![]() |
|
Paczus skoro jestes Imargamem, to powinieneś wiedzieć >.>
Jak czytam twoje posty to aż mnie nosi ze smiechu :D Btw. Po czorta ty w duskach?? Zeby przejac plaeczke po margamim i padac co chwile?? xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kurwa sharuje a tera wy*******aj z tego forum .i. |
Cytuj:
nie nie masz racje zrobie jak qel pujde do vison bede sie kochac z imargamem dam mu kilka razy a puzniej wyciogne od niego pasy kto powiedzial ze dla tak zajefajnej gildi jak vison nie mozna sie kur...c ! :evul: :evul: :evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
po co te nerwy imciu wiem ze starasz sie zrobic sobie tu na forum otoczke zajebistego ziomioka ale pamietaj ze ci co graja na furoze czasem tu zaglondaja i czytaja wszystkie te bzdury jakie piszesz |
Jest zajebiscie a to kto co sadzi malo mnie robi , tylko powiem jedno zeby zara takie fejki nie klamaly jak bylo...
Dzis taifun pisal ze chce open battle i my moglismy wybrac miejsce... Panowie 5 fangow na behe :D!! |
Cytuj:
no no masz racje wyszliscie na opena po 1,5 h a puzniej wasze noby znowu blokowaly duskines zeby nie mogli swobodnie latac zucali im mw zeby ich zblokowac takie to open w waszym stylu zalosne bo gdnyby nie te noby towielka gildia vison mogla by co najwyzej stanac na jednej kratce i bic swoim zajebistym botem gz pvp |
Tak mamy najlepszego bota TIBIJSKIEGO ! :] A o noobach to mozemy pogadac czemu EM nie dalo rady nas zblokowac :-)
|
Cytuj:
btw.gz dla was panowie :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
no no masz racje wyszliscie na opena po 1,5 h a puzniej wasze noby znowu blokowaly duskines zeby nie mogli swobodnie latac zucali im mw zeby ich zblokowac takie to open w waszym stylu zalosne bo gdnyby nie te noby towielka gildia vison mogla by co najwyzej stanac na jednej kratce i bic swoim zajebistym botem gz pvp |
@paczus
tak tak paczuc vision to zle pa ima sharuje z 40 osobami :) zapomniales tabletek rano? psyhotropex sie skonczyl:> czy te drugie na czuba:>? |
@2up
nie ogarniam ziomek takich typow jak ty |
Cytuj:
pozatym imargamem gra 3 ownerow bracia z czego najmlodszy ma 13 lat 24 h na dobe online potrafi byc imargam sam sie kiedys chwalil na ts jak byl w gildi sunblade wiedz skoro nie wiesz to nie nie gadaj ze ma 40 bo to juz zal :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Nie karmcie trolla - jaki Paczus jest każdy widzi, więc najlepiej to go olać. :-)
PS. po raz kolejny Vision pokazało, że lvl to nie wszystko... gratuluję ;-) |
Cytuj:
ok to macie forke ownerow imargama http://img164.imageshack.us/my.php?image=cose2.jpg |
Cytuj:
ten post ma pokazać ze mogę być tak samo głupi jak ty.... @topic taifun jak next time tak cie trapna wal UE ;/ najlepsze wyjscie moim zdaniem bynajmniej lepsze niz stanie i sie gapienie jak mana sobie ucieka... |
Czyli ten "peace" to był wał czy ki?
|
@Widzialem_Bota_Cien
walnie te ue, wbije reda albo bana i straci senio tutora:) swietny pomysl poprostu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |
|