja przynajmniej nie robie filmików na jutub z błędami, które wyśmiały by dzieci w podstawówce:confused: Dawaj dalej:D wjeżdżaj mi na ambicję bo beka w ch*j:D @Kakej Święta prawda:D:D:D Coś się dzisiaj rozkręca:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
My sie boimy o lvle? AHAHAHAHAHAH kurwa junior to wy nie macie jaj my poszlismy sie pobic a ty kurwa zostales tam gdzie ci lepiej i jest wieksza ekipa i sie nie oszukujmy ;) , a co do robienia z siebie posmiewiska to o czym ty kurwa pierdolisz my probojemy cos zrobic a ty kurwa siedzisz na vt flow latasz za nimi z tylu i wliczasz sobie akcje do udanej tak jak cie lubie tak skoncz pierdolic glupoty ;] --- Kambaa dodał 21 minut i 55 sekund później --- Cytuj:
@ Junior zrob chociaz taki jeden filmik jak Angelos a przybije ci Piątke ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:49. |
|