![]() |
|
@up
sharing :P |
Wcale nie lool
|
Shokei Pytanko :) Po Co Wchodziles do Gildi Duty ? Jestem na 99% przekonany ze to Four Elements wygra a ty bedziesz padal i potem placil -.- nielepiej bylo sobie normalnie grac? :)B)B)B)B)
|
Jednak Sie Pomylilem Wlasnie teraz przegladalem tibie.com :) teraz wy macie zajebiste szanse haha kogo nielookam w four elements to ded ;d
czyli 99% dla was :] powodzenia |
Cytuj:
btw mam truskawkę ;/ |
:] Niektore osoby z Four Elements to osoby ktore nie maja u mnie zadnego szacunku i tak bedzie zawsze :] beda placic oj beda
|
Cytuj:
|
Dzisiaj zostalem obrazony przez nich wiele razy, wiec prosze nie mow mi czego mam robic,a czego nie. Szedlem na poi dl i akurat pawelek padal i jak sie pozniej okazalo niby jestem z Duty i zostalem wyzwany od frajera lamera itp i ze bede padal jak pies od 4elements. hum ?:)
|
Ja tam do większości z Four Elements nic nie mam. Połowy nawet nie znam. Ale co ma być to będzie ;d
|
90
|
@up
nie żeby mi jebało po oczach tymi strzałkami ; d @all gz awansów... |
PIJEMY!!! shokei wlaczyl pz!!
|
Shokei ja sie niedziwie ze masz Truskaweczke ;D Jak ty kurwa Przy Kazdym Fragu Praktycznie jestes ;d a co do Pa'welka to to moj ziom i watpie zeby wrzucal ^.^:D:D
|
|
Jak to się mówi powalczymy zobaczymy :D
btw dobra robota na wczorajszej opence Gz |
To nie było open Four Elements vs Duty tylko Duty + 50ppl.
Ta wojna dopiero sie zaczyna... |
Cytuj:
na aurerze openke 42 vs 112 wygrali ci co iuch bylo 42 60 : 18 jakos tak |
Cytuj:
Tak samo się skończy jak i się zaczęła. Ja bynajmniej expie wy raczej nie poexpicie ;) 151 lvl http://img370.imageshack.us/img370/6376/151lvlxs3.jpg 152 lvl http://img530.imageshack.us/img530/4278/152lvllo6.jpg btw. zapomniałem dodać. Jak tak się wymądrzacie to pokażcie co umiecie walcząc a nie pisząc durne posty, że nami grali ludzie z Rexis, że Johnsou'em grał Aewyn Dark mną grał Mateusz Dragon Wielki czy ktoś tam jeszcze. Może od razu Zunri na mc 30 charów wziął? : O |
Ponoć na 32 mc grał Zunri :D8o
Edit: Shadow odezwij się do mnie na gg nr masz na priv msg |
Shazar Wasza Wina ze Macie tylu wrogów :> Najbardziej mi szkoda pa'welka :] ze bedzie padal :( reszta mi obojetna
Shokei zajebiscie ci w tej Truskawie xDB) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29. |
|