Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Yoh Asakura 09-03-2010 22:50

Napisałbym coś o meczu, ale brak mi słów :D

Nasri = BÓG, będzie większy niż Zizou, wszystko było cudowne, a miny tych pionków z Porto były bezcenne :D

Jak to mówił 2Pac - this is what it sounds like - when we ride on our enemies! :cup:

Lotress 10-03-2010 14:58

No i sędzia oficjalnie zabrał awans Fiorentinie :p

ggostekxd 10-03-2010 22:39

Real!
Co??
Olympique Lyonnais!!!

Real!
Co???
1/8!

Arka_Sath_Wielki 10-03-2010 22:43

Z jednej strony się cieszę, że Real odpadł, bo ich nienawidzę, ale z drugiej trochę szkoda, bo po cichu liczyłem na kolejne 3,5h emocji w ewentualnym dwumeczu Barca-Real.

Xendriel 10-03-2010 22:45

Real zgodnie z tradycją:) Jednak teraz w lidze będą mocniejsi.

Pan i Wladca 10-03-2010 23:42

Jak można, tak walczyć i przeważać przez cały mecz i stracić bramkę 15 minut przed końcem... Higuain raz na pustą w słupek trafił kretyn a później zamiast podać do Ronaldo na 100 procentowego gola to strzelał i nawet w bramkę nie trafił... no nic teraz będziemy w lidze żądlić :>

AnonimowyPowrot 11-03-2010 13:34

4:0. Nie spodziewałem się. Milan rozbity. Zgnieciony. Zmieciony. Pokonany.

http://i42.tinypic.com/i57xjc.jpg

Niesamowity mecz. Spodziewałem się czegoś w okolicach remisu (ale w razie ewentualnej porażki, to tylko takiej, która wciąż zapewnia awans), a tu taka niespodzianka. Pirlo czasami nawet nie było widać. Asysta Naniego przy drugiej bramce - genialna.

4 bramki Rooneya w dwumeczu z Milanem, godne podziwu. Ronaldo za to tylko raz z OL, a Real za burtą. Troszeczkę nawet mi ich szkoda, chociaż nie można powiedzieć, żeby było to specjalną niespodzianką.

"300 milionów, ten sam smród, 1/8 aż po grób!"

@BTW

Wybiera się ktoś z forum na Euro 2012? Pytając, mam na myśli głównie ludzi zmierzających na Ukrainę.

@Down

Chociaż pewnie i tak się nie spotkamy, khe khe : D Dobra, głupie to pytanie było, bo wątpie, że ktoś będzie wybierał się na taką imprezę sam, żeby szukać sobie ekipy.

K.Jay 11-03-2010 15:27

Nie spodziewałem się (aż) takiego wyniku. Myślałem, że Milan coś zagra. Przywitanie Becksa - bezcenne. No i brawo Real.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2741232)
Wybiera się ktoś z forum na Euro 2012? Pytając, mam na myśli głównie ludzi zmierzających na Ukrainę.

Ja prawdopodobnie.

K.Jay

nemelza3 12-03-2010 09:26

Dla mnie zwycięstwo Odry z Legią nie jest niespodzianką. Już ponad 100 stron temu pisałem, że Odra fajnie gra z Legią, ale oczywiście wtedy wszyscy mówili, że to przypadek. ;(
Wczoraj fajny meczyk Ligi Europejskiej. Lille 1-0 Liverpool, widać The Reds nie potrafią się pozbierać po odpadnięciu z LM. Obraniak zagrał 82 minut, zaraz jak zszedł to jego drużyna strzeliła bramkę. :evul:
Dzisiaj w ekstraklasie mecz Odry z Piastem. Muszę tam być!

Capality 12-03-2010 20:14

Odra po prostu Legii nie lezy, tak jak Niemcy Polsce czy 1/8 LM Realowi

jedrolek 12-03-2010 21:47

Legia po prostu lekceważy mecze z drużynami z ostatnich miejsc, i potem przegrywa. Gdyby nie kompletna ignorancja meczy z ostatnimi drużynami Legia miała by pierwsze miejsce z ładną zaliczką punktów... no ale nie można mieć wszystkiego.

