![]() |
|
Witam, mam Paladyna na Forterze (pvp) na czym mogę expić na PACC ze skillami 64/52, 8mlvl, 23lvl??
Eq: Crusader Helmet, Blue Robe, Plate Legs, Leather boots, Dragon Shield + Royalki / Łuk |
@upCyclopis, Tomby, Dwarfy Guardy??
@up2 To samo. Może wam się wydawać, że na Guardach słabo ale ja dziś w 2h 150% (półtora lvl) wbilem tam. @up3 Mount Sternum (czy jakoś tak) Minosy na darashi, Tomby, Roty na Edron? |
25 lvl knight skille 66/67, gdzie mógłbym expić na czas podwójnego expa?
|
Gdzie mogę expić magiem 13 lvl 4 mlvl?
EQ: - WoD - Dark Helmet - Magician's Robe - Brass Legs - Leather Boots - Dwarven Shield Do tego czary Exura, Exana Pox i Exura Gran Świat PvP, FACC. Oprócz expa zależy mi również na kasie (zbieram na Spirit Cloak lub Mammoth Fur Cape). Na amazonkach i valkiriach byłem, gobliny już poznane, roty również. Czy poradzę sobie w Ghostlandzie? I kiedy będę mógł zacząć chodzić na beholdery? A może cycle w mount sternum? Od razu mówię, że trolle odpadają - po prostu są już dla mnie za łatwe :) |
Narazie to tylko masz do wyboru roty/amazonki. Beho na 20 lvlu mógłbyś pojedynczy już bić, ale nei byłoby to opłacalne, tak od 30 z dobrym m lvlem już można dopiero opłacalnie beho bić, bo pamiętaj beho wysysa mane.
|
Mam dwa pytania. Pierwsze, czy mogę expić na fortecy obok Ab'dendriel? Drugie, jak na pierwsze padła odp. nie, to gdzie mam expić?
|
@up
Oczywiście, tylko uważaj na zlurowane orci berserkery. Facc 10 Mlvl PvP 19 Druid Spirit cloak, dark helm, beho shield, p legs, necrotic rod. Najlepiej żeby exp był jak najszybszy bo o kase sie nie martwię |
@up Guardy, Cyclopy, Orki.
@Lolnik to samo co napisałem w poprzednim poście. |
@up
Tak guardy są świetne, tylko w jakiej kopalni ? Najlepiej zeby było duzo miejsca do uciekania, i resp po 1 :P Ja byłem w tej 1 od góry z lewej, i tam 1 guard poniżej m |
29 sorc
35 mlvl eq: spirit cloak, dwarven shield, dark helmet, Gdzie expic? Myslalem od Guardach tylko niewiem czy wziac wand of decay czy WoCE? |
Druid 27 lvl 22 magic lvl.
Non-pvp Crown Helmet Scarf xD Blue robe Vamp shield Blue Legs Snakebite Rod Moonlight Rod Necrotic Rod Northwind Rod Terra Rod Skill shielding 21 Zostalo 18 dni pacc'a, więc chciałbym to wykorzystać jak najlepiej. W gre wchodzi jak największy lvl przez te 18 dni a najlepiej, do środy rzecz jasna :) Na manasy i reszte zostanie około ~60k. Ps. Jakie questy polecacie zrobić do póki nie skończy się premium :) |
Weź tera rod i idz bij cyclopsy na Mistrock z exori mort.
Ładny exp, rzadko bedziesz wychodził na "-". Odnośnie questow- jeżeli masz zamiar grać na facc to oczywiście Postman. |
Jako, że skończył mi się pacc nie wiem gdzie mam expić na faccu. Chary to: 35lvldruid 32mlvl a pal 47lvl 12mlvl skille 76/63 (bez pal armora). Gdzie mam expić??? Zastanawiam się czy by nie sprzedać wszystkiego z druida i przełożyć na palla. Co radzicie?
|
Knight lvl około 30-35, mvl 4, skille ok.70/70 (Podaję 'na oko', ponieważ postać będzie wyskillowana na około takie skille na około takim levelu-Double xp przerwało mi skillowanie :D) C.arm, p.amu, boh, vampirka, k.legi, crus.helmet, BS, blacksteel sword.
|
Yo,
Nie mam mam obeznania gdzeie moglbym dobrze poexpic... Moze Wy mi cos doradzicie. Maly zarys mojej postaci. Palladyn FACC EQ: BLUE ROBE, BLUE LEGS, VAMPIRE SHIELD, CROWN HELMET, BOH'y SKILLE: 70/58 Najlepiej w okolicach Thais. Interesuje mnie exp bez waste, badz z nieznacznym waste. Z gory dzieki za pomoc. CU |
Hejka wszystkim mam pytanie gdzie expić moim paladynem na facc
43lvl 12 mlvl skille 75/63 z pal armem 77 eq: crown helmet, boh, blue legs, pal arm, demon shield, platinium amulet, rsy Liczy się żeby wyjść na plus nie ważne czy mocno czy słabo. A więc tak co odpada: EF za dużo ludzi o 1 arcanista 5 osób się bije Mount Sternum podobnie cyclopy jak i undeady Dragon Lair za duuuużo ludzi OF byłem kilka razy i nie raz były hardcore ale moge się jeszcze zastanowić Myślałem o PoH ale tam gsy latają i zbyt niebezpiecznie, btw. od jakiego lvla mogę iść na gsy nie ryzykując śmiercią Dark Cathedral także chciałem tylko to dojście... zawsze można spotkać GSa zlurowanego. Proszę o pomoc jakby co to nie chce mi się trenić do 80 dist. Pozdro |
@up Dark Cathedral jest dobrym rozwiązaniem i jest droga bez gsa.
