![]() |
|
Kolejny adv;p
|
Bardzo ładne ss'ki
Ja też bym wrzucił ale dopiero po hacku jestem i eq jest takie że smiech na sali :D Może niedługo wybiorę się na jakie¶ hunty to dam jakie¶ zdjęcia ;] ;d |
|
|
heh kolejny lvlek
http://img112.imageshack.us/img112/9...ytu322ubm9.jpg |
:)
@Up
Gratki Wszystkich Awansów Huntów itd... @Aarkwis Jak ty masz siłe tak grac o 4 z rana.... ??:p Ja na jaki¶ czas retired musze sie pozbierac po stracie dziewczyny...:( :( Zagnam was na jakis czas.... Bye Bye i mialej gry duzo adv chce widziec jak wruce :D |
@up
nie chciała dać ? czy ty masz too small bird? |
a wiec dzisiaj z powodu kicka dedlem moim knightem :( , a to z powodu jebanej multimedii !!(internet chyba nietylko w toruniu) spadlo mi okolo 70k expa skile spadly 75/73 na 74/72 KURWA. jezeli macie jakis wybor miedzy multimedia a co innego bierzcie co innego , nie pierwszy raz padlem z powodu kicka niby 512kb a chodzi jak by bylo 64 :(
Nov 06 2006, 20:06:59 CET Died at Level 36 by a minotaur archer |
Boże nie będe na kompie jaki¶ 1-9 tygodni :D (jutro wywiadówka zależy od ocen:P)xD:p
|
http://i54.photobucket.com/albums/g90/Joksun/lol.jpg
będzie się długo ładowało bo Photobucket się troche przycina |
Cytuj:
@ up Czekamy na ssy :D |
Cytuj:
SS'ów nie będzie Anie dopadła grypa nie zabili :P |
:/
A ja sobie dzis padlem na slimie zostawic sekunde afk odrazu jakis typ exeta res i rope na huntery podejzewam kto to ale niebede tego mowil..;/ narazie zegnam sie z calmera cya ;/
|
... -.-
@Guest 1900
Wy*******aj ci powiem obrazac to se mozesz swoja rodzine. Moze ci sie to tak podba ze o to swoja stara prosisz.... . Szkoda mi mówi o takiego nooba.... @Crucio Moze tobie sie to tak samo podba ze popierasz głupote takiego nooba..... @Rihu Uuu..... Co za nooby chodza po calmera i luruja... Szkoda gadac odrobisz chłopie powodzenia.... Szkoda ze Anie dopadla grypa były by ciekawe ss'ki....Paa Czesc wszystkim |
OOoo gdzie wy byliscie? bardzo duzo sie zmienilo od kiedy nie gram :P
off top:Obok piłkarza sezonu (Ronaldinho ) 2005/06 zawodnicy wybierali najlepsz± jedenastkę. ZnaleĽli się w niej: bramkarz Gianluigi Buffon, obrońcy Fabio Cannavaro, Gianluca Zambrotta (wszyscy Włochy), Lilian Thuram (Francja) i John Terry (Anglia), pomocnicy Zinedine Zidane (Francja), Andrea Pirlo (Włochy), Ronaldinho i Kaka (obaj Brazylia) oraz napastnicy Samuel Eto'o (Kamerun) i Thierry Henry (Francja). Ronaldinho wygrał o 0.1% głosów z Waskiem! a było tak blisko :( :P:P:P |
Oczywiscie pan Marek bez Offtopa nie moze :P hehe zreszta ja tez :P a tak ogolem gz all ;]
|
Moje Pierwsze Fote
|
Up@ Moja miejscówa do skilowania odkryta:(
Pozdro Calmera |
Mozecie powiedziec gdzie te slimy sa:>
|
1 kopalnia jak idziesz od strony carlin -4 schodzsz na guardy i idziesz up potem w lewo i masz slimy(kilka matek) pozdro
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |
|