![]() |
|
Ja mam pytanie..
Mam 22 sorca z wod, p set, soldier helmet, leather boots. Expie na slimach i soldach.. Gdzie mogę lepiej poexpić oprócz cyców |
Cytuj:
|
Gdzie expić 31pal 62/40 9 mlv eq:medusa shield mammoth fur cape p legi steel helmet buty royal speary?
|
@ up
mozesz dragi na dragon lair w venore albo wyvki na poh'u ew. mozesz solo gs'a ubic.Poskilluj troszke.Do 80 dista i spok na gs'y z hmm i z uh'ami.nie zabomnij BoH:D! |
W październiku zamierzam kupić pacc'a więc chciałbym gdzie mógłbym poexpic 33 ms mlvl 40-42 zależy jaki zrobię,eq: Crown helmet,Blue robe/Golden armor,Knight legs,Vamp shield,Boh,P ammy.Chciałbym wyciagać 15-20k exp/h ważne żeby nie było waste.Prosiłbym też o podanie expowisk na 40 lvl 45 mlvl oraz ile exp/h.Najlepiej jakby to były na początek larvy trochę później scaraby. Oraz jesli by ktos mógł zaznaczyć gdzie mniej więcej są jaskinie larv i scarabów.Interesuja mnie tez okolice Port Hope np:crocodile i tym podobne
ps:Byle nie guardy bo w kopalniach jest więcej 15-20lvl paladynów niz guardów :( a o tombach już czytałem. Z góry thx |
Cytuj:
Jakbys fooda nie mial to masz sporo rotow w dziuze obok. |
29 Royal Paladin
65 dist Pacc ... Jak cos to zalatwie bohy :P bez problemu |
25 knajt
66/66 eq crimson sword p set crus helm medusa fur bots PACC @up tarpid za tp, stone left said mozesz po prawo probowac chodz tam ciezko moze malpy piraci |
29 Royal Paladin
65 dist... Bohy... I .. aktualnie czyszcze calego stone tomba i mam 20k expa na godzine Kolega mi mowi zebym sprobowal mamuthy ice golemy (i pojedynczy resp crystal spidera) co o tym myslicie ? on tam expil od 31 lvla |
Gdzie Expic 44 Knight 69/69 Warrior Helmet, Vamp Shield, Bright Sword/ Black Steel Sword, Knight Legi, Knight Armor, BOHY, Scarf, Chodze Przewaznie Na Ghoule Minosy Pojedynczo Na Draga I Do Elf Forest Gdzie Moge Expic Fajnie Moze Byc Lekki Waste A Gdzie Zeby Sie Wzbogadzic. I Z Ktorym Mieczem Lepiej ??? Na Elf Forest I Na Dragi
|
Witam! Mam nadzieje, że mi ktoś odpisze;)
Master Sorcerer 28 level | 25 m level Gdzie mógłbym szybko wbić 33 level? Najlepiej bez waste lub zebym wychodził na 0. Pozdrawiam!! |
Cytuj:
|
Gdzie expic na 25lvl z 30mlvl druidem na pacc??Chce zeby bylo duzo kasy no i troche mniej ludzi:P
|
Cytuj:
|
@Panbinho
dla expa to tomby tarpid -2 shadow -2 peninsula -2 cyclo guardy dla kasy nie mam pomyslu moze roty a potem necro z dsami |
Cytuj:
|
Druid, FACC, 35 lvl, 36 mlvl, golden armor, knight legs, medusa shield, warrior helmet, boh, platinum amulet, wszystkie różdżki. Słyszałem, że opłaca się chodzić na Orc Fortress, bo się runki zwrócą, czy to prawda?
|
Sorc
Gdzie expić 42 sorcem z 45 m lvl ONLY FACC... i prosze niemówcie mi o guciach bo bije je od 25 lvl.... i same nudy aha eq:blue robe,wandy,c helm,p legi,boszki,drag shield moge też troszke kaski wydać np na hmm bo mam 100k :P ale żeby sie zwróciło ... Pozdro
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:02. |
|