Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Mac-Graw 03-04-2007 00:52

Paczus skoro jestes Imargamem, to powinieneś wiedzieć >.>
Jak czytam twoje posty to aż mnie nosi ze smiechu :D

Btw.
Po czorta ty w duskach?? Zeby przejac plaeczke po margamim i padac co chwile?? xD

Paczus 03-04-2007 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Weltaxio (Post 1348125)
Sharuje z domem dziecka a tera idz juz do petra ;)

tak sie sklada ze ile razy nie zagadam do niego to wie o czym gadalismy a jak pisze do cibie to 3 godziny puzniej nie pamietasz ani slowa z naszej rozmowy :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Weltaxio 03-04-2007 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paczus (Post 1348129)
tak sie sklada ze ile razy nie zagadam do niego to wie o czym gadalismy a jak pisze do cibie to 3 godziny puzniej nie pamietasz ani slowa z naszej rozmowy :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

Kurwa sharuje a tera wy*******aj z tego forum .i.

Paczus 03-04-2007 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mac-Graw (Post 1348128)
Paczus skoro jestes Imargamem, to powinieneś wiedzieć >.>
Jak czytam twoje posty to aż mnie nosi ze smiechu :D

Btw.
Po czorta ty w duskach?? Zeby przejac plaeczke po margamim i padac co chwile?? xD

nie nie masz racje zrobie jak qel pujde do vison bede sie kochac z imargamem dam mu kilka razy a puzniej wyciogne od niego pasy kto powiedzial ze dla tak zajefajnej gildi jak vison nie mozna sie kur...c ! :evul: :evul: :evul:

Suppcio 03-04-2007 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paczus (Post 1348129)

Fajnie...:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Paczus 03-04-2007 01:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Weltaxio (Post 1348132)
Kurwa sharuje a tera wy*******aj z tego forum .i.

po co te nerwy imciu wiem ze starasz sie zrobic sobie tu na forum otoczke zajebistego ziomioka ale pamietaj ze ci co graja na furoze czasem tu zaglondaja i czytaja wszystkie te bzdury jakie piszesz

Weltaxio 03-04-2007 01:08

Jest zajebiscie a to kto co sadzi malo mnie robi , tylko powiem jedno zeby zara takie fejki nie klamaly jak bylo...

Dzis taifun pisal ze chce open battle i my moglismy wybrac miejsce...

Panowie 5 fangow na behe :D!!

Paczus 03-04-2007 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Weltaxio (Post 1348149)
Jest zajebiscie a to kto co sadzi malo mnie robi , tylko powiem jedno zeby zara takie fejki nie klamaly jak bylo...

no no masz racje wyszliscie na opena po 1,5 h a puzniej wasze noby znowu blokowaly duskines zeby nie mogli swobodnie latac zucali im mw zeby ich zblokowac takie to open w waszym stylu zalosne bo gdnyby nie te noby towielka gildia vison mogla by co najwyzej stanac na jednej kratce i bic swoim zajebistym botem gz pvp

Weltaxio 03-04-2007 01:18

Tak mamy najlepszego bota TIBIJSKIEGO ! :] A o noobach to mozemy pogadac czemu EM nie dalo rady nas zblokowac :-)

Wigget 03-04-2007 01:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paczus (Post 1348142)
po co te nerwy imciu wiem ze starasz sie zrobic sobie tu na forum otoczke zajebistego ziomioka ale pamietaj ze ci co graja na furoze czasem tu zaglondaja i czytaja wszystkie te bzdury jakie piszesz

nie no mistrzu idz juz spac bo znowu sie na polski spoznisz ... i nadal beda lecialy literowki typu "zaglondajom" "pujde" i inne rarytasy (prosze o ban dla tego pana)

btw.gz dla was panowie :)

Paczus 03-04-2007 01:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wigget (Post 1348158)
nie no mistrzu idz juz spac bo znowu sie na polski spoznisz ... i nadal beda lecialy literowki typu "zaglondajom" "pujde" i inne rarytasy (prosze o ban dla tego pana)

btw.gz dla was panowie :)

widzie ze tobie tez zall zadek sciska ze ktos pisze tak jak jest naprawde i na forum pojawiaja sie ine posty nie tylko te pisane przez vison zeby zrobic z siebie zajebistych ziomkow a tak naprawde to cale vion to najwieksze 'pa' jakie widzialem mozesz sobie pisac co chcesz ja i tak od dzis bede tu zaglondal i pisal jak jest naprawde zeby nie bylo tylko postow jakie to vison jest zaj... a wcale nie jest :):D :D :D :D :D

Paczus 03-04-2007 01:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Weltaxio (Post 1348149)

no no masz racje wyszliscie na opena po 1,5 h a puzniej wasze noby znowu blokowaly duskines zeby nie mogli swobodnie latac zucali im mw zeby ich zblokowac takie to open w waszym stylu zalosne bo gdnyby nie te noby towielka gildia vison mogla by co najwyzej stanac na jednej kratce i bic swoim zajebistym botem gz pvp

Draggy_Slayer 03-04-2007 01:27

@paczus

tak tak paczuc vision to zle pa ima sharuje z 40 osobami :)
zapomniales tabletek rano?
psyhotropex sie skonczyl:> czy te drugie na czuba:>?

Wigget 03-04-2007 01:29

@2up

nie ogarniam ziomek takich typow jak ty

Paczus 03-04-2007 01:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wigget (Post 1348178)
@2up

nie ogarniam ziomek takich typow jak ty

pozdro dla cibie ziomek widze ze jakies konto kogos z vison dalej powiedz kim naprawde jestes

pozatym imargamem gra 3 ownerow bracia z czego najmlodszy ma 13 lat 24 h na dobe online potrafi byc imargam sam sie kiedys chwalil na ts jak byl w gildi sunblade wiedz skoro nie wiesz to nie nie gadaj ze ma 40 bo to juz zal :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Forc 03-04-2007 01:48

Nie karmcie trolla - jaki Paczus jest każdy widzi, więc najlepiej to go olać. :-)

PS. po raz kolejny Vision pokazało, że lvl to nie wszystko... gratuluję ;-)

Paczus 03-04-2007 01:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Forc (Post 1348192)
Nie karmcie trolla - jaki Paczus jest każdy widzi, więc najlepiej to go olać. :-)

PS. po raz kolejny Vision pokazało, że lvl to nie wszystko... gratuluję ;-)

ok to macie forke ownerow imargama
http://img164.imageshack.us/my.php?image=cose2.jpg

Widzialem_Bota_Cien 03-04-2007 01:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Weltaxio (Post 1348121)
Paczek a ty zaciagnij kraniczek i ruszaj do Petra chyba potrzebuje kogos na nocke ;-D pocieszysz go :D

a twoja mama już mu sie znudziła?

ten post ma pokazać ze mogę być tak samo głupi jak ty....

@topic
taifun jak next time tak cie trapna wal UE ;/ najlepsze wyjscie moim zdaniem
bynajmniej lepsze niz stanie i sie gapienie jak mana sobie ucieka...

Massior 03-04-2007 02:04

Czyli ten "peace" to był wał czy ki?

Draggy_Slayer 03-04-2007 02:32

@Widzialem_Bota_Cien
walnie te ue, wbije reda albo bana i straci senio tutora:) swietny pomysl poprostu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12.