![]() |
|
twoja Wisla lepiej sobie nie radzi Hoolsie :*
|
Hoolsie?
No, Wisła dała ciała. Jednak to, co teraz robią Młotki, woła o pomstę do nieba. Zola ich spuści z hukiem do Coca Cola, jak tak dalej pójdzie... |
Lol, nawet Zubar strzelił :D
|
Cytuj:
|
jaja w remes cup xD ruch, lechia, dzis zapewne korona i pogon, kurde moja Pogon czarnym koniem? :D fajnie by bylo, ale obiektywnie Ruch faworytem.
|
Lechia, biało-zieloni !
Juventus zawita do Gdańska ? ; ] |
A kogo ten żałosny juventusik obchodzi.
|
Cytuj:
A Pogoń niech awansuje do ekstraklasy w miejsce Piasta, Odry czy Groclinu, a nie się bawi w Puchar Polski, który mam nadzieję wygra Ruch lub Lechia(bardziej ofc). |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W Legii to już nawet zawodnicy poniewierają kibiców ^^'' a oni nie pozostają im dłużni. To jest parodia, a nie klub piłkarski rzekomo walczący o mistrzostwo kraju.
|
@Anonimowy
Powody swoja droga xd @Legia Bez kibicow, bez grajkow na poziomie, ten klub sie sypie a i tak jest w czolowce, sam tego nie rozumiem |
Jesienią było z nimi lepiej, dlatego mają jeszcze to 3 miejsce. Ale z kolejki na kolejkę może być co raz gorzej.
|
Spoko tylko po grzyb ref link...
Osasuna 1 polowe i kawałek drugiej dawała rade, później się posypało ;/ |
imo Barca zagrała najsłabszy mecz od kilku miesięcy. do tego sędzia trochę wykartkował naszych;/
co do beterz - baaardzo ograniczony wybór spotkań i brak ako:x |
Ulegam propagandzie telewizyjnej. Nius ze szkocji:
St. Mirren 4 - 0 Celtic |
Korona Kielce - own3d.
Jutro losowanie, chciałbym trafić na Lechię : P @Premiership. 1. MU - 69pkt. 2. CFC - 68pkt. 3. AFC - 67pkt. 7 kolejek do końca, ale bd walka ^ ^, |
No, a Real gra dzisiaj z Getafe, które lubi urwać punkty królewskim, mam nadzieje, że lider dzisiaj wraca do stolicy Kataloni ;)"
@up I to znowu pokazuje jak słaba jest liga hiszpańska. Barca po 28 kolejkach - 71 pkt |
Cytuj:
|
Weźcie mi tam powiedźcie, jak to tera jest w Polskiej Lidze, i kto tak wgl jest pierwszy ?!
|
90minut.pl
Wisła. Ta co w weekend pokonuje Lechię 3-0, aby we wtorek przegrać 1-3. |
Cytuj:
|
4:1 dla Realu do przerwy, gol dla Getafe na pustą bramke strzelony - Casillas zwijał się z bólu przed polem karnym :>
|
Casillas ogólnie coś w tym sezonie nie błyszczy. Nie żeby mnie to smuciło, ale kiedy zacznie się mundial to ma być szczytowej formie.
PS. Jak na teraz to Valdes > Casillas. Szkoda, że Victor nie pojedzie do RPA ;/ A najsmutniejsze jest to, że nawet gdyby teraz bronił wszystko to i tak nie ma szans być pierwszym bramkarzem. Po prostu pokutuje za błędy sprzed lat. |
Ehh no nic, trudno, dalej 2 bramki roznicy miedzy 2 pierwszymi pozycjami w la liga :D
|
4:2 jak zwykłe Real musi głupio bramki stracić...
@up jak 2 jak 8 :> |
Cytuj:
najlepszy jest Piast Gliwice, ale pierwsza jest Wisla |
Cytuj:
|
Myślałem, że ci o strzelone chodzi :> btw. kolejny gol Crisa - z wolnego :>
|
Napoli 3:1 z Juve.
Ten juventisk naprawdę jest żałosny :D |
Lampard - propsy. Mistrz.
K.Jay |
Chelsea chyba pomylila futbol z hokejem
|
Dobrze, że Drogba nic nie strzelił. Roo powinien po meczu z Boltonem odskoczyć napastnikowi WKS w klasyfikacji strzelców.
A, Almunia :dance: ! Dzięki! |
Cytuj:
|
A Arsenal tylko remis :>
|
Słaba gra Barcy, ale 3pkt jadą do stolicy Katalonii, a to cieszy. Liczę na potknięcie Realu w derbach Madrytu.
|
Barca wygrała z Mallorca 1:0 po golu Zlatana. Podbity trudny teren (Mallorca przed tym spotkaniem u siebie tylko raz uległa rywalowi - Sevilli, a resztę meczów wygrali). Cieszy także fakt, że Ibra znów strzela gola (co prawda znowu wystarczyło tylko nogę wystawić, ale ważne, że umie się ustawić w polu karnym rywala).
|
Cytuj:
Zgadniecie dlaczego cieszą mnie dwie bramki Berbatova? |
Nie oglądałem wczoraj żadnego meczu, ale z Chelsea pewnie było tak, że jak prowadzili trzema bramkami, to AV się podłamała i oddała mecz... Nie wierzę, że gdyby goście zagrali na 100%, to mecz zakończyłby się podobnym wynikiem.
Arsenal jak to Arsenal, oni nigdy nie mogą być pewni zwycięstwa (a tymbardziej pod koniec sezonu, kiedy takie mecze są ważne). |
Cytuj:
K.Jay |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:12. |
|