Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Argen 03-07-2009 19:06

Eh, wy nieczułe samce, znowu złamane serce. I zapewne kompleksy.

@Monique~

Nie przejmuj się ; p

Rybzor 03-07-2009 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoniqueJulie (Post 2587810)
@Rybzor
nie podporzadkowuje sie xD ;)

A właśnie, że tak : P. Prawdziwy pro nie zmieniłby fotki, w dodatku udowodniłby, że taka jest OK ;)

Lasooch 03-07-2009 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2587832)
A właśnie, że tak : P. Prawdziwy pro nie zmieniłby fotki, w dodatku udowodniłby, że taka jest OK ;)

Dokładnie. Ponadto nie napisałby 'heh' i nie skracałby tak krótkiego słowa jak 'zdjęcie'.

Argen 03-07-2009 20:16

To jest dla ciebie krótkie słowo?! :baby:Krótkie słowo to lol albo omg, ale napewno nie zd... zdję... zdjęć... ZDJĘCIE! : / Też mi któtkie X(X(X(

Zalgadis 03-07-2009 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2587768)
Zastanawiam się jedynie, dlaczego do mnie z tym : p. Ja tylko zadałem pytanie ; )

W sumie to ja się 1 "sprułem", więc blame it on me.

Thero 03-07-2009 22:01

W sumie i tak jej nie bzykniecie, więc nie wiem po co te starania. ;)

Ulrikk 03-07-2009 22:03

Jak ty jesteś miły dla dziewczyny tylko po to żeby ją zaliczyć to pozdro xd

Rybzor 03-07-2009 22:27

@up
Trafna uwaga.

Aczkolwiek Thero strasznie zaniżył poziom całej dyskusji, niczym miejski plebs ; ) Totalnie zerowa wypowiedź.

Lasooch 03-07-2009 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoniqueJulie (Post 2588001)
co się tak rozgorzała konwersacja nt mojej osoby? :D dajcie spokój..

Konwersacja się nie rozgorzała. Co najwyżej rozgorzała. Tak to jest, jak się używa 10-literowych, nieziemsko trudnych słów, podczas gdy 'zdjęcie' jest ponad możliwości...

Pan i Wladca 03-07-2009 23:25

Banda napaleńców zobaczyła zdjęcie dziewczyny( co jest rzadkością na tym forum) i się dyskusja poruszyła. Teraz będą się przekrzykiwać :>

kolczyki przyklejane? :>

Pix888 03-07-2009 23:26

Ja pierdole "pojechać" szesnastkę. To chyba jedyne co pozostało niektórym.
Zabawne:D

Gelt 03-07-2009 23:39

Nie jesteś aż tak straszna by wrzucać czarno-białe zdjęcie.

@down

A moje lubisz oglądać?: D

Lasooch 03-07-2009 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoniqueJulie (Post 2588019)
waszym zadaniem jest skarcić każdą nową osobę na forum? (^^.) humm, jeżeli tak, to powodzenia. Żadnego klimatu tu nie widzę, tylko parę niewyparzonych 'gęb' które potrafią tylko wyśmiewać innych :)

Forum jest od wymiany poglądów a nie od klimatu.

Swoją drogą, 'nowa osoba' nie powinna wrzucać swoich zdjęć. Jesteś dla mnie obca, nie mam o Tobie wyrobionej opinii (oczywiście do czasu) - co mnie (i pewnie nie tylko mnie) obchodzi, jak wyglądasz? Zaglądam do zdjęć RL, żeby zobaczyć osoby, które są mi w ten czy inny sposób znane (czyli na przykład mogę zobaczyć czy z poglądami/poziomem idioty idzie podobny wygląd, albo czy Ryba wygląda na 13 lat <3). Gdybym chciał zdjęcie pierwszej lepszej obcej osoby wlazłbym na n-k w ostatnio dodane albo na fotkę.pl (i kliknął gdziekolwiek).

Pan i Wladca 03-07-2009 23:44

Aż tyle dziur sobie porobiłaś : O

Lasooch 03-07-2009 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoniqueJulie (Post 2588055)
Do wymiany poglądów jakiś klimat chyba musi być, bo nie wydaje mi się że miło się rozmawia w ulu gdzie jeden z drugim 'najeżdżają' na trzecią nową osobę.. od czegoś, jakoś zacząć trzeba..

To zacznij od napisania paru postów na poziomie, a nie od 'heh', 'zdj' i wrzucania zdjęć w typowo camwhore'owych pozach.

Zalgadis 03-07-2009 23:50

Bądź co bądź, rookstayerem ona jest xD

Argen 03-07-2009 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zalgadis (Post 2588062)
Bądź co bądź, rookstayerem ona jest xD

ołjea, no to niech zawita w rodzince : )

P.S.: Dajcie jej spokój, bo taki spam robi się niesmaczny.

Lasooch 03-07-2009 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoniqueJulie (Post 2588065)
@up
camwhore? Tak to sobie możesz nazywać swoje koleżanki, ja sobie nie życzę takich uwag :) kultury Cie nie nauczono? bardzo mi przykro z tego powodu. :)

Widzę, że poza stylem masz też problemy z czytaniem ze zrozumieniem. W ani jednym miejscu nie nazwałem Cię 'camwhore' (a, swoją drogą, mógłbym - bo imho na to miano zasługuje ktoś, kto wchodzi i rzuca zdjęciami).

@down: wręcz przeciwnie. Ludzi ocenia się po _wszystkim_. Jak Cię widzą, tak Cię piszą.

edit: nie trzeba. Swoją drogą, TĘ osobę.

Oerciak 04-07-2009 00:09

Nie ma to jak dyskusja na poziomie o poziomie...

Zobaczyłem Twoje posty i zauważyłem, że pierwsze co zrobiłaś po zarejestrowaniu sie na forum, to podałaś swoje RL zdjecie.
Widocznie chciałaś zrobic sobie z tego forum, kolejna fotke, lub naszą klase i podbudowac, nawet nieświadomie, swoją samoocene.
A owe forum raczej służy do wymiany podglądow na rożne tematy, a nie na dodawaniu fotek.
Znając życie, pewnie i tak i tak, opuściłaś by je po paru dniach, max dwoch tygodniach, bo nie masz nic do zaprezentowania procz wyglądu swej osoby....

(Sorry za brak u z kreską, e z kreską i c z kreską, ale moja klawiatura ich nie toleruje : /)

@Down:
Owned.

Barbar 04-07-2009 00:13

Dobra zostawcie dziewczynę, lepiej niech wstawi zdjęcie niż pisze bezsensowne posty ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:29.