![]() |
a Ty chyba przegrałeś ze swoim mózgiem. co do rare'ów to MDW wypowiadał się w wywiadzie, lecz do tej pory wiele się mogło zmienić. ; )
|
MDW średnio dziennie gra po 4 h a taki Seromontis (297lvl Knight) średnio po 10h to MDW jest nałogowiec?? Tylko ta różnica że MDW za 4h wbija tyle exp co Seromontis za 10h
|
kolega up ma świętą racje. jak ktoś nadal trajkocze o tym, że on gra 24/24 to jest albo debilem albo mu zazdrości lvla i tego, że coś tu osiągnął. radzę zapoznać się z tą stroną, a nie pieprzyć farmazony na lewo i prawo.
http://www.pskonejott.com/otc_displa...+Dragon+Wielki |
Cytuj:
A tak w ogóle to jestes zjebanym bezmózgiem i tyle |
Cytuj:
Cytuj:
STARY ZAZDROSZCZE CI LVLA, ITANZ PLIKS !! DAsh COs ? ? PROSZe PROSZE !! Chciałbym miec 22 lvl...PEWNIE MASZ DOBRE EKU ??<<ironia>> Twoj Stary popadł w nałóg, on gra po 4h-5h dziennie, to jest duzo ? Ty tyle czasu tracisz na bawienie sie samochodzikami... Zazrość i tyle, moje zdanie... |
żal noobkow co pisza ze mdw sharuje konto.... a co do seremontisa to nie zapomnijcie że on jest knightem!!! a co do rarow mdw to moze dam wam ssa z jego domku!(znaczy bede pod domkiem xD)
|
Cytuj:
Zresztą wydaje mi się że jak Tripida który też najgorszy niejest;) zacznie go już naprawdę doganiać MDW (jaki skrót xD) weźmie się do roboty... może on teraz czeka na zimowy update?? Niema się co go czepiać... a co do tego ssa to daj daj :) z chęcią zobacze :D |
Cytuj:
|
Jun 05 2007, 23:02:53 CEST Died at Level 332 by a demon
wtf? |
Padło mu sie... Sam jestem w szoku i bardzo jestem ciekaw jak to sie stało... Szukam w necie jakiegos info moze na jakims forum ;]
|
O NIE! MOJ WIELKI MISTRZ PADL! SKACZE Z OKNA! JAK JUZ NIE BEDZIE EXPIL TO MOJE ZYCIE NIE MA SENSU! MATEUSZKU CO SIE STALO NIEE! BEDE TWOIM PRZYDUPASEM TYLKO PROSZE EXPIJJ! ZMOCZYLEM JUZ MONITOR NA MYSL O TYM ILE EXPA STRACILES!! NIE ROB MI TEGOO:(((
Dostosowalem sie juz do poziomu tego tematu? |
[*][*]Jun 05 2007, 23:02:53 CEST Died at Level 332 by a demon[*][*]
|
Mdw
MDW PADŁ PRAWDA !! CIEKAWE CZY PRZEZ TO ZE PADL NIE BEDZIE JUZ MU SIE CHCIALO EXPIC. JA MYŚLE ZE BEDZIE DALEJ EXPIŁ BO I TAK ON NIE GRA ZA DLUGO NA DZIEN NIE JEST JAKIMS NALOGOWCEM CO GRA 40h:p POPROSTU ON TO SPRUBUJE NADROBIC. NO ALE CO MY MOZEMY WIEDZIEC O TYM GOSCIU CZY BEDZIE EXPIL CZY NIE TO ON JUZ SAM ZADECYDUJE. A CO DO TRIPIDY TO ON MA 300 LEV. NO I CO Z TEGO JAK ON TEN LEV. TRZYMA DLUGO W MIEJSCU MOZE I MU SIE TRUDNIEJ EXPI ALE ZEBY DOGONIC MATEUSZA TO ON NAPRAWDE BEDZIE MUSIAL SIE WYSILIC CO NIE BEDZIE DOSTYC LATWE :) AHA I JESZCZE JEDNO TO CHYBA PRZESADA ZEBY SKAKAC Z OKNA BO MDW PADŁ FAKT STRACIL BARDZO WIELE EXPA ALE ZEBY SKAKAC Z OKNA Z TEGO POWODU TO PRZESADA :p:p POZDRO
|
3x@up
Żal -.-" Próbujesz być śmieszny?;/ @up Do Ciebie to samo... Btw, jak to mozliwe, że strzelałeś hunter'em w Skull staff?8o Padło mu się i wielka afera:P |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
OWNED! Wiesz co to jest: literówka?! |
@up
A ty wiesz co to jest opcja "edit"? Nawet tego nie poprawiłeś. -_-' @topic A tak na serio to się każdemu zdarza padnąć. A wy odrazu panikujecie, robicie afere itp. Za niedługo pewnie odrobi straty (może i w tym tygodniu). |
Padlo mu sie i tyle a wy zaraz wielka panika omg.Moze go kicklo :confused:
|
Cytuj:
|
@up
Ja cię zaręczam, że wiem.Nie rób zbędnego spamu, pisząc 5 słów i nie wnosząc nic do tematu.Zaręczam, że pan up nie wie co to jest wypowiedź na temat. --' @topic MDW odrobił już 2 lvl'e. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:07. |