Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

spider-bialystok 03-06-2007 20:18

YEAH :D
Nie wyobrazam sobie, co bedzie sie dzialo w pociagu z powracajacymi kibicami Jagi :D

@Bastash
Po 15, a nie 20 latach ;]

Czarna_Mamba 03-06-2007 21:32

Nareszcie wróciłam do domu i mogę się cieszyć tą wiadomością. I to zawaliście się cieszyć!
;)

Hellraiser 03-06-2007 21:58

Pare niusów.

Według Hiszpańskiej gazetki "Marca", Jerzy "Jaydee" Dudek, negocjuje kontrakt z Betis Sewillą, jak dla mnie "Marca" jest jakby polskim "Faktem", a nawet jesli to prawda widze że "Duduś" jedzie wygrzać kości, w bardzo słabym klubem z Sewilli.

Klub Bykowskiego i Tarachulskiego w ekstraklasie greckiej, AS Véria zajeła 3 miejsce i awansowało do 1 ligi Greckiej, więc widze coraz więcej Polaków, "szpiela" u Greków. Btw, ładny Polski napad ma ten klub.

Wszyscy wiemy, że Jaga jest w I lidze, a "hachary" ze Sosnowca też?, bo jest widzę mętlik z tym Bytomiem, i Sosnowcem na paru portalach. Może ktoś wie coś bardziej?

W ostatnim "niusie" wspomne że Jacuś "Komar" Bąk, i Euzebiusz "Ebi" Smolarek mają kontuzje, których nabawili się podczas meczu z Azerami, chłopaki kurujcie się FAST!

Badzo 03-06-2007 23:00

A Polska reprezentacja w siatkówce właśnie skopała dupy reprezentacji Argentyny z czego jestem bardzo zadowolony. Chcialbym tez zauwazyc iz mamy bardzo swietny sklad na tegoroczna Lige Swiatowa. Dziekuje.

Bastash 03-06-2007 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 1464043)
@Bastash
Po 15, a nie 20 latach ;]

Fakt, po 15, 20 lat temu właśnie w Sosnowcu wywalczyliśmy awans. To przez te emocje :D

Parys 04-06-2007 00:34

Zagłębie S. także w pierwszej lidze (-:

Cytuj:

Nie wyobrazam sobie, co bedzie sie dzialo w pociagu z powracajacymi kibicami Jagi
Ja stawiam, że się będą bili między sobą B)

Bastash 04-06-2007 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Parys (Post 1464715)
Ja stawiam, że się będą bili między sobą B)

Mylisz kibiców z bydłem typu Skini, Pretorianie.

Myszoon 04-06-2007 01:12

INWAZJA NA ILAWE!!!!!!!!!!!!!!!111111(plakaty w całym mieście)

......

4:0 w dupe

PiXik 04-06-2007 10:27

Marca=Polski fakt i nie mam pytań...huheueheuheuheuhe...
Wolałbym żeby Duduś poszedł gdzieś do lepszej ekipy w Hiszpanii albo chociażby do Betisu-więcej okazji do zobaczenia go miałbym ;p

Articuno 04-06-2007 16:09

Zmieńmy temat na WYDARZENIA PIłKARSKIE !!! Po co tematów do piłki jest od cholery, a po za tym sporadycznie piszemy o czymkolwiek innym.

Bastash 04-06-2007 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1465168)
Zmieńmy temat na WYDARZENIA PIłKARSKIE !!! Po co tematów do piłki jest od cholery, a po za tym sporadycznie piszemy o czymkolwiek innym.

I co w tym złego? Piłka jest tu najpopularniejsza a jak masz coś do dodania o innym sporcie to pisz. Proste? Widocznie nie dla każdego.

Maggic 04-06-2007 19:58

Trudne chwile Franka Lamparda

Frank Lampard nie ma zamiaru poddać się po tym jak potraktowali go na Wembley kibice jego reprezentacji.

Lamps został wygwizdany zanim jeszcze pojawił się na płycie boiska, gdy spiker czytał skład Anglików (jak zauważają co weselsi wyspiarscy dziennikarze - był dzięki temu pierwszym oficjalnie wygwizdanym na przebudowanym Wembley!..).

Gdy w końcówce McClaren postanowił go zmienić - sytuacja się powtórzyła. Mimo tego, że z Brazylijczykami pokazał się z bardzo dobrej strony.

To pokazuje jak zmieniają się sympatie kibiców, którzy dwa razy z rzędu (w latach 2004 i 2005) wybierali go najlepszym piłkarzem reprezentacji.

