![]() |
Cytuj:
No PA ktore bylo za czasow PPG to jest nic z tym co jest teraz ^^ No ale zycze powodzenia w wojnie i zapraszam do kepna na piwo daleko nie masz ;p EDIT: Zaraz lece jutro mat-przy xDD |
Cytuj:
|
1. To ze Rica Thim, jest PA to nie znaczy ze sie nie da dogadac z keekzem, aby porozmaiwal z rika jak ma sie jakis problem zazwyczaj, keekz zalatwia sprawe =)
@. Yuperdo, asslicker i tyle =) mowilmy o polakach ktorzy padaja i placa, on jak padal kiedys od hwl to nawet nic nie syczal tylko poiwedzial sorry,a nastepnie pomagal na demon hellu ;]fuuuu Edit: O to fragi yuperdo z wczoraj: Name: Pucol Apr 24 2007, 13:33:38 CEST Killed at Level 87 by Yuperdo Name: Vam Marcin Knight Apr 25 2007, 01:23:02 CEST Killed at Level 81 by Yuperdo |
Jakby ktos ubijal Yuperdo, to nie zapomnijcie o jego przydupnym asslickerze-Hunshel;]
Ps. Ogladal ktos film: "Madhouse"?:P |
Cytuj:
EDIT: Widze ze COO juz nie ma. :P Szkoda bo bylismy najstarsi przez dluuuuugi czas |
Cytuj:
A jego post ze stracil ST jest ogolnie rozbrajajacy, placze na forum ze teraz wiecej czasu na roleplaying a mniej na pomaganie ludziom. Ok ! ale kogo to obchodzi ;D Stracil za swoja glupote, wiec niech tym sie pochwali :D:evul: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Yuperdo jest typowym Pkejem i lepiej by bylo bez niego... Pozdro, Boltina/ |
Cytuj:
I glupio jest gdy sie je komus wytyka:baby: |
Cytuj:
i jedno ci powiem dorosnij bo przez gre cieszylas sie ze jego babcia jest ciezko chora wes sie ogarnij dziewczyno i nie udawaj aniolka jakim nie jestes sorry maniek jak mialem tego nie mowic buziole :* |
...
@LINKI
Oczywiscie wirus ^^ Modek niech usunie to swinstwo :] @Kuczer UHAHAUHAUHASUAUASSUAUSA BR? zachowujesz sie jak 10 letnie dziecko caly czas to swoje uahahahhuahuauhauhahusdhuasuhdasuhdaush. Czy ty jestes zrownowazony psychicznie, jak dla mnie nie powinienes w to grac. Matke krzeslem kiedys do ziemi przylozysz to... Kuczer, niestety, sonda wykluczyla cie z uczestnictwa w tym forum;(. Dorosnij GOWNIARZU! I nie mow ile masz lat, bo sie zachowujesz jak RETARDED 10 latek ;] Babol Zle ze nie pa'ujesz! |
Cytuj:
...yyy, wiem Fajkowaego :] |
...
@up
Ta hahaha, fajkowy juz to sciagnal :] |
Cytuj:
Uhahaha.. czlowieku ja nie mam nigdy nie mialam jego nr gg (a szkoda bo z checia bym mu cos napisala )... widze ze fantazja Cie ponosi.. nigdy nie obrazilam nikogo z jego znajomych czy rodziny ..wczesniej twierdzil ze obrazilam jego dziewczyne a teraz ze babcie, dobry jest pozdrow kolege.. jesli cokolwiek pisalam to tyczylo sie jego osoby i sam to prowokowal... i to bylo z 3 miechy temu ... nie dziwie sie ze kazal Ci nie mowic.. skoro Ci cos nasciemial :D .. co do tibi to zaczynaj sie rookowac :) a dorosnac to Ty musisz do rozumienia pewnych oczywistych rzeczy |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13917 |
Cytuj:
I tak btw, na Legie ide , ofc =] Pozdro, Boltina/ |
..
@up
Na II trybune? Ej nie znasz kogos kto ma sprzedac, cena nie gra roli, znaczy gra ale wiesz... popytaj ludzi ;/ |
Cytuj:
Bilety juz dawno sie skonczyly, i wiem, ze trudno jest obejsc sie smakiem mowiac o takim meczu =/ Jesli chcesz tez nie pojde, bedzie Ci razniej =D <lol> A tak btw, juz nie masz zamiaru grac w Tibie? => Pozdro, Boltina/ |
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz:
"Czy ty jestes zrownowazony psychicznie, jak dla mnie nie powinienes w to grac. " Chyba "NIEZRÓWNOWAŻONY PSYCHICZNIE" kretynie. P.S. Xenio wraca po półrocznej przerwie \o/ niestety nie na Galane >;- D Czy ktoś posiada jakiś free stuff na Furorce albo mógłby się pobawić ze mna w world trade Galana-Furora? : ) |
...
@up
Idioto moze byc i tak i tak -.- jak nei rozumiesz pewnych pojec to sie nie wypowiadaj |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |