![]() |
DED...
Name: Grimheim Apr 24 2007, 17:23:54 CEST Killed at Level 114 by Dredz and by Kardear Kolejna perfekcyjna akcja BLX? |
Cytuj:
a masz filmik? |
Ja stawiam za VO, jestem za wiekszoscia polska.. w madhouse z polakow to tylko Boltina i Babolek...
|
Tchorze Tchorze Tchorze Tchorze Umawiaja sie na battle i nie wychodza no chodzcie :D!!!!!
|
Cytuj:
Smiesznie sie denerwowal :> |
Poki co to VO wygrywa i gdyby nie camuh to madhouse nie mialo by ani 1 fraga...
Gz dla zochy:cup: Poki co to wszystkie osoby, ktore padly z madhouse( i nie tylko:D ) byly wlasnie przez nia ubiteB) |
No i co Boltina, juz cie niema w madhouse? -.-
Kiedy wreszcie zrozumiecie ze wlasciwa strona na wojnie to jest ta PRZECIWKO Rice Thim i jego przydupasowym rl? |
Z tego co słyszałem i widziałem to nie Zocha gra.. straciła / stracił cały mój szacunek przez to.
Sporo ludzi dochodzi do VO (czy ma invite). |
..
Up
Tak jak mowie, vaero do tej osoby w jego ojczystym nawijal ;] Szykuja sie na battle, bo wchodzilem na noob chara i Caly MADHOUSE vf north east z venore xD a VO rozsiane xD |
Cytuj:
|
...
!
Ej, grudging w VO, niezle sily zbieraja, jak dla mnie to oni sa teraz faworytami |
Cytuj:
Przed chwila bylem na ank i wszyscy z VO lecieli ze statku( okolo 20+/-)... Wiec nie wiem czy tylko madhouse sie szykuje na battle;) |
..
AKurat teraz musze miec bana xD
|
Cytuj:
Hehe:D Trzeba bylo pomyslec predzej:) Mysle ze przynajmniej ktos filmik nagra... |
bitwy nie bedzie jest ich 25+ a nas 9 ;p
|
Mój sen się ziścił, rozłam stałej ekipy hwl, wyrównanie sił.8o
Co do Grudging, to ktoś sugerował że po jej dołączeniu siły się zwiększyły...... Jeśli osobiście będzie grać..... To nie wiem ;] |
Co za ludzie...
Juz wiem Jak Hwl sie czuli jak ucieklismy na trolle w thais (tylko ze wtedy to my mielismy mniejsze sd power i sie nie umawialismy na battle) a dzisiaj toxo sie umowil i co.... hhahahahah Tylko powiedziec jedno slowo TCHORZE ... co sie stalo z rikim i boltina :>? straszne to jest Ale jeszcze wszyscy popadaja narpierw musze miec pacca :P
Podzro dla Pudziana :D |
Cytuj:
Widze ze jak narazie to wam zbytnio nie idzie.... Ja wam proponuje sie zaczac powoli splacac:p |
Hahqahah
Ilu 25 + hahahhahahah bylo nas 11 chlopcze Przyznaj sie do tego ze baliscie sie i tyle...
|
z tego co słyszałem to Madhouse zbunkrowali sie gdzieś w strategicznym punkcie na Edron , VO nie wszedło w ten układ (widziałem ich jak biegli spowrotem na łódke na edron) i potem dali loga. Ciekawe jak to będzie za godiznke , dwie.. może jakiś sneaczek ? :D
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:13. |