P.S. Wisła remisuje z Jagą do 75 minuty. Czyżby kolejna szansa dla Legii na objęcie lidera? Przypomnijmy, że:
-Jeśli Wisła będzie grała tak słabo Skorża zostanie zwolniony,
-Jeśli Legia nie wykorzysta szansy na objęcie lidera Urban będzie zwolniony,
-Jeśli Wisła zremisuje będzie miała 41 pkt. Jeśli więc Legia wygra będzie miała także 41 pkt. A z powodu, że w rundzie jesiennej Legia wygrała z Wisła, Stołeczny klub obejmie fotel lidera.

Nie pozostało nic innego jak czekać do zakończenia meczu.

@edit
No i remisem się ten mecz zakończył. Teraz Legia ma olbrzymią szansę na objęcie fotela lidera, nieuchwytnego od kilkunastu kolejek!

Capality 12-03-2010 22:58

z Polonia chyba dadza sobie rade, Skaba nie wystapi to moze super 'snajperzy' Legiuni cos ustrzela... Ciagle nie rozumiem czemu Dong nie gra, nawet jakichs ogonow

@Edit
Ja p******* k**** mac!!! 0-1 znowu -.-

Faytah 16-03-2010 21:51

Nie pamietam podczas ktorego meczu az tak przezywalem po 45 minutach,oby wynik pozostal bez zmian i Inter awansowal.

0-1 !!! mokro.pl! !@@!2122

Pan i Wladca 16-03-2010 22:34

No to Inter do 1/4, oby trafił na ManU i odpadł.

Articuno 16-03-2010 22:37

No, no. Jestem zaskoczony.

Arka_Sath_Wielki 16-03-2010 22:40

To znaczy, że Barca jutro odpadnie, bo nawet jak by awansowała, to nie ma z kim grać - Chelsea za burtą...

Maggic 16-03-2010 22:56

ja znów czuje się skrzywdzony, 2 ewidentne karne, kto widział ten widział. inter po włosku, mourinho dobrze ich poukładał, klinczowali się, przetrzymywali piłkę, momentami Chelsea bezradna. trudno. ja jednak znów czuje niesmak sędziowania.

Couranger 17-03-2010 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2743180)
ja znów czuje się skrzywdzony, 2 ewidentne karne, kto widział ten widział. inter po włosku, mourinho dobrze ich poukładał, klinczowali się, przetrzymywali piłkę, momentami Chelsea bezradna. trudno. ja jednak znów czuje niesmak sędziowania.

Prosze nie badz smieszny z tymi karnymi chyba za duzo sie nasluchales stronniczych komentatorow na ence albo polsacie >< , we wczorajszym meczu milito byl by sam na sam z bramkarzem ,ale sedzia wolal odgwizdac spalonego ktorego oczywiscie nie bylo i jakos nikt nie placze. Inter pokazal ze potrafi wygrac z kazdym i ze bardziej zasluguje na gre w 1/4. Tak jak ktos madry napisal na onecie:
"CHELSEA- NO TRADITION, NO CLASS, ONLY MONEY!!!Co to w ogóle za klub?? Siedzi sobie rusek w loży i patrzy na swoją zabawkę, którą kupił za brudną kasę." to samo tyczy sie realu. Jedyne co mi sie nie podobalo w grze interu to w ostatnich minutach incydenty Thiago Motty i gra na czas Cesara
Pozdrawiam.

FORZA INTER !

AnonimowyPowrot 17-03-2010 19:30

Arsenal, Bayern, Lyon, Man Utd, CSKA, Inter, Barcelona, Bordeaux - to nam zostało w LM. Faworytami do odpadnięcia na tej fazie rozgrywek wydają się być drużyny CSKA, Lyonu, Bordeaux i Bayernu, jednak nie wiem kto na kogo trafi. Za to po tytuł ruszą te same drużyny co i w tamtym roku...

Monte 17-03-2010 20:09

Mam nadzieję i szczerze w to wierzę, że Barcelona dziś dostanie po dupsku.

Articuno 17-03-2010 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Couranger (Post 2743382)
"CHELSEA- NO TRADITION, NO CLASS, ONLY MONEY!!!Co to w ogóle za klub?? Siedzi sobie rusek w loży i patrzy na swoją zabawkę, którą kupił za brudną kasę." to samo tyczy sie realu.

Ty się weź proszę, uderz w łeb .......

Yoh Asakura 17-03-2010 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2743440)

Te słowa w ustach kibica jUVE brzmią śmiesznie ;)

Couranger 17-03-2010 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2743440)

Cos zle napisalem ,ze tak cie to poruszylo?

