Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Miszczu 19-03-2010 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2743940)
Barcelona w LM 5 spotkań z angielskimi drużynami - żadnego zwycięstwa (4 remisy i porażka).

Wszystko rozstrzygnie się na Emirates. Arsenal wygra ze 3:1, a na Camp Nou będzie pewnie 0:0.

Jestem ciekaw jakie usprawiedliwienie znajdziesz dla Arsenalu gdy już po pięknej aczkolwiek niezbyt wyrównanej walce Barca ogra Kanonierów ;)

Yoh Asakura 19-03-2010 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2744054)
Arsenal to pipki, dobre wyniki osiągają tylko ze słabszymi drużynami, dostaną od Barcelony bardziej niż Bayern w tamtym roku.

Nam to na rękę, kocie ;)

Arka_Sath_Wielki 19-03-2010 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2743940)
Barcelona w LM 5 spotkań z angielskimi drużynami - żadnego zwycięstwa (4 remisy i porażka).
.

A w finale z Arsenalem 2-1 to kto wygrał?

Yoh Asakura 19-03-2010 22:02

Kurna, srry, chodziło o mecze na Camp Nou :P

Arka_Sath_Wielki 19-03-2010 22:33

A no jak tak to sie zgadza :D

Xendriel 20-03-2010 00:54

A jak tam wyniki Arsenalu z czołowymi drużynami w tym sezonie? Barcelona pokonała już Inter prowadzony przez tego gościa, co niby jak to powiedział Yoh taktycznie potrafi rozmontować każdego. W dodatku wygrała go bez Ibry i Messiego. No i oczywiście wygrała Gran Derby. Przypomnijcie mi teraz wyniki Arsenalu z drużynami będącymi na poziomie zbliżonym do Barcelony tj. ManU i Chelsea. Hę?

PS. Napinkę czas zacząć.

Yoh Asakura 20-03-2010 08:57

Z drużyn z poziomem zbliżonym do Barcy, to Arsenal rozwalił Wolves 4:1 na wyjeździe.

AnonimowyPowrot 20-03-2010 10:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2744074)
Nam to na rękę, kocie ;)

W lidze ustąpicie jeszcze miejsca w LM Liverpoolowi, a za dwa lata wasz śmieszny klubik zostanie rozwiązany z powodu braku jakichkolwiek sukcesów i ambicji, wszyscy odejdą, zostanie tylko Wenger i będziecie znani na całym świecie jako najlepsza szkółka piłkarska dla murzyńskich emigrantów z Afryki.

BTW.
Dobry tekst z posta wyżej ; d

Arka_Sath_Wielki 20-03-2010 10:30

Lubie ten temat :D Pośmiać się można :D Kibic klubu który od kilku lat nie zdobył żadnego wartościowego trofeum porównuje Barcelone, która w zeszłym sezonie wygrała wszystko do Wolves :D No nie moge xD

Monte 20-03-2010 10:44

Wy się tu napinacie, a pewnie i tak Manchester wygra w tym sezonie LM i PL ; P

Zamor1 20-03-2010 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2743992)
Na CN na pewno 0-0 nie będzie i to Ci mogę w 100% zagwarantować. Nie wydaje mi się też żeby Arsenal przy bardzo ofensywnej grze - strzelając u siebie 3 bramki stracił tylko jedną przy szybkości zawodników Barcy.

Ehe zgadzam sie 100%
Barca u siebie wklepie Arsenalowi kilka bramek. WYstarcza szybkie dwie tak jak ze Stuttgartem i worek sie otworzy ;]
Natomiast w Londynie obstwialbym remis lub jednak 1:2 dla Barcelony
I jesli Messi utrzyma forme jaka teraz prezentuje ;] dopadnie sie do pilki, a jemu juz jest ja ciezko odebrac, fantastyczne panowanie !

Co do Interu.
Dobry przeciwnik, u siebie wygraja, natomiast w Moskwie bedzie juz gorzej, jednak ruski potrafia grac dobry futbol na wlasnym stadionie.
Po cichu liczylem, ze trafia na Bayern :P

Monte 20-03-2010 11:07

CSKA to czarny koń i ostro postawią się Interowi, tymbardziej, że już będę mieli za sobą ligowe mecze.
No i wreszcie francuską drużynę będziemy mieli w półfinale LM ; ) Chyba od czasu, gdy Monaco odnosiło sukcesy z Giulym, Plasilem i Morientesem w składzie.

AnonimowyPowrot 20-03-2010 12:36

Finał z udziałem CSKA, byłaby masakra... :D Jednak to nierealne.

