![]() |
|
Too many users downloading right now. Please try again in two minutes or get a PREMIUM-Account
Ostro, ostro |
Cytuj:
@topic Gratulacje Vision ;).Chodź nie gram w tą gre już bo to strata czasu, to czy tak czy tak od początku powstania na tym serwie grałem i było nawet fajnie ;) @edit Mój błąd poprawka, przynajmniej ja sie umiem do błędu przyznać nie co to nie którzy |
Imargam Gratz 9 MLEV !!!!!! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
Dlaczego z nikt z was nie napisal ze duskow bylo 13 na cala gildie vison i na wspulnej czyli razem 30 + te wszystkie nooby vison na 13 duskow jesli dla was oni sa zajebisci to zall bo nawet nie zabili wszystkich :)
|
Cytuj:
|
8o :D jak zobaczyscie filmik zobaczcie jak james sam uciekal przed calym vison przez 20 minut :P no no vison to ma pvp gz dlanich
:p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
to chyba nie skumales mowie o tym ze wszyscy sie zachwycajam ich zalosnym pvp bylo ich 3 razy wiecej niz dusk dusk pokazalo ze sie nie boja zanim nastepnym razem napisze ktos ze vison ma wyjebane pvp to niech sie zastanowi |
Cytuj:
ChoĆ nie chodź |
ahahahah
Fajna bitwa , fajny wynik :D
Nie ogarnialem z m wallami ale next time bedzie lepiej xd paczus a ty moze powiesz nami kim z dusk jestes ? :) Wsumie to mi sie zdaje ze dzis ci sie padlo a petro nie zapiol cie od tylca :D |
Cytuj:
o czym ty gadasz cala gildia vison na jednego 130 lvl no faktycznie wielkie gz dla jamesa pokazal zwidusiowi kto ma pvp i rescie sorckow kozakow z vison |
Cytuj:
Japa kurwo ;) |
Cytuj:
No bez kitu jak ja widzialem te smigajace m walle to w szoku bylem... Do tego podziwiam ze lecialy tak rowno obok siebie i praktycznie caly czas ;] Kozackie "efekty specjalne" Xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
topic: nice fragi. nice battle... to połowa sukcesu... druga połowa to udział Gildi Vision. zawsze czekam na te filmy.. gratuluję i powodzenia w dalszym wybijaniu dusków. Gl. |
Oni sami wyszli na open my ich nie wypchaliśmy z depo :confused:
|
Modki mnie lubia a za insulting dostane tylko 1 pkt ;)
Paczek a ty zaciagnij kraniczek i ruszaj do Petra chyba potrzebuje kogos na nocke ;-D pocieszysz go :D |
Cytuj:
imargam dla twojej wiadomosci nie jestem z duskines ale gdybym mial troszke wyszy lvl doloczyl bym do nich no ale to jeszcze troche chyba ze dalej bedziecie robic na wszystkich 'PA" mozesz byc pewien ze niebawem dolocze do duskines zal mi sie robi jak patrze jak to twoja postac jest po 20 h na dobe online powiedz jak to jestes sam w stanie zrobic i nie pitol :p :p :p :p :p |
Sharuje z domem dziecka a tera idz juz do petra ;)
|
Czemu dusski nie trzymały się razem - nie mam pojęcia. Raz katrila prawie lezal na pustyni tylko zabraklo ognia, a poza tym nie mozna wygrać bitwy nie atakując :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:23. |
|