Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Only Honera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=46819)

Plasterek 27-03-2008 19:43

@Ancaux
Widac że naprawdę nie masz o tym pojęcia nie wydałem ani złotówki rl na bota ^^.

Damiaan 27-03-2008 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plasterek (Post 1974978)
@2x Up
No i co dzieciaczku napisałeś idiota i co masz satysfakcje? idź powiedz mamusi jak mnie wyzwałeś BTW. Nie grasz na honerze to nie udzielaj się w tym temacie chyba że komentujesz zdjęcia. Pozdro
@Up
Nie wcale tak nie sądze ale mówie tylko że ludzie do blackd sie czepiają a to że dzieci ng grają dalej to jest ok ^^

Na Honerze gralem jak ty sreles w pieluchy ;>

Plasterek 27-03-2008 19:49

Wow ale masz zajebiste hasełka . "sreles" hmm nowe słowo? Słowniczeq by Damiaan? Rox Kox.

Niepozorny 27-03-2008 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plasterek (Post 1974862)
A żebyś wiedział że Blackd Rox ^^ żal mi dzieci NG ^^ mają zacieche że za darmo sobie scrackowali bota i robią PG. Owszem używam bota ale tylko jak jestem w domu więc wiesz na rotach mnie nie trapniesz ^^ Pozdro

http://img167.imageshack.us/img167/6013/honera1be5.png

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plasterek (Post 1974978)
@2x Up
No i co dzieciaczku napisałeś idiota i co masz satysfakcje? idź powiedz mamusi jak mnie wyzwałeś BTW. Nie grasz na honerze to nie udzielaj się w tym temacie chyba że komentujesz zdjęcia. Pozdro
@Up
Nie wcale tak nie sądze ale mówie tylko że ludzie do blackd sie czepiają a to że dzieci ng grają dalej to jest ok ^^

Dizeciaczek, zastanów się...
Ng jest całkiem w pytkę, ma lepszego floorhacka i leczenie

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plasterek (Post 1975044)
Wow ale masz zajebiste hasełka . "sreles" hmm nowe słowo? Słowniczeq by Damiaan? Rox Kox.

Piszę się słownik, a jego pomyłka mogła być zwykłą literówką

@Offtopic

niezła polewa była z Twojego głosu na vencie xddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Plasterek 27-03-2008 20:14

W sumie masz racje po chuj mam kitować jestem botem stawiam bota i idę w chuj teraz na pewno już się szykujesz że mnie ubijesz i g-arm spadnie. W sumie sra mnie ten pixelek Jeden w górę jeden w dół chuj z tym. Pozdro dla was No Life'rowcow grajcie ile wlezie ale zmartwie was dziewczyny i prawdziwych przyjaciół przy tibii nie znajdziecie. A co do mojego głosu każdy kiedyś przechodzi mutację pozdro.
Dla tych co twierdzą że mają przyjaciół z tibii (nie mówie o znajomych z rl którzy grają z wami) Połowa tych waszych "przyjaciół" z chęcią by was ojebała.

Sak_szefu 27-03-2008 20:16

Jeszcze dopisz, ze postac cieszy sie szacunkiem na sv :D pozdro o/

Nikaia 27-03-2008 20:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plasterek (Post 1975108)
prawdziwych przyjaciół przy tibii nie znajdziecie.

Przynajmniej tu masz racje

Plasterek 27-03-2008 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nikaia (Post 1975160)
Przynajmniej tu masz racje

A dziewczynę znajdziesz xD? ^^

Sir_Piapi 27-03-2008 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plasterek (Post 1973899)
Nie używam bota do gry, ciekawe jakie blackd? Szczerze troche mnie śmieszy że u każdego kto obcina screeny widzisz bota pozdro. (...)