Dobra, teraz obstawiam, że do następującej rundy przejdą takie oto drużyny (bo chyba jeszcze nie przedstawiłem na tym forum swoich typów): Bordeaux, Manchester, Barcelona, Inter.

Znów będzie losowanie? Nie można przewidzieć kto z kim zagra w półfinale? W sensie innym, niż po prostu zgadywać :P Kiedyś było wiadomo od początku do końca kto z kim gra (mam taki plakat stary nawet z "drzewkiem", od fazy grupowej aż do finału), a teraz losują...

@Down

Pytam się, czy się losuje, bo jakbyś się nie zczaił, to teraz i do 1/8 losowali : O GZ! Swoją drogą, mogłeś od razu napisać, że finał jak w zeszłym roku, to bym sobie sam dopasował ;>

Straznik Monopolowego 20-03-2010 12:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2744202)
Znów będzie losowanie? Nie można przewidzieć kto z kim zagra w półfinale? W sensie innym, niż po prostu zgadywać :P Kiedyś było wiadomo od początku do końca kto z kim gra (mam taki plakat stary nawet z "drzewkiem", od fazy grupowej aż do finału), a teraz losują...

Nikt nie losuje juz nic tylko ty tepy jestes

Bayern Monachium lub Manchester United v Lyon lub Bordeaux
Inter Milan lub CSKA Moskwa v Arsenal lub Barcelona

Capality 20-03-2010 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2744155)
Z drużyn z poziomem zbliżonym do Barcy, to Arsenal rozwalił Wolves 4:1 na wyjeździe.

:D:D:D:D:D:D

@Topic
Po odpadnieciu Chelsea po cichu licze na Inter i Bordeaux

Arka_Sath_Wielki 20-03-2010 13:39

A ja nie wiem czemu czuje, że CSKA wszystkich zaskoczy i jakimś fartem po karnych przejdzie do półfinału.

Maggic 20-03-2010 16:30

Anonimowy w piłce nożnej wszystko jest realne, ja liczę na Bordeaux. :)

Straznik Monopolowego 20-03-2010 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2744202)
Swoją drogą, mogłeś od razu napisać, że finał jak w zeszłym roku

MU dostaje po dupie?

Lotress 20-03-2010 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2744155)

Mistrz :D:D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arka_Sath_Wielki (Post 2744167)
Lubie ten temat :D Pośmiać się można :D Kibic klubu który od kilku lat nie zdobył żadnego wartościowego trofeum porównuje Barcelone, która w zeszłym sezonie wygrała wszystko do Wolves :D No nie moge xD

Nie mów mi, że wypowiedź Yoha wziąłeś na poważnie?

AnonimowyPowrot 20-03-2010 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 2744283)
MU dostaje po dupie?

Na pewno nie od Arsenalu B)

Monte 20-03-2010 20:11

Diamanti karnego spieprzył. Cholera, mielibyśmy wyrównanie na Emirates. Chociaż ja wciąż wierzę, że coś zdziałają.

/Miałem postawione na Diamantiego, że strzeli drugą bramkę. Kurs 14 PLN. Buuu.

Yoh Asakura 20-03-2010 20:40

Franco pieprzony diver, red dla Vermy i pen dla WHU kompletnie z dupy, ale who cares, mamy 3 pkt., jesteśmy na czele tabeli, łapiemy wiatr w żagle.

Drżyj, Barcelono.

Arka_Sath_Wielki 20-03-2010 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotress (Post 2744289)
Nie mów mi, że wypowiedź Yoha wziąłeś na poważnie?

Aż tak źle ze mną jeszcze nie jest, chociaż znając Yoha to sarkazm jest już trudno odróżnić od poważnej wypowiedzi.

A w Madrycie macie piaskownice, ale Real i tak wygra strzelając fartem bramke w koncowce/doliczonym

Pan i Wladca 20-03-2010 22:00

Gówno grali a wygrali :> 2 bramki po stałych fragmentach i ostatnią Higuain ładnie sobie wypracował. Ronaldo nie widoczny. Od 73 minuty Real grał w 10 bo Raul zmienił Van der Vaarta :>

Duch Niespokojny 20-03-2010 22:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot (Post 2744165)
W lidze ustąpicie jeszcze miejsca w LM Liverpoolowi, a za dwa lata wasz śmieszny klubik zostanie rozwiązany z powodu braku jakichkolwiek sukcesów i ambicji, wszyscy odejdą, zostanie tylko Wenger i będziecie znani na całym świecie jako najlepsza szkółka piłkarska dla murzyńskich emigrantów z Afryki.

