![]() |
|
Eh, wy nieczułe samce, znowu złamane serce. I zapewne kompleksy.
@Monique~ Nie przejmuj się ; p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To jest dla ciebie krótkie słowo?! :baby:Krótkie słowo to lol albo omg, ale napewno nie zd... zdję... zdjęć... ZDJĘCIE! : / Też mi któtkie X(X(X(
|
Cytuj:
|
W sumie i tak jej nie bzykniecie, więc nie wiem po co te starania. ;)
|
Jak ty jesteś miły dla dziewczyny tylko po to żeby ją zaliczyć to pozdro xd
|
@up
Trafna uwaga. Aczkolwiek Thero strasznie zaniżył poziom całej dyskusji, niczym miejski plebs ; ) Totalnie zerowa wypowiedź. |
Cytuj:
|
Banda napaleńców zobaczyła zdjęcie dziewczyny( co jest rzadkością na tym forum) i się dyskusja poruszyła. Teraz będą się przekrzykiwać :>
kolczyki przyklejane? :> |
Ja pierdole "pojechać" szesnastkę. To chyba jedyne co pozostało niektórym.
Zabawne:D |
Nie jesteś aż tak straszna by wrzucać czarno-białe zdjęcie.
@down A moje lubisz oglądać?: D |
Cytuj:
Swoją drogą, 'nowa osoba' nie powinna wrzucać swoich zdjęć. Jesteś dla mnie obca, nie mam o Tobie wyrobionej opinii (oczywiście do czasu) - co mnie (i pewnie nie tylko mnie) obchodzi, jak wyglądasz? Zaglądam do zdjęć RL, żeby zobaczyć osoby, które są mi w ten czy inny sposób znane (czyli na przykład mogę zobaczyć czy z poglądami/poziomem idioty idzie podobny wygląd, albo czy Ryba wygląda na 13 lat <3). Gdybym chciał zdjęcie pierwszej lepszej obcej osoby wlazłbym na n-k w ostatnio dodane albo na fotkę.pl (i kliknął gdziekolwiek). |
Aż tyle dziur sobie porobiłaś : O
|
Cytuj:
|
Bądź co bądź, rookstayerem ona jest xD
|
Cytuj:
P.S.: Dajcie jej spokój, bo taki spam robi się niesmaczny. |
Cytuj:
@down: wręcz przeciwnie. Ludzi ocenia się po _wszystkim_. Jak Cię widzą, tak Cię piszą. edit: nie trzeba. Swoją drogą, TĘ osobę. |
Nie ma to jak dyskusja na poziomie o poziomie...
Zobaczyłem Twoje posty i zauważyłem, że pierwsze co zrobiłaś po zarejestrowaniu sie na forum, to podałaś swoje RL zdjecie. Widocznie chciałaś zrobic sobie z tego forum, kolejna fotke, lub naszą klase i podbudowac, nawet nieświadomie, swoją samoocene. A owe forum raczej służy do wymiany podglądow na rożne tematy, a nie na dodawaniu fotek. Znając życie, pewnie i tak i tak, opuściłaś by je po paru dniach, max dwoch tygodniach, bo nie masz nic do zaprezentowania procz wyglądu swej osoby.... (Sorry za brak u z kreską, e z kreską i c z kreską, ale moja klawiatura ich nie toleruje : /) @Down: Owned. |
Dobra zostawcie dziewczynę, lepiej niech wstawi zdjęcie niż pisze bezsensowne posty ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29. |
|