![]() |
|
Cytuj:
|
akunis
ty to masz poczucie humoru jestes beznadziejnym przypadkiem widze . Viron nie powinien wogóle z takimi jak ty rozmawiać czytajac jego wypowiedzi i twoje to jesteś zerem :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::bab y: |
No widzę że Vironek naprawdę bierze sie za szkolenie swojego PVP
[CHAR]Maly Zgred Drut[/CHAR] May 06 2008, 17:00:10 CEST Killed at Level 48 by [CHAR]Viron Mysta[/CHAR] Gzzzz :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Weźcie kurwa skończcie z ta grą, ja na przykład juz w ten syf 2-d nie gram i jest zajebiscie na rl. Ja już z tego wyrosłem, a wy?
|
@Up
DEEEEEEEEEEED ZA NIK! :D |
Cytuj:
Zablokowane hotkeye...To jest wystarczający dowód że Viron jest matołem ^^ |
za to ty burger masz funclub na kazdym rogu carlin :cup::cup::cup::cup::cup:
na temat virona moge powiedziec, ze wiele osob mogloby sie od niego nauczyc podejscia do drugiego czlowieka. a ty ztymi hotkeyami - owszem było to smieszne, ale kazdy z noob'ostwa musi wyrosnąc. viron dołaczajac to wojny pokazal, ze wszystkiego chce sie nauczyc. BTW- ON NIE BOTOWAL jak połowa z was tutaj |
Jest tak dobry ze nawet nie wie co to paraliz :cup::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
ale i tak viron muj idol:cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:: cup: sory za te hotkey ale musialem rzeby wygrac;/ |
Cytuj:
Wiem jedno, zaznaczam no offence, ale nie dorastasz Bergerowi do pięt. |
Cytuj:
Gruszńko, wole bocić niż kupić chara i 3kk do niego :* |
Cytuj:
P.s jutro ob Viron przybiegniesz na sam koniec ? ? ? :cup::cup::cup::cup::baby: |
Fajnie chlopaki oby tak dalej:cup: Viron nie daj sieX(X( nie znacie sie Viron jest zajebistyX(X(
Pozdro dla moich nowych qmpli ( Togur i Jarodinho ) 8o z ktorymi ownujemy otsa :cup::cup::cup: no i nie zapominajmy o wielkim Anumie:cup::cup: a takze chcialem pozdrowic mame tate babcie mlodego i starego Lisa i Metka B)B) |
Cytuj:
Od tego jest forum żeby na nim pisać, po to tez jest ta strona... jak ktoś będzie pisać głupoty to po to sa admini żeby to kasować. Co do bluzgów niech się bluzgaja czasmi jest to i smieszne i nawet się czegoś dowiedzieć idzie nie tak jak z tych twoich wyjebanych na maksa przykłady poniżej: Cytuj:
Cytuj:
A i jak masz zamiar postować to konstruuj swoje wypowiedzi przy pomocy liter a nie Emot ok? :):):):):):):):):):)-.- Mas, Fev, Vere <3 signed: Usar |
Cytuj:
|
Cytuj:
/Fewolski |
Cytuj:
a ja wam jedno powiem nie tak mialo byc... |
Cytuj:
uahsuahaush bo by nie umial bota ustawic !!!! a zreszta to niby kiedy mial stawiac na bocie chlopka ? ojciec by sie sfochowal ze nie daje mu expic .... Ale teraz "majom z tatom nowych kumplow i to z zagranicy" i nie musza z wami gadac...... |
gru kupilem na 44lv za kaske z eq na securze , wiec stfu
idz sobie nawarz bigosu , zapakuj w kanał i zacznij gadac z sensem ktorego tak mi brakuje u ciebie od czasu kiedy byłej dostawca RUNKUF dla lubomira :cup: |
Dzien dobry
/Wesoly Bananek |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11. |
|