![]() |
|
nawet mi sie tego chłamu z 1dnej str. jak mnie nie było nie chce czytać XD
ale powiem wam jedno!... Mangi w Kopenhadze ssą bardziej niż wasz flame XD i Obejrzyjcie sobie świetny SHUFFLE! .... |
Jestem fanem DB ale nie jestem na biezaco.
Powstala nowa seria czy jak?! Juz znalazlem DB Kai i sie zabieram za ogladanie. Ale to tylko poczatek DB Z tak zrobili. Mam nadzieje ze zrobia tak z kazda seria :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja sobie zacząłem konsumować "Sola" i nawet fajno się zapowiada, oglądał to kto? ; P Kilka dni temu wreszcie znalazłem czas żeby śmignąć całą Suzumiye i... Niestety z wielkim bólem muszę stwierdzić że się zawiodłem na nowych odcinkach, nie wiem co oni chcieli osiągnąć motywem z endless eight ale u mnie to wzbudziło jedynie wymioty... Starałem się być wyrozumiały, próbowałem, Bóg mi świadkiem że próbowałem ale po 4 epach miałem dość tego szajsu, resztę E8 przewijałem i starałem się jedynie wyłapać nowe sceny. Co te potfory zrobiły mojej małej, pięknej Haruhi. Jak można było to tak (za przeproszeniem) zje*ać? Ja się pytam gdzie byli rodzice? xDD Hanbun znów zaliczony, ehhh... Rika Rika... |
@CNRDG
widziałęś całą serie? nie? to uruse : p.. |
Widziałem i żałuje, sam się dziś zastanawiam jak ja dotrwałem do końca... Dość dawno to oglądałem, z 2 lata temu jakoś, ale nie smak pozostał : D
|
CNRDG
Ukryty tekst:
|
O_o
@Rayza
Ja, Cię bardzo proszę, następnym razem zaznacz że spoil. Właśnie oglądam Shuffle! :( |
Cytuj:
|
Skończyłem Kurogane no Linebarrel - CO ZA SYF! No po prostu nie da się inaczej określić tej beznadziei ;/
|
Cytuj:
|
Kai z zalozenia ma sie konczyc na Frezerze.
Przez pierwszych kilkanascie odcinkow leciali z fabula bardzo szybko, ale teraz na namek akcja troszeczke (nieznacznie) zwalnia. |
@up
Porównałem nr odcinków przy obecnym momencie Kaia: 29 (ten co teraz wyjdzie) kai = 61 starej wersji xD Cytuj:
|
Cytuj:
Wie ktoś, gdzie mógłbym kupić taki pierścień, jaki nosi Nana z Nany? Bo latanie po jubilerach w moim mieście nie przemawia do mnie ze względu na cenę. Chodzi o takie coś: Ukryty tekst:
@DBkai Jak na moje, to mogliby robić do końca starej Z. Chętnie obejrzałbym sobie te odnowione walki. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Cystof
Ukryty tekst:
|
Druga seria DtB zaczyna naprawdę, naprawdę się szmacić.
|
|
Cytuj:
@sola Mi się też podobała - tak jak mówił Nari, jest kilka niedociągnięć w fabule, ale ogląda się przyjemnie, kreska jest ładna, a "mellow melody" FTW. |
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
PS: Za dwa posty będzie post numer 12345. Kto zdobędzie? |
No wiecie co... Na posta polować, normalnie jak dzieci. Trzymajcie, pokażcie kto jest najszybszy.
|
|
N I E E E!
On miał być mój. Ech, dzisiaj skończe NBT a pozniej biore się za Paranoia Agent :p |
Gdybym tego nie napisał, to by nikt nie zauważył. Głupi, głupi ja.
|
Długo mnie tu nie było i widzę że temat się diametralnie zmienił :) Teraz odrobinę więcej życia w nim jest, naprawdę pozytywna zmiana.
Koszyk, oglądaj Paranoia Agent, naprawdę bardzo dobra seria. |
Cytuj:
Ukryty tekst:
Cytuj:
|
@DtB
Spoiler do następnego odcinka: Ukryty tekst:
|
db kai 29
Ukryty tekst:
|
Fairy Tail
Ukryty tekst:
|
@up
Ukryty tekst:
|
|
@Fairy Tail:
Ukryty tekst:
|
Cytuj:
@ SnS S 1ep Ukryty tekst:
@down Yes, master Basket. |
@UP
Nie cytuj zdjęcia :p No to dziś WRESZCIE biorę się za Paranoia Agent bo już zbieram się do tego od 3 tyg i jakoś nie miałem czasu żeby tą serie zacząć. |
Mnie tam paranoia agent jakoś odrzuciło. Na razie kurzy się nie dysku, ale zobaczymy później, może się jakoś zmuszę.
|
Cytuj:
Ukryty tekst:
|
@Paranoia Agent1-3
Całkiem ciekawie zaczyna się seria, ciekawe jak się rozwinie sytuacja. Póki co idę kimać :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:09. |
|