![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kurna, srry, chodziło o mecze na Camp Nou :P
|
A no jak tak to sie zgadza :D
|
A jak tam wyniki Arsenalu z czołowymi drużynami w tym sezonie? Barcelona pokonała już Inter prowadzony przez tego gościa, co niby jak to powiedział Yoh taktycznie potrafi rozmontować każdego. W dodatku wygrała go bez Ibry i Messiego. No i oczywiście wygrała Gran Derby. Przypomnijcie mi teraz wyniki Arsenalu z drużynami będącymi na poziomie zbliżonym do Barcelony tj. ManU i Chelsea. Hę?
PS. Napinkę czas zacząć. |
Z drużyn z poziomem zbliżonym do Barcy, to Arsenal rozwalił Wolves 4:1 na wyjeździe.
|
Cytuj:
BTW. Dobry tekst z posta wyżej ; d |
Lubie ten temat :D Pośmiać się można :D Kibic klubu który od kilku lat nie zdobył żadnego wartościowego trofeum porównuje Barcelone, która w zeszłym sezonie wygrała wszystko do Wolves :D No nie moge xD
|
Wy się tu napinacie, a pewnie i tak Manchester wygra w tym sezonie LM i PL ; P
|
Cytuj:
Barca u siebie wklepie Arsenalowi kilka bramek. WYstarcza szybkie dwie tak jak ze Stuttgartem i worek sie otworzy ;] Natomiast w Londynie obstwialbym remis lub jednak 1:2 dla Barcelony I jesli Messi utrzyma forme jaka teraz prezentuje ;] dopadnie sie do pilki, a jemu juz jest ja ciezko odebrac, fantastyczne panowanie ! Co do Interu. Dobry przeciwnik, u siebie wygraja, natomiast w Moskwie bedzie juz gorzej, jednak ruski potrafia grac dobry futbol na wlasnym stadionie. Po cichu liczylem, ze trafia na Bayern :P |
CSKA to czarny koń i ostro postawią się Interowi, tymbardziej, że już będę mieli za sobą ligowe mecze.
No i wreszcie francuską drużynę będziemy mieli w półfinale LM ; ) Chyba od czasu, gdy Monaco odnosiło sukcesy z Giulym, Plasilem i Morientesem w składzie. |
Finał z udziałem CSKA, byłaby masakra... :D Jednak to nierealne.
Dobra, teraz obstawiam, że do następującej rundy przejdą takie oto drużyny (bo chyba jeszcze nie przedstawiłem na tym forum swoich typów): Bordeaux, Manchester, Barcelona, Inter. Znów będzie losowanie? Nie można przewidzieć kto z kim zagra w półfinale? W sensie innym, niż po prostu zgadywać :P Kiedyś było wiadomo od początku do końca kto z kim gra (mam taki plakat stary nawet z "drzewkiem", od fazy grupowej aż do finału), a teraz losują... @Down Pytam się, czy się losuje, bo jakbyś się nie zczaił, to teraz i do 1/8 losowali : O GZ! Swoją drogą, mogłeś od razu napisać, że finał jak w zeszłym roku, to bym sobie sam dopasował ;> |
Cytuj:
Bayern Monachium lub Manchester United v Lyon lub Bordeaux Inter Milan lub CSKA Moskwa v Arsenal lub Barcelona |
Cytuj:
@Topic Po odpadnieciu Chelsea po cichu licze na Inter i Bordeaux |
A ja nie wiem czemu czuje, że CSKA wszystkich zaskoczy i jakimś fartem po karnych przejdzie do półfinału.
|
Anonimowy w piłce nożnej wszystko jest realne, ja liczę na Bordeaux. :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Diamanti karnego spieprzył. Cholera, mielibyśmy wyrównanie na Emirates. Chociaż ja wciąż wierzę, że coś zdziałają.
/Miałem postawione na Diamantiego, że strzeli drugą bramkę. Kurs 14 PLN. Buuu. |
Franco pieprzony diver, red dla Vermy i pen dla WHU kompletnie z dupy, ale who cares, mamy 3 pkt., jesteśmy na czele tabeli, łapiemy wiatr w żagle.