Do spowiedzi idz ziomek, ciesze sie ze wszystko wyszło na jaw, zastanawiam sie kogo oszukujesz? To naprawde cholernie widac panie Jona Elle
Co jeszcze moge dodac, care napisał juz wszystko, nie porownuj sie do ludzi ktorzy graja w tibie, maja osiagniecia i czerpia z tego zajawke
'nie znajdziesz przyjaciol w tibi' -> Wiesz to naprawde trudne jezeli gra sie 22h na bocie, 3/4 na afku, gadac mozesz z rotwormem albo teodem
Przez okres mojej gry na Honerze <look screen> znalem tylko 2 osoby Brodno'Honere i Destisa, dzis mam mase osob ktorym ufam, ktora znaja pass do mojego acc'a i mysle ze zrobili by dla mnie wszystko w grze
Szacunek, zaufanie w obie strony ziomek
Owy screen, zwroc uwage na hp i wersje tibii, gram w chuj czasu bez bota, mam 97level i jestem z tego dumny
http://img402.imageshack.us/img402/2190/fisrtrapto4.jpg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plasterek (Post 1975165)
A dziewczynę znajdziesz xD? ^^

A potrzebujesz cyberseksu ze o to pytasz, a moze masz problem sam z soba?

>Pchelka< 27-03-2008 20:55

Jebie mnie to kto botuje np ja uzywam bota "reka starej" jezu kazdy wie kto uzywa bota bo ktos wstawil ssa i afera ostra .dzis mi sie pacc skonczyl i bede skiowal na blackd knightcie

artek9 27-03-2008 20:58

wow szacunek ze grasz tyle czasu i masz nadal taka chęć do gry i zapał jak kiedyś i nadal czerpiesz przyjemność z gry, bo dla większości po takim czasie liczy sie tylko i wyłącznie cyferka z przodu.

Plasterek 27-03-2008 21:11

wOOfffff brodno darz mi aŁtograw? jesteź master kogz grasz już pare lat i nadal czerpiesz z tego zajawkę? mówisz o tym i o dziewczynie. Spędzasz w chuj czasu przed tą grą i o zaufaniu mówisz wali mnie ilu osobom dałeś swoje passy. "zrobili by wszystko w grze" znowu porównanie do rzeczy w grze widac właśnie co gra zrobiła ci z móSKIEM (wiem koksy jak sie pisze mózg).. a co zrobili by dla ciebie w rl ? "WIELKIE GÓWNO" ręki by za ciebie nie dali. w grze zrobili by wszystko bo mają już za dużo niebieskich pixelków.
@Edit
Do spowiedzi, zuhahahaahha bo okłamałem cie w sprawie gry JESTEŚ ŻAŁOSNY.

Juzef 27-03-2008 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Plasterek (Post 1975108)
prawdziwych przyjaciół przy tibii nie znajdziecie.

I tu cie zmartwie drogi kolego mam 3 dobrych kumpli ktorzy by mnie nie ojebali i nie sa to ludzie z rl Pozdro dla nich (Sir-Kotlet[1 ovner],Bone Mook and Tiker)

Plasterek 27-03-2008 21:27

Woof następny koks nie znasz ich i mówisz że by cię nie ojebali i proszę jest ich AŻ TRZECH ( DOBRYCH KOLEGÓW A PRZYJACIÓŁ)
@Fokus
Skoro tak poruszasz temat Wiary to pewnie chodzisz codziennie jak kogoś trapniesz.

Cloudres 27-03-2008 21:48

Maly SSik na poprawienie humoru, kocham tutorów...
http://img219.imageshack.us/img219/2176/helpcg9.th.jpg
Jak ktoś nie wie kliknij aby powiększyć ;]

Xiaczek 27-03-2008 22:20

Dawno sie tu nie udzielalem bo nie gram teraz z prostego powodu - nie chce mi sie, ale skomentuje to co robi plasterek, bo az sie prosi.