Pomocnik Chelsea krytykę przyjmuje, rozumie, że to.. część jego pracy:

Wypowiedź Lampsa

,,To, że te gwizdy i buczenie wymierzone we mnie to część tego co wiąże się z grą dla reprezentacji Anglii, tak mi się przynajmniej wydaje."

,,Rok temu wygrywałem drugi raz z rzędu nagrodę dla piłkarza roku reprezentacji.. ale taka jest angielska piłka nożna."

,,Nie mam z tym problemu, pamiętam kiedy ludzie chcieli, żeby David Beckham przestał grać w drużynie narodowej, a przed meczem z Brazylią dostał przywitanie godne bohatera, wszystko dzięki temu, że jest wspaniałym profesjonalistą i nie przestał ciężko pracować."

,,Takie sytuacje w piłce się zdarzają, to nie pomaga ani drużynie ani jej zawodnikom - ale zdecydowanie jestem kimś kto jest w stanie przyjąć tą krytykę i sobie z nią poradzić."

,,Wiem, że podczas zeszłorocznych Mistrzostw Świata wszyscy oczekiwali, że strzelę jakieś bramki, ale to po prostu się nie stało, mogę was zapewnić, że staram się znów zacząć trafiać do siatki w meczach reprezentacji."

Thomisson 04-06-2007 21:27

Oficjalnie: Claudio Ranieri trenerem Juventusu 2007-06-04 18:47:06 http://www.transfery.info/pictures/20070604184706.jpg Claudio Ranieri został nowym trenerem Starej Damy. O godzinie 18 rozpoczęła się konferencja prasowa na, której zostanie on przedstawiony kibicom oraz dziennikarzom.

Zastąpi on na miejscu trenera Didiera Deschampsa, który zrezygnował z funkcji szkoleniowca Juventusu Turyn. Ranieri po odejściu z Parmy był łączony z Manchesterem City, jednak to Giovanni Cobolli Gigli prezydent Bianconerich zdołał zatrudnić go właśnie na posadzie trenera. Z Juventusem Turyn podpisał kontrakt do 2010 roku.

Wzięte z: transfery.info

Wg. mnie dobry wybór włodarzy Juventusu, choć to jest trener, któremu trzeba dać czas na budowę składu i oblicza drużyny. Jeżeli utrzyma się w Juve przez 2-3 sezony, klub z Turynu może być znowu wielki.

Articuno 04-06-2007 21:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 1465736)
Wg. mnie dobry wybór włodarzy Juventusu, choć to jest trener, któremu trzeba dać czas na budowę składu i oblicza drużyny. Jeżeli utrzyma się w Juve przez 2-3 sezony, klub z Turynu może być znowu wielki.

chyba, że zastąpi go niejaki Marcello Lippi...

Meryba 06-06-2007 20:28

kurwczak NO KUR..va Armenia 1 - 0 Polska omg

H.L 06-06-2007 20:29

Najlepszym sie zdarza, najbardziej w*****ajace sa polaczki juz bluzgaja ciesze sie ze jeszcze miesiac zycia w tym kraju mi zostalo

Parys 06-06-2007 23:29

@up
Też się cieszymy, że za miesiąc nie będziesz już mieszkał w Polsce. Za Polaka też się przestaniesz uważać, rozumiem? Wybaczcie za ot.

Żeby nie rozmywać:
Z taką grą my za daleko nie zajedziemy. Na szczęście jeszcze zostało sporo meczy.

Elmer 06-06-2007 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez spider-bialystok (Post 1464043)
YEAH :D
Nie wyobrazam sobie, co bedzie sie dzialo w pociagu z powracajacymi kibicami Jagi :D

Oj działo sie, działo ;]

H.L 07-06-2007 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Parys (Post 1469115)
@up
Też się cieszymy, że za miesiąc nie będziesz już mieszkał w Polsce. Za Polaka też się przestaniesz uważać, rozumiem? Wybaczcie za ot.

Żeby nie rozmywać:
Z taką grą my za daleko nie zajedziemy. Na szczęście jeszcze zostało sporo meczy.

Widze ze myslenie nie jest twoja najmocniejsza strona, zreszta nie jestes sam w gronie moderatorow

Pozdrawiam cie.

Hellraiser 07-06-2007 15:38

Nie oglądałem meczu, ponieważ byłem na 18stce, kumpla,..

Ale oglądałem, replaye, relacje, i jedno mnie boli to, co sagan odjebał w nielicznych naszych akcjach? Przestrzelił, wyjebał się? na 4 metrze, nie mówie że mógłby być odrazu gol, ale nawet nie pocelował =/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:19.