![]() |
znalazłem te literki, i nie wiem co dalej, a jak czytam te wszystkie mega super wyje*ane w kosmos hinty 'zrób grzechom to co zrobiłeś cnotom' to mnie ch*j strzela
|
Cytuj:
TO JUŻ JEST ZROBIONE, ONE SĄ WYRÓŻNIONE! Teraz tylko ty musisz wyróżnić w ten sam sposób cnoty :] Zwróć uwagę na to, że wyróżnione są i grzechy i cnoty, bierz pod uwagę tylko te pierwsze. Wiesz o czym mowa? |
chce mi ktos pomoc w 10?
|
no przeszedłem to zanim odpisałeś, ale dzięki za pomoc :) teraz 8 nie moge przejść :F
|
Hint do 11 mile widziany :D
|
że tak powiem, pomyśl nad 1 i jej rozwiązaniem 2 razy ;>
|
teraz juz 12 xd
|
przydałby mi się jakiś porządny hint, bo czytałem już kilka różnych i nic mi nie pomogły, mam her story, ale nie moge nic wymyśleć na jej podstawie :|
|
A ja nawet nie mam her story. I kompletnie leżę z tym 12.
edit: Ha, już mam her story. Boże, jaki ja głupi. |
wyszło mi słowo z 1 koła, ale nie wiem co z resztą i nie wiem czy jest ono poprawne.
EDIT: damn, pierwsze słowo dobrze wyczaiłem, ale dwa następne to już strzelałem i się udało :D |
Cytuj:
Cytuj:
http://youtube.com/watch?v=2Ex33XAztZU Alice na pewno pamiętasz, a co do nazwy misji... Że tak powiem pierwsze słowo pozstaje Ci rozwiązać samemu (mhm, a tutaj pojawia się pytanie czy tu są 3 czy 2 wyrazy? Niby 2, a wszyscy traktują to jako 3 w odpowiedzi). |
a jakaś podpowiedź jak znaleźć ten 6 cyfrowy kod w 13 ?:|
edit: done |
no. 98 i zrobiłem sobie znowu przerwę, 4-wymiarowy OZ FTW!!! \o/
|
plz pomozcie w 6(6) czytalem all hinty ale mi nie pomoglo.
Wyraz "SOURCE"zamienilem na cyfry i mi wyszlo: 19,16,21,18,3,5 ,ale waptie zeby te cyfry mialy z ta zagadka cos wspolnego .. HELP PLZ |
napisz czym jest elektryczność i idziesz dalej...
|
Prądem ???
|
Cytuj:
|
Mniej Wiecej Juz Wiem ,ale Jakie Znaczki ?? ;p
|
te ze źródła strony, ale jak już wymyślileś to ich ie potrzebujesz.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:36. |