![]() |
|
Cytuj:
Główny bloker zakłada SSA po to, żeby 1. nie paść na combo od predatorów i reszty śmiecia na górze (a kto widział filmik który dałem wcześniej wie, że raczej nie padnie) i 2. żeby nie dojebało go przypadkowo UE Vodura. Vodur zakłada SSA po to, żeby w razie niespodziewanego retargetu nie paść. Proste? |
Troche inaczej to zrozumialem.
Jeśli tak to dobra strategia. Pozdro |
Niech ktoś wjebie ten film na coś innego niż rapid.
www.wyslijto.pl <-- np tu Muszę czekać 190min żeby ściągnąć... @Marian Mam nadzieję że wiecie po ile z ue pizgam :> |
Kruze Nubie, lap
http://s008.wyslijto.pl/?file_id=44043385565855845225 ;] ziomek solo mejka callase, polak zreszta, film zamiescil marian, ja tylko uploaduje gdzie indziej... ;] |
27lvl xD
|
Cytuj:
|
quest
ja nie wiem czy makne te misje jak je czytalem to mi sie odechcialo :P ale postaram sie
pozdro nieczajek:evul: |
Mejkniesz bez problemu, moim kinasem na 70 zrobiłem wszystko z palcem w dupie. Nie łam się, pamiętaj że musisz mieć TYLKO rank Relic Huntera (czyli ostatnie misje jakie mejkasz to lizardy, mino pyramid i orc powder) ;]
|
;p
wiem ze zrobie tylko daj mi te klucze ok ?? wyslij ank dp :evul:
|
Obecnie jestem na służbowym laptopie starego i korzystam z przerwy w skręcaniu szafy, powiedz o jakie klucze chodzi to może jutro uda mi się wysłać ;) Jeśli chodzi o te od kazz to chyba powinna być na erigu mapka :P
|
:p
tak o te chodzi ale ja je juz kiedys bralem i wyjebalem to potrzebuje teraz :S:o
|
Cytuj:
Ale to dla mnie małe piwo przed śniadanie |
a najty jak stoją na kimś i walą grany to ten ktoś dostaje ??
|
asuashuash ale chlopoki placzecie :D:D widze ze sracie to jak cos moge to solo zrobic xD nie mam misji nie wiem czy sie wyrobie bo anni mam w weekend jescze musze uhow naruchac troche i nob charami zapier... na poh po m ringi xD wiec watpie czy dam rade
gl :) |
|
Cos z 2 chara
|
http://www.youtube.com/watch?v=y9ajR...eature=related
Potem sie dziwic czego ludzie się rozchodzą... Buahhahaha |
|
dopiszcie mnie do tego questa :D
ja mam wszystkie misje do tych quarow |
Może przelozymy termin ? np. na zatydzien w sobote :]
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35. |