Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Gelt 04-07-2009 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoniqueJulie (Post 2588090)
@up
Nie ja dodałam zdjęcie tylko moje koleżanki podczas mojej nieobecności, a niestety posta sama usunąć nie mogę.

Skoro jesteś taki wyrozumiały to poproś jakiegoś swojego 'ziomala' by usunął moje posty :) proste ;] nie mam zamiaru zbierać za kumpelki :)

Pwned!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barbar (Post 2588091)
Dobra zostawcie dziewczynę, lepiej niech wstawi zdjęcie niż pisze bezsensowne posty ;)

Mamy wybrać lepsze zło?

Lasooch 04-07-2009 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoniqueJulie (Post 2588090)
@up
Nie ja dodałam zdjęcie tylko moje koleżanki podczas mojej nieobecności, a niestety posta sama usunąć nie mogę.

Pogrążasz się.

@Oerciak: w sumie napisałeś to, co ja myślę, ale w imię równości i sprawiedliwości powiem, że Twój styl też leży ; )

Barbar 04-07-2009 00:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2588102)
Pwned!

Mamy wybrać lepsze zło?

Przecież nie zabronisz jej wstawiać zdjęć, nie wywalisz jej z tego forum ; <
Więc właśnie tak, wybierz lepsze zło xD

@edit
Chyba jednak nie wytrzymała presji facetów xD

Oerciak 04-07-2009 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2588103)
@Oerciak: w sumie napisałeś to, co ja myślę, ale w imię równości i sprawiedliwości powiem, że Twój styl też leży ; )

Wiem, że leży, zawsze miałem problemy z przelaniem myśli na słowa ; p.

@MoniqueJulie:
Prosze Cie, przestań.

Im wiecej piszesz, tym bardziej stajesz sie żałosna.
Po prostu daj sobie spokoj.
Że tak ujme, ta bitwa jest już dla Ciebie przegraną ; ).

Barbar 04-07-2009 00:39

Padłem.asdadasda

Lasooch 04-07-2009 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MoniqueJulie (Post 2588108)
Sęk w tym, że nie prowadzę żadnej bitwy :) I nie czuję się pogrążona :) wręcz przeciwnie - dowartościowana, zawsze wiedziałam ze mogę na was liczyć :)

Zatem teraz mogę Cię już nazwać 'attention-seeking camwhore'?

@down: dlaczego? Pasujesz do definicji.

Barbar 04-07-2009 00:49

Myliłem się panowie, jednak udało się ją wywalić xD

Oerciak 04-07-2009 00:51

Czyżby koniec epopei o camwhore'owych zdjeciach?
Czyżby jednak dała za wygraną? ; )

Barbar 04-07-2009 00:53

Najwyraźniej, poprostu nie umiała się obronić.
Macie racje wbiła na forum jeb odrazu zdjęcie, dziko troszke.

Zalgadis 04-07-2009 01:06

Coś jak torg.
Dziewczyny pierwszy oraz jedyny post to post ze zdjęciem w temacie "Zdjęcia użytkowników" a ma 2 kwadraciki reputacji.
I o to jej chodziło ; d

Rybzor 04-07-2009 03:23

Temat uważam za zamknięty! Dobrze wam poszło.

(ten temat z Moniką której koleżanki wrzuciły zdjęcie, nie, że ogólny)

Snopeczek 04-07-2009 04:04

a jednak nie, ja chcę jeszcze o coś was, drodzy uzytkownicy zapytać..

@Rybzor, Lasooch i inni wyskakujący z tekstami o zdjęciach '' a'la camwhore ''

ja tego naprawdę nie rozumiem.. to, że dziewczyna pokaże troszkę ciała, to znaczy, że jest już 'taka' a nie inna? Macie uczulenie, jak zobaczycie kawałek nagiego brzuszka? Kurde, po prostu jak czytałem te wszystkie posty to smiać mi się chciało niestety z większości z was.. ;p Wyjaśnijcie mi na czym to polega ^^

Co do tego, że odrazu po zalogowaniu powrzucała swoje zdjęcia - cóż, dużo osób tak robi, a że ona jest dziewczyną, to oczywiście została skojarzona z fotką.pl i innymi tego typu posrtalami.. Gdzie w tym wszystkim problem? Ja go naprawdę NIE widzę.

Exodus 04-07-2009 07:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Snopeczek (Post 2588168)
a jednak nie, ja chcę jeszcze o coś was, drodzy uzytkownicy zapytać..

ja tego naprawdę nie rozumiem.. to, że dziewczyna pokaże troszkę ciała, to znaczy, że jest już 'taka' a nie inna? Macie uczulenie, jak zobaczycie kawałek nagiego brzuszka? Kurde, po prostu jak czytałem te wszystkie posty to smiać mi się chciało niestety z większości z was.. ;p Wyjaśnijcie mi na czym to polega ^^

Co do tego, że odrazu po zalogowaniu powrzucała swoje zdjęcia - cóż, dużo osób tak robi, a że ona jest dziewczyną, to oczywiście została skojarzona z fotką.pl i innymi tego typu posrtalami.. Gdzie w tym wszystkim problem? Ja go naprawdę NIE widzę.

jak sie z kogos posmieja to czuja sie zajebisci - na tym to polega

Rybzor 04-07-2009 09:20

Cytuj:

Skoro umieszczasz mnie w tym rzędzie - proszę o takowy cytat z moim udziałem!

Jeżeli nie śledzisz wcześniejszych postów/nie potrafisz czytać - nie wypowiadaj się, bo trafiasz w niewłaściwe osoby.

A jeżeli chcesz odpowiedzi na swoje pytanie, jeszcze raz - czytaj posty. Lasooch podawał konkretne argumenty, które jego zdaniem są właściwe. Nie rzucał pustych haseł.

@down
haha : P

Thero 04-07-2009 10:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2587957)
Aczkolwiek Thero strasznie zaniżył poziom całej dyskusji, niczym miejski plebs ; ) Totalnie zerowa wypowiedź.

Że niby kiepski żart? A czep się, patrząc na podniecenie bijące z waszych postów tylko taki mi się nasunął. ";; : p ; ) : p : P"

Hovvner 04-07-2009 11:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2588185)
jak sie z kogos posmieja to czuja sie zajebisci - na tym to polega

Jesteś moim miszczem :D

Glamri 04-07-2009 13:02

Zdjęć tej Maniury nie widziałem bo je ściągnęła, jest sobota rano, łeb mi huczy jak durny, czytam ten cały flame i myślę... O co chodzi? Że wstawiła wygięte zdjęcie jakaś 16-tka? Majstry, nie ma się co spinać... C-h-i-l-l... I wody. : P

Pan i Wladca 04-07-2009 13:12

Jakby jakaś dziewczyna ubrana cała na czarno, o włosach w 7 kolorach, glanach ważących 10kg, z kolczatymi obrożami i bransoletami wrzuciła zdjęcie to sytuacja by się wtedy odwróciła. Lasooch zamiast być agresorem był by obrońcą.

Rybzor 04-07-2009 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan i Wladca (Post 2588368)
Jakby jakaś dziewczyna ubrana cała na czarno, o włosach w 7 kolorach, glanach ważących 10kg, z kolczatymi obrożami i bransoletami wrzuciła zdjęcie to sytuacja by się wtedy odwróciła. Lasooch zamiast być agresorem był by obrońcą.

Haha, to jest opis Czesterki : D

Argen 04-07-2009 13:47

Haha ^^ Może nie wracajmy do tego...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45.