Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper
(Post 2043628)
Po 1 co cię do ch*ja obchodzi kto, ile i co pisze? -.^
Od tego jest forum żeby na nim pisać, po to tez jest ta strona... jak ktoś będzie pisać głupoty to po to sa admini żeby to kasować.
Co do bluzgów niech się bluzgaja czasmi jest to i smieszne i nawet się czegoś dowiedzieć idzie nie tak jak z tych twoich wyjebanych na maksa przykłady poniżej:
albo
no i jest jeszcze pare takich.
A i jak masz zamiar postować to konstruuj swoje wypowiedzi przy pomocy liter a nie Emot ok? :):):):):):):):):):)-.-
Mas, Fev, Vere <3
signed: Usar
|
A ja lubie Emoty X(X(X(
Viron widze ze przestales sie udzielac masz racje bo tu prawie sami debile siedza a Dax niedlugo ksiazke o tobie napisze :D:D:D co bys nie zrobil to i tak wszystko przekreca przeciwko tobie
A ja cie znam bardzo dobrze i wiem ze jestes jednym z najlepszych kumpli pomagales mi pare razy chociaz mnie nieznasz pisalem do ciebie z 8 lvl odpisales dla ciebie nie wazne jest kto jaki ma lvl zawsze odpisyjesz nie tak jak ta reszta nobow maja 100 lvl to taki 8 jest dlanich smieciem zawsze bedziesz mial u mnie wsparcie
A ty GRUHARD tez i olej to sa takie noby ze bez Tibi zyc nie moga w Rl kumpli nie maja to tu sie wyzywaja
|