![]() |
|
10:0...
Jak oni to zrobili?? To duski chyba stały na afku ze dali sobie 10 w dupe... Jednak widać, że Vision potrafi... |
taifun i jego boskie pvp :D hahaha :D
na jego miejscu juz bym sie nie logowal bo to wstyd :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Heheheh piękna masakra, taktyka Dusków robi wrażenie, sami się strapowali i czekali na wykonanie wyroku :)
GJ VISION |
@up up
zapraszam na test serverze:) |
:<
no to teraz sie będzie działo na Furorze :/
trudno mi to powiedzieć ale.. GZ VISION udowodniliście ze jesteście naprawdę dobrzy ;) |
Zgodzę się z Hellraiserem - nawet taka tibia może pojechać po ambicji. Ale przyznam, że nie wyobrażam sobie waszego serwa bez tych dussków.
|
Cytuj:
|
jedno mnie dziwi gdzie sa teraz te duski ktore udzielaly sie tu na forum? fajnie by bylo poznac ich zdanie ;p
|
Cytuj:
a melnazzzzzzzzzz tarwwwwwwwwww 21:57 Khazul [62]: jak masz deletowac chara 21:57 Khazul [62]: to mi daj hajs 21:57 Khazul [62]: xD 21:58 Tutii Frutti [76]: nie sempoie jebany 21:59 Tutii Frutti [76]: sempie 21:59 Tutii Frutti [76]: Sempisz kurwo 21:59 Tutii Frutti [76]: mam na to teraz doskonaly dowód 22:00 Khazul [62]: ? 22:01 Tutii Frutti [76]: gówno 22:01 Tutii Frutti [76]: fiucie 22:01 Tutii Frutti [76]: 21:57 Khazul [62]: jak masz deletowac chara 21:57 Khazul [62]: to mi daj hajs 21:57 Khazul [62]: xD |
kto mi odpowie czemu dwie najszybsze postacie na serwerze stoja caly czas z tylu po czym uciekaja w ciasne tomby?
to byla akcja w wykonaniu duskow z seri " jak nie nalezy walczyc na open battle chyba ;o " |
khazul , ale z ciebie semp
|
Spowiedziewam sie teraz 20 stron podniecania sie deadem Taifuna, ale zastanawia mnie tylko ze czemu jak padnie inny h lvl np Imargam tylko ktos o tym wspomni i koniec tematu , nie ma 30 stron srania o tym jak go spidngowano , jak dostal combo z tibi ng etc. hmmm
|
@up
bo 1. Ima tak nie kozaczy jak Taifun 2. Taifun jest o niebo szybszy od imy :) |
|
[quote=Morii;1347907]kto mi odpowie czemu dwie najszybsze postacie na serwerze stoja caly czas z tylu po czym uciekaja w ciasne tomby?
Bo taka jest taktyka dusskow xD Wyjsc, pasc , leciec po blessy :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
przed kazdym battle zrzutka na blessiry dla taifa i spaawa...
a eremo pewnie zajarany ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:19. |
|