Drżyj, Barcelono. |
Cytuj:
A w Madrycie macie piaskownice, ale Real i tak wygra strzelając fartem bramke w koncowce/doliczonym |
Gówno grali a wygrali :> 2 bramki po stałych fragmentach i ostatnią Higuain ładnie sobie wypracował. Ronaldo nie widoczny. Od 73 minuty Real grał w 10 bo Raul zmienił Van der Vaarta :>
|
Cytuj:
Choć te teksty o Murzynach w Arsenalu pokazują tylko, że antyfani Yoha już kompletnie nie mają się czego czepić. Wenger mógłby równie dobrze pojechać do kongijskiej dżungli i tam z jakiegoś plemiena wybrać sobie pierwszą jedenastkę. Who the fuck cares? |
Ja tam wierzę całym sercem, że WHU się utrzyma, MU wygra LM, a Wisła zniszczy ekstraklasę.
O WHU się boję najbardziej. Moje uci puci piłkarzyki coś ciała dają ostatnio i przerżnęli czwarty mecz z rzędu. |
@Up
Ktos za duzo Hooligansow sie naogladal, a Wisla nie moze wygrac bo gra straszny piach |
Up: Jesteś żałosny. Myślisz, że wszyscy kibice w Polsce, którzy są za WHU naoglądali się Hooligansów? Człowieku, nie ośmieszaj się. Prostak. Pf.
Cholernie mnie wkurw*a, gdy ktoś mi mówi, że kibicuje WHU po obejrzeniu Hooligans. |
Duszek, te wszystkie pociski to takie koleżeńskie (sic!) zaczepki skierowane do Yoha, których nikt nie powinien brac serio :confused:
@Polska Ja kibicuję Wiśle, chociaż bardzo rzadko zdarza mi się oglądać ich mecze. Lecha nie trawię, już wolałbym, żeby Legia zdobyła majstra. |
jak Legia w tym roku bedzie na podium to juz bedzie dobrze, to co oni graja w tej rundzie to jest nieporozumienie. Na dzien dzisiejszy bardziej na pudlo zasluzyl Ruch i/lub Gieksa. Ich przynajmniej da sie ogladac. Tylko ze Ruchowi bez Niedzielana bedzie ciezko, sam Sobiech to moze byc za malo jak przyjdzie zmierzyc sie z najsilniejszymi. A w Gieksie... coz... obrona do wymiany, ale to taki detal. Wisla - wolalbym nie, chociaz cholera wie co ten Kasperczak znowu wymysli, moze w koncu da sie na nich patrzec.
|
Za dwie godzinki United -Liv :>
|
Imo ManU nie powinno mieć problemów z The Reds, bo zdrowi są Nemanja i Rio, a co za tym idzie, El Niño sobie nie pogra. ;) No i jeszcze Wayne jest w formie, a formacja defensywna Liverpoolu sobie ostatnio nie radzi. ManU będzie dominować.
K.Jay |
Cytuj:
@topic jeszcze co do polskiej ligi Wisla gra piach, Legia gra piach i jestem ciekaw czy Legia w ogole dotrwa do konca sezonu na podium |
Wisła się powoli ogarnia i lidera do końca ligi nie wypuszczą.
Jak na moje, to tylko Lech może Wiśle zagrozić. |
Jupi jej, Arsenal już spadł z pierwszego miejsca, o kurde, ciekawe czy Yoh zdążył zwalić ;/
@Topic http://www.youtube.com/watch?v=aIyEIYHhiCs - ; ddddddddddd |
Wracamy na I miejsce. ;)
K.Jay |
Fulham mnie zaskoczyło. Liczyłem, że po przebłysku w LE, powalczą z Man. City i skradną im chociaż 2 pkt. A tu 70 minuta i 0-2.
|
Ja pi^&*()_e, pomocnik reprezentacji Polski, Nowak co on robi?? Zaś 3 punkty w las poszły co to jest?? Już nie ogladam ekstraklasy!!!!
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...zek__1_0_.html |
"Uderzył nie do obrony"
Hahaha :D |
Szykuje się kolejny mecz wygrany przez Barcelonę dzięki Messiemu, drugi hat-trick pod rząd w jego wykonaniu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:36. |
|