![]() |
Cytuj:
Dlaczego Foz nie brali udzialu w zadej wojnie:evul: Mam nadzieje ze zemsta nadejdzie szybko i bedzie slodka:D |
W mojej poprzedniej wypowiedzi niekoniecznie miałem na myśli Yuperdo :P
|
Cytuj:
Szkoda ze nie nagrales filmiku:D |
Wybacz, jezeli zle zrozumialem twoja wypowiedz, ale jezeli nie o yuperdo to o kogo?
|
Cytuj:
Już nie jest Senior Tutorem. :D |
Może źle się wyraziłem.... Nie tylko o niego ;)
|
Cytuj:
Boltina twoje myslenie roz*******a mnie psychicznie -.- cytuje twoje slowa ktore powiedziles na ostaniej wojnie "jezu gdzie sie podziali tacy ludzie jak ty, musimy pokonac hwl, NIE DAM SIE SPRZEDAC JAK INNI" lol? a tka btw. to najciekawsze wojny byly za czasow iustus :P nie bylo wiadomo kto wygra nigdy ^^ |
a teraz wiadomo?
|
Cytuj:
|
...
@Up - pajacu
No i co z tego ze tak powiedzial? |
Cytuj:
EDIT: Btw. nie chce mi sie klucic, moze kiedy indziej nie komentujecie dalej moich postow, thx =* |
Cytuj:
Witam Przcież po obydu stronach są byli membersi HWL, więc o co chodzi ? Boltina wybrał " mniejsze zło ", bo to co robi Rica & spółka przechodzi granice. Jestem z toxem i ekipą bo tylko znimi da sie dogadać. Pomyślcie jak by panowie z VO wygrali, jak by to było miło płacić za możność gry na serwie .. <stfu> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Przeciez wszyscy co Maja <Pro by Sir Babolek; Pro By Rica Thim> Placa za to zeby grac na galanie wiec <<stfu>> |
Cytuj:
Witam Tylko teraz załórz lepsze eq, bo loot był mizerny :), Co do ilości ludzi to niewspomne o ludziach którzy byli Retired i poszli sobie postrzelać z SD. Po 2 to wy jesteście słabi , 2 razy zmienialiśmy połorzenie i jakoś żadnego szturmu, widać na odległość kto tutaj odczuwa strach... Bieda panowie oj bieda. |
Cytuj:
Nie chłopcze osobiście nie stosuje PA !!, nieraz czekałem na resp hydr / hero czy co kolwiek innego kiedy niskie lv hunciły, więc jeżeli chodzi o PA z mojej strony to o to sie nie bój. To że ludzi mi płacą za protekcje to tylko dlatego że jestem efektywny? ich sprawa. Porównaj sobie PA Rici z PA Toxa etc. niema prównania. |
Cytuj:
Skopo ty już lizałeś dupke nieraz :), ja sie trzymam z moim bro ( RUMCIO ) i mam gdzieś twoje nędzne wypowiedzi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
polozenie* Xairax i reszta walcza przeciw wam tylko dlatego ze uzupatorka padla od Catri i Rikiego. A co do PA to po waszej stronie tez jest kilku niezlych abuserow, ale to normalne, kto ma wladze ten to wykorzystuje, wiec nic sie nie zmieni. |
Cytuj:
Normą jest że na każdym serwie jest PA większe czy mniejsze, zawsze tak było i będzie ... To że stało się jak stało trudno żyje sie raz i nic nie zmieni przeszłości. Niech wygrają najlepsi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:36. |