![]() |
|
Napisałbym coś o meczu, ale brak mi słów :D
Nasri = BÓG, będzie większy niż Zizou, wszystko było cudowne, a miny tych pionków z Porto były bezcenne :D Jak to mówił 2Pac - this is what it sounds like - when we ride on our enemies! :cup: |
No i sędzia oficjalnie zabrał awans Fiorentinie :p
|
Real!
Co?? Olympique Lyonnais!!! Real! Co??? 1/8! |
Z jednej strony się cieszę, że Real odpadł, bo ich nienawidzę, ale z drugiej trochę szkoda, bo po cichu liczyłem na kolejne 3,5h emocji w ewentualnym dwumeczu Barca-Real.
|
Real zgodnie z tradycją:) Jednak teraz w lidze będą mocniejsi.
|
Jak można, tak walczyć i przeważać przez cały mecz i stracić bramkę 15 minut przed końcem... Higuain raz na pustą w słupek trafił kretyn a później zamiast podać do Ronaldo na 100 procentowego gola to strzelał i nawet w bramkę nie trafił... no nic teraz będziemy w lidze żądlić :>
|
4:0. Nie spodziewałem się. Milan rozbity. Zgnieciony. Zmieciony. Pokonany.
http://i42.tinypic.com/i57xjc.jpg Niesamowity mecz. Spodziewałem się czegoś w okolicach remisu (ale w razie ewentualnej porażki, to tylko takiej, która wciąż zapewnia awans), a tu taka niespodzianka. Pirlo czasami nawet nie było widać. Asysta Naniego przy drugiej bramce - genialna. 4 bramki Rooneya w dwumeczu z Milanem, godne podziwu. Ronaldo za to tylko raz z OL, a Real za burtą. Troszeczkę nawet mi ich szkoda, chociaż nie można powiedzieć, żeby było to specjalną niespodzianką. "300 milionów, ten sam smród, 1/8 aż po grób!" @BTW Wybiera się ktoś z forum na Euro 2012? Pytając, mam na myśli głównie ludzi zmierzających na Ukrainę. @Down Chociaż pewnie i tak się nie spotkamy, khe khe : D Dobra, głupie to pytanie było, bo wątpie, że ktoś będzie wybierał się na taką imprezę sam, żeby szukać sobie ekipy. |
Nie spodziewałem się (aż) takiego wyniku. Myślałem, że Milan coś zagra. Przywitanie Becksa - bezcenne. No i brawo Real.
Cytuj:
K.Jay |
Dla mnie zwycięstwo Odry z Legią nie jest niespodzianką. Już ponad 100 stron temu pisałem, że Odra fajnie gra z Legią, ale oczywiście wtedy wszyscy mówili, że to przypadek. ;(
Wczoraj fajny meczyk Ligi Europejskiej. Lille 1-0 Liverpool, widać The Reds nie potrafią się pozbierać po odpadnięciu z LM. Obraniak zagrał 82 minut, zaraz jak zszedł to jego drużyna strzeliła bramkę. :evul: Dzisiaj w ekstraklasie mecz Odry z Piastem. Muszę tam być! |
Odra po prostu Legii nie lezy, tak jak Niemcy Polsce czy 1/8 LM Realowi
|
Legia po prostu lekceważy mecze z drużynami z ostatnich miejsc, i potem przegrywa. Gdyby nie kompletna ignorancja meczy z ostatnimi drużynami Legia miała by pierwsze miejsce z ładną zaliczką punktów... no ale nie można mieć wszystkiego.
P.S. Wisła remisuje z Jagą do 75 minuty. Czyżby kolejna szansa dla Legii na objęcie lidera? Przypomnijmy, że: -Jeśli Wisła będzie grała tak słabo Skorża zostanie zwolniony, -Jeśli Legia nie wykorzysta szansy na objęcie lidera Urban będzie zwolniony, -Jeśli Wisła zremisuje będzie miała 41 pkt. Jeśli więc Legia wygra będzie miała także 41 pkt. A z powodu, że w rundzie jesiennej Legia wygrała z Wisła, Stołeczny klub obejmie fotel lidera. Nie pozostało nic innego jak czekać do zakończenia meczu. @edit No i remisem się ten mecz zakończył. Teraz Legia ma olbrzymią szansę na objęcie fotela lidera, nieuchwytnego od kilkunastu kolejek! |
z Polonia chyba dadza sobie rade, Skaba nie wystapi to moze super 'snajperzy' Legiuni cos ustrzela... Ciagle nie rozumiem czemu Dong nie gra, nawet jakichs ogonow
@Edit Ja p******* k**** mac!!! 0-1 znowu -.- |
Nie pamietam podczas ktorego meczu az tak przezywalem po 45 minutach,oby wynik pozostal bez zmian i Inter awansowal.