Xevez 17-03-2010 22:51

jestem kibicem Barcy, ale mówienie o Realu, jako o klubie bez tradycji, jest trochę żałosne...

co do dzisiejszego meczu - Stuttgart gówno grał, a Barca się dobrze bawiła:)

Yoh Asakura 17-03-2010 23:22

http://www.youtube.com/watch?v=nnL1MzmT5UM
R. Carlos w formie :D

Smuggy 18-03-2010 00:10

#up
Oglądałem live w tv to meczysko ; o
Corinthians wygrało wtedy; a zgadnijta kto tam jeszcze się buja oprócz Carlosa? : > - Ronaldo, grubasek jeden i to chyba on asystował ; d.

Yoh Asakura 18-03-2010 20:48

Juve epic fail :D

Gol Dempseya cudowny, takiego lobu nie powstydziłby się nawet Bergkamp B)

Couranger 18-03-2010 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xevez (Post 2743515)
jestem kibicem Barcy, ale mówienie o Realu, jako o klubie bez tradycji, jest trochę żałosne...

co do dzisiejszego meczu - Stuttgart gówno grał, a Barca się dobrze bawiła:)

No niestety tam graja pieniadze a nie duch walki.

Articuno 18-03-2010 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Couranger (Post 2743798)

Zapewniam cię, wszędzie grają pieniądze, w większości top klubów tylko pieniądze. Tak jak choćby obecnie w Juve. Mam wątpliwości czy te panienki grają na serio?

Xevez 18-03-2010 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Couranger (Post 2743798)

dlaczego tak uważasz?

Maggic 18-03-2010 23:37

Juventus jaki own3d. : d

Xendriel 19-03-2010 12:22

Arsenal - Barcelona. Liczyłem na taki finał, no ale trudno będzie świetny dwumecz :D

Arka_Sath_Wielki 19-03-2010 12:41

Po tym dwumeczu ktoś z dwójki ja - Yoh dostanie co najmniej warna. To będzie wojna, dwa zespoły grające ładny, ofensywny futbol. Kto się bardziej otworzy ten przegra. Będzie ciekawie :D

Yoh Asakura 19-03-2010 15:08

Barcelona w LM 5 spotkań z angielskimi drużynami - żadnego zwycięstwa (4 remisy i porażka).

Wszystko rozstrzygnie się na Emirates. Arsenal wygra ze 3:1, a na Camp Nou będzie pewnie 0:0.

Dark Sven 19-03-2010 15:18

3... 2... 1...

lol

Faytah 19-03-2010 15:29

Spodziewalem sie wiekszej burzy tutaj :P smieszy mnie drabinka dla Manchesteru,jezeli Rooney nagle nie zacznie grac piachu (co przy jego ambicji jest prawie niemozliwe) to napewno beda w finale... co do mojego klubu to trafilismy najlepiej ale nie skreslabym CSKA przed koncowym gwizdkiem drugiego spotkania.

Pan i Wladca 19-03-2010 15:36

Mam podobne przeczucia co Yoh, i generalnie wole żeby Arsenal przeszedł do 1/2 :> gazety zejdą wtedy z Realu a czepią się Barcelony, przez co walka w lidze będzie jeszcze bardziej zacięta, a przyszłe Gran Derby na Bernabeu lepsze niż finał LM :>

Arka_Sath_Wielki 19-03-2010 17:25

Na CN na pewno 0-0 nie będzie i to Ci mogę w 100% zagwarantować. Nie wydaje mi się też żeby Arsenal przy bardzo ofensywnej grze - strzelając u siebie 3 bramki stracił tylko jedną przy szybkości zawodników Barcy.

Straznik Monopolowego 19-03-2010 17:40

To moze byc mecz jakich klka w historii pilki noznej. Juz w tamtym sezonie czekalem na Barce a teraz Arsenal jest zdecydowanie mocniejszy niz rok temu. No i oczywiscie Fabregac i Henry wielkie powroty. Lepszego losowania dla kibica byc nie moglo oczywiscie dla kibica ktory patrzy sie na to z boku bo wiadomo ze ten mecz moze potoczyc sie na kazdy mozliwy sposob, najgorzej dla Arsenalu bedzie jak przestrasza sie Barcelony i przegraja ten mecz w szatni zas najwiekszym bledem Barcy moze byc zlekcewazenie rywala.

AnonimowyPowrot 19-03-2010 20:32

Arsenal to pipki, dobre wyniki osiągają tylko ze słabszymi drużynami, dostaną od Barcelony bardziej niż Bayern w tamtym roku.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30.