1. Mowisz i przyjazni? Nie masz przyjaciol w rl? nikt cie nie lubi i spedzasz 23h przy grze? Pzdr...
2. Dziewczyna zal... Rozumiem, mozna spotkac jakas fajna "dziewczyne" i sie z nia zaprzyjaznic, uzywac slow skarbie etc, ale zeby szukac na powaznie dupy na necie, stary widac ze masz popyt w rl zyciu... pzdr2...
3. Placzesz sie w tym co mowisz. Najpierw ze by go z checia ojebali (brodna), on na to ze ludzie znaja jego passy, a ty sie wykrecasz i nawijasz o rl... Czlowieczku to jest gra, nie rl. Moze ci sie juz cos powalilo w tym malym mozgu ale trzeba bylo by byc idiota zeby "dac sobie uciac reke" za kogos kogo poznales w grze... pzdr3...
4. Daj sobie juz siana i nie pisz wiecej postow na forum, bo robisz taka wioche i tak sie osmieszasz ze zal... pzdr4.

Wes teraz moje wszystkie bledy i skomentoj, posmiej sie etc nie obraze sie. Jestem chory i zaraz klade sie spac, kleja mi sie oczy i popelnilem bardzo duzo bledow do ktorych z gory sie przyznaje. Pzdr ;* Care>Brodno>Zieloq>Qumej>Monisia(nie wiem jak sie pisze twoj nick, a nie mam sily szukac :< przepraszam) <3 respekcik dla was...

Monix 27-03-2008 22:22

@Plasterek
Jesteś "przezabawny" :) rozwaliłeś mnie do cna ;)

@Foo
Uwielbiam ten Twój wewnętrzny spokój :) ależ to kojąco działa <3 yąąą ziąąą

@Care
Nic dodać, nic ująć po prostu buziak :d =*

@Nikai
Nie rób sobie jaj! ;o ;(

@Witold
Dziękuje za wytłumaczenie :) :*

@Xiaczek
wole po imieniu :d :* dziaaaa! :* ahh i wracaj do zdrowia :*

A ss'a dam jutro i kropka! ;d

Love & Peace :evul:

Sir_Piapi 27-03-2008 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez artek9 (Post 1975254)
wow szacunek ze grasz tyle czasu i masz nadal taka chęć do gry i zapał jak kiedyś i nadal czerpiesz przyjemność z gry, bo dla większości po takim czasie liczy sie tylko i wyłącznie cyferka z przodu.

Tylko i wylacznie dzieki ludziOM z ktorymi gram
Nie bede sie juz wiecej odzywal na temat tego bottera, bo napisalem wszystko grzecznie i dosadnie a to dziecko sie denerwuje bo brakuje mu argumentów na swoja 'obrone',
majaczy,
Cytuj:

Do spowiedzi, zuhahahaahha bo okłamałem cie w sprawie gry JESTEŚ ŻAŁOSNY.
udaje analfabete,
Cytuj:

wOOfffff brodno darz mi aŁtograw?
kreci myślac ze temat przejdzie w zapomnienie
Cytuj:

@Fokus
Skoro tak poruszasz temat Wiary to pewnie chodzisz codziennie jak kogoś trapniesz.
Wiesz ziomek, posiadanie powinno byc juz karane, jezeli tibia nei sprawia ci przyjemnosci to polecam ci FLYF'a, CS'a, albo KO moze to cie wciagnie..... Granie tylko bo to by moc pochwalic sie na podworku ze masz 100 level na bocie jest dal mnie absurdalne

Achi'n 27-03-2008 23:03

po raz 3 :>
http://img169.imageshack.us/img169/5200/uo0001lm9.jpg

freeman_xtr 27-03-2008 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir_Piapi (Post 1975490)
Granie tylko bo to by moc pochwalic sie na podworku ze masz 100 level na bocie jest dal mnie absurdalne

Yaa ! Racja niestety to zjawisko według mnie przybiera skale MASS na serwach non ...

Rzaaaadza pieniaaadza ziom niestety ;/ 0 szacuna, respecta i honoru xd

Wniosek : NIEKTÓRZY schodzą na psy ...

@ Co do Plastra
1. Przeczytałem posty
2. ok 80% z tego to bełkot sfrustrowanego dziecka ...
3. Pier***** głupotyyy ...
4. Wyjdź zamknij za sobą drzwi i po kłopocie :)

... dużo zamieszania robisz kolejnymi BEZSENSOWNYMI postami ... daruj sobieee ...

GZ ALL :)

pzdr

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53.