![]() |
Daje do myślenia. Szkoda że tą wizje oglądają tylko ci którzy nie mają wpływu na zbrojenia jądrowe.
|
JA też się z wami zgadzam. ;< fake:10/10
|
10/10 no to teraz możesz zrobić fake podobny do piąty żywioł :p
|
GLAVES JESTES 1 CZłOWIEKIEM KTóRY MNIE PRZERAZIL:( nikt tak mnie nieprzerazil jak ty i tylko slowami10/10[skala dla epilogu]
czyli ZAJEBIS** jak boga kocham........ |
To jest extra wypas cud miód i orzeszki!
Koniec zajeisty! 10/10. |
Nic tak nie daje do myślenia jak ten epilog. Przydałoby się przetłumaczyć na angielski i podesłać Bushowi. Zdjęcia świetnie dobrane do tekstu. Daje do myślenia, nie ma co...
Oceny nie dam, bo nie ma takiej skali w której dałoby się to ocenić. P.S Swoją drogą, prolog z Afterworlda przypomina mi rozwinięcie tego epilogu. Nieźle się uzupełniają. Poza poziomem twórczości ofc. After nie ma co się równać do tego. |
Ten fake jest najlepszy ze wszystkich na tibia.pl!
Szczerze to sie lekko wzruszylem ;) Naprawde przez ten caly fake sie starales jak mogles i zaslugujesz na najwyzsze noty. Teraz tylko czekac na twoje nastepne DZIELA bo chyba tylko tak mozna nazwac te fake ;););) Kazdy Ci moze teraz powiedziec ze jestes w tej zabawie najlepszy :cup: I oczywiscie 10/10 |
|
kiedy widze fake Glavesa to asz mi szczena z zachwytu opada :D :D :D :] B)
|
Biedny Glaves i co ty teraz będziesz robił, co?
Chyba nie następny fake? xD A może dopracujesz graficznie Piąty Żywioł? :P Btw. Czyżby pierwszy człowiek na forum który ma na swoim koncie 2 w pełni ukończone fake'i? No no, Glaves stajesz się żywą legendą, aż powoli zaczynam wierzyć w te herezje miszy na temat "Elyty" na forum xD |
Ale trzeba przyznac ze Glaves niezaprzeczalnie genialnym fake`owcem nie? Zasluguje na elite tego forum ;)
|
Glaves gratuluje dwóch fake'ów ukończonych. Jest zarąbiste zakończenie 10/10
A co do zakończenia ludzkości to właśnie tak to też wygląda w mojej głowie, niestety ale teraz wcisną pare guziczków i po ludzkości :( |
Cytuj:
@topic Hmm... Zakończenie mi się nie podoba, bo będę miał koszmary w nocy :P Nie, a na serio to fajnie to wykąbinowałeś i dobrze wplotłeś fragmęty Apokalipsy. Mnie się podoba :D |
a sie postarales kurde... 5 obrazkow z neta wzial, dorzucil napisy i mysli, ze jest fajny, bo skonczyl drugiego fejka :D szczerze to spodziewalem sie czegos lepszego :P
lama ;D |
Szczerze? Wzruszyłem się...
Moje łzy wyrażają więcej niż słowa... :p Szkoda że to koniec. Wracaj jak najszybciej. |
Cytuj:
|
@Jaco fajtłapa:
Aa! Tyś widział cycki... -,- Przeczytałeś wogóle to wszystko czy nie? :> Czasem słowami można wyrazić więcej niż obrazkami ;] Pozatym 3 pierwsze obrazki nie są z neta ;> I znalezienie odpowiednich cytatów w Biblii też nie takie proste jest... ;P |
@Mistrz Glaves
to jaki bedzie twoj nastepny krok w fake'ach? @topic szkoda ze koniec ale tak jak wyzej pisalem szczenia mi opada na widok twoich fake'ow @down hahaha za pozno ^^ chyba 3up xD |
@2up
Nawet nie zwracaj uwagi na tego heretyka spalić go ;< Glaves rox! ;< jedziesz natępny fake ale z teraźniejszością/przyszłościa bo tobie jedynemu to dobrze idzie... |
Narazie nie robie next fake'a ;P
Mam już co prawda pomysł (nic nie zdradze ;> ) ale gram se w tibie więc nie robie. Narazie! W końcu przyjdzie czas na nowy fake ;] Ale nie wiem czy za 4 miechy czy za rok ;P I'll be back! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:13. |