jest poradnik jak tam dojść znalazlem cos takiego, tez jest tam powiedziane jak tam dojsc, ale jest jeszcze dokladniejszy poradnik gdzie jest to opisane krok po kroku, ale niepotrafie go teraz znalesc... http://forum.tibia.pl/showthread.php...dark+cathedral ale z takimi skilami na tym lvlu boisz sie gsa? tchórz... :P |
Nie boje się tylko mój net dzięki, któremu mam wiele przerw w grze :/
|
Gdzie moge expic Knightm 27 lv skile 56/54 eq steel helmet b robe crown legs tower shield i knight axe
|
Gdzie mogę expić 64 knightem (bez pacca) z 81/80 skillami... jakiś przywoity exp + zarobek :D
eq: RH, DSM, G Legi, BoH, MMS, Mystic Blade |
@Multi costam: Skille są żałosne, wbij przynajmniej 60/60, potem idź do Thais na orki <Ancient temple> Skill to podstawa!
|
@2x up
of albo poh |
kina 20 lv
eq noble armor p legi scarf drag hammer drag shield dark helm 48/46 (wiem ze badziewne ale nie chce skillac gdy exp x2) serv non-pvp bez pacca |
gdzie expić palkiem facc 18 lvl skille 60/46 eq b robe c helmet p legs dwarven shield spears?:D
próbowałem na cycach ale z 10 osób na jednym expie chce zeby wbil sie szybko lvlB) |
Gdzie expić?
LVL: 35
Skile: 70/55 MLVL: 9 eq: crown helmet, bluerobe/pall arm, plate legs, guardian shield, leather boots i oczywiscie RS'y Mam PACC, gdzie jak najszybciej dobić 40 lvl ? (świat non-pvp i moge podróżować na Yalahar) Z góry dzięki. |
10 drut,pacc,keltera gdzie expic? ;d
|
Mam 18 sorcera,13 mlvl, eq: dark helmet, dwarven shield, plate legs , plate armor i WOD (różdżka)
|
17 lvl Sorc mlvl 6 eq ;/ ;/ : p set dark shield, dark helmet i rozdzka :P (ogien) FAcc, i jestem w thais
|
30 sorc
35 mlvl eq; dvarven shield, spirit cloak,plate legs, all rozczki Gdzie expic najwydajniej, moze byc male waste?? Na Guardach WoCE czy decay?? |
Witam,
mam postac aktualnie na 23 lv Elder Druid 14 mlv. zaczolem grac przed wczoraj, po ponad 3 letniej przerwie i nie bardzo wiem gdzie expic szybko i ekonomicznie po typu update. bardzo prosil bym o pomoc ;) wielkie dzieki :) @edit: aktualnie siedze na rotach na daramie, mam juz kupionego wanda na 26 a pozniej? |
Cytuj:
od 33lvl polecam piraty |
Cytuj:
|
Kto pomoze moja wypowiedz jest taka
gdzie expić palkiem facc 18 lvl skille 60/46 eq b robe crown helmet p legs dwarven shield spears?cyce - 10 osob na expie |
Druid 28 lvl 22 magic lvl.
Non-pvp Crown Helmet Scarf xD Blue robe Norse shield Blue Legs Snakebite Rod Moonlight Rod Necrotic Rod Terra Rod Skill shielding 21 Zostalo 16 dni pacc'a, więc chciałbym to wykorzystać jak najlepiej. Co innego prócz cycy na mistrock możecie polecić ? Co do cycy to mam wrażenie, że mogę nie dać rady na tym lvl :/ |
40lvl
35mlvl v-shield, b robe, c helmet, p legs, bohy no i standard: gdzie expić żeby się trochę zarobilo i dużo expa wbilo? |
Sireek
Polecam "tomba dla facc", znajduje się on pod mount sternum, możesz również iść na początki poh'a. |
98 rp
93/71 Gdzie expic zeby zarobic i przyokazji przyexpic ? ;) Btw.Frosty odpadaja i Hydry w Ankh bo trapuja ;] |
Witam mam 35 paladyna na celesta(non-pvp) Nie mam pacc
moje skile to 70/50 Eq - Crusader Helmet - Blue Robe - Blue Legi - BOH - 400 ROYAL Spears - Crown Shield Do tego mam jeszcze okol 130 k na manasy z góry dziękuje :):):):):evul::evul::evul: |
25 Pall
Skile :65/50 Mlvl :8 Eq = Belted cape, p legsy, guardian shield, crown helmet, scarf i Royal speary Macie jakies propozycje :D ? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30. |
|