I co jeszcze? ;) A tak a propos "murzyńskich emigrantów z Afryki": http://www.youtube.com/watch?v=Vuf_8JjdVG8
Choć te teksty o Murzynach w Arsenalu pokazują tylko, że antyfani Yoha już kompletnie nie mają się czego czepić. Wenger mógłby równie dobrze pojechać do kongijskiej dżungli i tam z jakiegoś plemiena wybrać sobie pierwszą jedenastkę. Who the fuck cares?

Monte 20-03-2010 23:19

Ja tam wierzę całym sercem, że WHU się utrzyma, MU wygra LM, a Wisła zniszczy ekstraklasę.

O WHU się boję najbardziej. Moje uci puci piłkarzyki coś ciała dają ostatnio i przerżnęli czwarty mecz z rzędu.

Capality 21-03-2010 01:58

@Up
Ktos za duzo Hooligansow sie naogladal, a Wisla nie moze wygrac bo gra straszny piach

Monte 21-03-2010 08:35

Up: Jesteś żałosny. Myślisz, że wszyscy kibice w Polsce, którzy są za WHU naoglądali się Hooligansów? Człowieku, nie ośmieszaj się. Prostak. Pf.

Cholernie mnie wkurw*a, gdy ktoś mi mówi, że kibicuje WHU po obejrzeniu Hooligans.

AnonimowyPowrot 21-03-2010 09:17

Duszek, te wszystkie pociski to takie koleżeńskie (sic!) zaczepki skierowane do Yoha, których nikt nie powinien brac serio :confused:

@Polska

Ja kibicuję Wiśle, chociaż bardzo rzadko zdarza mi się oglądać ich mecze. Lecha nie trawię, już wolałbym, żeby Legia zdobyła majstra.

hoomik 21-03-2010 11:24

jak Legia w tym roku bedzie na podium to juz bedzie dobrze, to co oni graja w tej rundzie to jest nieporozumienie. Na dzien dzisiejszy bardziej na pudlo zasluzyl Ruch i/lub Gieksa. Ich przynajmniej da sie ogladac. Tylko ze Ruchowi bez Niedzielana bedzie ciezko, sam Sobiech to moze byc za malo jak przyjdzie zmierzyc sie z najsilniejszymi. A w Gieksie... coz... obrona do wymiany, ale to taki detal. Wisla - wolalbym nie, chociaz cholera wie co ten Kasperczak znowu wymysli, moze w koncu da sie na nich patrzec.

Pan i Wladca 21-03-2010 12:38

Za dwie godzinki United -Liv :>

K.Jay 21-03-2010 14:15

Imo ManU nie powinno mieć problemów z The Reds, bo zdrowi są Nemanja i Rio, a co za tym idzie, El Niño sobie nie pogra. ;) No i jeszcze Wayne jest w formie, a formacja defensywna Liverpoolu sobie ostatnio nie radzi. ManU będzie dominować.

K.Jay

Capality 21-03-2010 14:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monte (Post 2744432)
Up: Jesteś żałosny. Myślisz, że wszyscy kibice w Polsce, którzy są za WHU naoglądali się Hooligansów? Człowieku, nie ośmieszaj się. Prostak. Pf.

Cholernie mnie wkurw*a, gdy ktoś mi mówi, że kibicuje WHU po obejrzeniu Hooligans.

sorry bandzior

@topic
jeszcze co do polskiej ligi Wisla gra piach, Legia gra piach i jestem ciekaw czy Legia w ogole dotrwa do konca sezonu na podium

Monte 21-03-2010 15:38

Wisła się powoli ogarnia i lidera do końca ligi nie wypuszczą.

Jak na moje, to tylko Lech może Wiśle zagrozić.

AnonimowyPowrot 21-03-2010 16:38

Jupi jej, Arsenal już spadł z pierwszego miejsca, o kurde, ciekawe czy Yoh zdążył zwalić ;/

@Topic

http://www.youtube.com/watch?v=aIyEIYHhiCs - ; ddddddddddd

K.Jay 21-03-2010 16:44

Wracamy na I miejsce. ;)

K.Jay

Monte 21-03-2010 17:31

Fulham mnie zaskoczyło. Liczyłem, że po przebłysku w LE, powalczą z Man. City i skradną im chociaż 2 pkt. A tu 70 minuta i 0-2.

Vryysas 21-03-2010 20:14

Ja pi^&*()_e, pomocnik reprezentacji Polski, Nowak co on robi?? Zaś 3 punkty w las poszły co to jest?? Już nie ogladam ekstraklasy!!!!

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...zek__1_0_.html

Yoh Asakura 21-03-2010 21:28

"Uderzył nie do obrony"
Hahaha :D

Miszczu 21-03-2010 22:50

Szykuje się kolejny mecz wygrany przez Barcelonę dzięki Messiemu, drugi hat-trick pod rząd w jego wykonaniu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:36.