0-1 !!! mokro.pl! !@@!2122 |
No to Inter do 1/4, oby trafił na ManU i odpadł.
|
No, no. Jestem zaskoczony.
|
To znaczy, że Barca jutro odpadnie, bo nawet jak by awansowała, to nie ma z kim grać - Chelsea za burtą...
|
ja znów czuje się skrzywdzony, 2 ewidentne karne, kto widział ten widział. inter po włosku, mourinho dobrze ich poukładał, klinczowali się, przetrzymywali piłkę, momentami Chelsea bezradna. trudno. ja jednak znów czuje niesmak sędziowania.
|
Cytuj:
"CHELSEA- NO TRADITION, NO CLASS, ONLY MONEY!!!Co to w ogóle za klub?? Siedzi sobie rusek w loży i patrzy na swoją zabawkę, którą kupił za brudną kasę." to samo tyczy sie realu. Jedyne co mi sie nie podobalo w grze interu to w ostatnich minutach incydenty Thiago Motty i gra na czas Cesara Pozdrawiam. FORZA INTER ! |
Arsenal, Bayern, Lyon, Man Utd, CSKA, Inter, Barcelona, Bordeaux - to nam zostało w LM. Faworytami do odpadnięcia na tej fazie rozgrywek wydają się być drużyny CSKA, Lyonu, Bordeaux i Bayernu, jednak nie wiem kto na kogo trafi. Za to po tytuł ruszą te same drużyny co i w tamtym roku...
|
Mam nadzieję i szczerze w to wierzę, że Barcelona dziś dostanie po dupsku.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jestem kibicem Barcy, ale mówienie o Realu, jako o klubie bez tradycji, jest trochę żałosne...
co do dzisiejszego meczu - Stuttgart gówno grał, a Barca się dobrze bawiła:) |
http://www.youtube.com/watch?v=nnL1MzmT5UM
R. Carlos w formie :D |
#up
Oglądałem live w tv to meczysko ; o Corinthians wygrało wtedy; a zgadnijta kto tam jeszcze się buja oprócz Carlosa? : > - Ronaldo, grubasek jeden i to chyba on asystował ; d. |
Juve epic fail :D
Gol Dempseya cudowny, takiego lobu nie powstydziłby się nawet Bergkamp B) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Juventus jaki own3d. : d
|
Arsenal - Barcelona. Liczyłem na taki finał, no ale trudno będzie świetny dwumecz :D
|
Po tym dwumeczu ktoś z dwójki ja - Yoh dostanie co najmniej warna. To będzie wojna, dwa zespoły grające ładny, ofensywny futbol. Kto się bardziej otworzy ten przegra. Będzie ciekawie :D
|
Barcelona w LM 5 spotkań z angielskimi drużynami - żadnego zwycięstwa (4 remisy i porażka).
Wszystko rozstrzygnie się na Emirates. Arsenal wygra ze 3:1, a na Camp Nou będzie pewnie 0:0. |
3... 2... 1...
lol |
Spodziewalem sie wiekszej burzy tutaj :P smieszy mnie drabinka dla Manchesteru,jezeli Rooney nagle nie zacznie grac piachu (co przy jego ambicji jest prawie niemozliwe) to napewno beda w finale... co do mojego klubu to trafilismy najlepiej ale nie skreslabym CSKA przed koncowym gwizdkiem drugiego spotkania.
|
Mam podobne przeczucia co Yoh, i generalnie wole żeby Arsenal przeszedł do 1/2 :> gazety zejdą wtedy z Realu a czepią się Barcelony, przez co walka w lidze będzie jeszcze bardziej zacięta, a przyszłe Gran Derby na Bernabeu lepsze niż finał LM :>
|
Na CN na pewno 0-0 nie będzie i to Ci mogę w 100% zagwarantować. Nie wydaje mi się też żeby Arsenal przy bardzo ofensywnej grze - strzelając u siebie 3 bramki stracił tylko jedną przy szybkości zawodników Barcy.
|
To moze byc mecz jakich klka w historii pilki noznej. Juz w tamtym sezonie czekalem na Barce a teraz Arsenal jest zdecydowanie mocniejszy niz rok temu. No i oczywiscie Fabregac i Henry wielkie powroty. Lepszego losowania dla kibica byc nie moglo oczywiscie dla kibica ktory patrzy sie na to z boku bo wiadomo ze ten mecz moze potoczyc sie na kazdy mozliwy sposob, najgorzej dla Arsenalu bedzie jak przestrasza sie Barcelony i przegraja ten mecz w szatni zas najwiekszym bledem Barcy moze byc zlekcewazenie rywala.
|
Arsenal to pipki, dobre wyniki osiągają tylko ze słabszymi drużynami, dostaną od Barcelony bardziej niż Bayern w tamtym roku.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |
|