Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

MalleL1990 17-07-2007 16:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1554389)
Liż dupsko Eiv, liż dalej.
Może Cię będą mniej abusować >;) hehehe
Zgadnij ile mnie obchodzi Twoja światła wypowiedź.

I Bolter, 245644264 piszesz, że już nie będziesz pisał. Dotrzymaj słowa w końcu...

Tak dla Twojej świadomości, jestem po stronie Kazadum ;) A lizać dupy nikomu nie będę, bo w ten sposób ludzie poniżają samych siebie.

yongg 17-07-2007 17:08

Nie mogę się nadziwić ile emocji wywołuje was ta na pozór prosta gierka, no i co tego ze ktoś padł, jak to tylko gra, zdarza się logam się i jadę dalej i czerpie przyjemność w granicach rozsądku, a nie wykłócam się 30razy kto jest lepszy.
A świeże powietrze tez wam nie zaszkodzi ;] w końcu mamy lato i można je spędzić aktywnie: jeziorko , basen, rowerek, zarabiając kase na blessy zbierając truskawki w hiszpani, tyle opcji a wy tracicie czas na takie pierdoły, jak dead Gaury i roztrząsając czy zrobił to specjalnie czy zlamil ;] porostu gratuluje wam młodzieży waszej dociekliwości i dążeniu do perfekcji w świecie Vr.;]

Bolter 19-07-2007 12:51

Hahahah Misiekmen mowicie ze tylko durnie zalatwiaja sprawy z tibi na rl a teraz ty straszysz starego marriona ze mu nogi polamiesz a on mi sie zali ze nic niezrobil >.< i chodzi wystraszony mowi ze nawet niema jak odzyskac dla ciebie tej postaci.

M.in. teraz wiem ze Ty to byles Marrion i jesli go odzyskasz to bedziesz hunted XD jak narazie z tego co wiem ma go typek z Pragi tak mi sie przynajmniej zdaje.

Zreszta zacytuje slowa pewnej osoby z OpOLA "Misiekmen i klosu to 2 takie grubasne misie ktore nieuderzyly by nawet siebie nawzajem" a potem slyszalem ze "Klosu zrobil z kumplami wjazd pod kafejke a ty niehcciales z niej wyjsc " To 2 Pewnie jest BAJKA ale to 1 niesadze bo widzialem klosa =).

Pozdro panie Misiekmenie ktory jak tez slyszalem broni sie kolegami ktorzy powiedzieli temu typkowi co gra teraz na Marrionie ze Go zastrzeli mowil ze jakis typ na Mel~

ader 19-07-2007 13:24

Bolterku, przeraża mnie głębia Twej wypowiedzi.
W gruncie rzeczy to nawet niewiele zrozumiałem o.0
Ale ja to "gupi" jestem, nie przejmuj sie.

Yongg, by uczcić Twą światłą wypowiedź zamierzam teraz spędzić kolejne 48 godzin online.

Miku 19-07-2007 18:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1557658)
Bolterku, przeraża mnie głębia Twej wypowiedzi.
W gruncie rzeczy to nawet niewiele zrozumiałem o.0
Ale ja to "gupi" jestem, nie przejmuj sie.

Yongg, by uczcić Twą światłą wypowiedź zamierzam teraz spędzić kolejne 48 godzin online.

nie mozliwe!!! przeciez ty wszystko wiesz :O! Jak to, nie rozumiesz? powinienes wiedziec co on chce napisac jakies 3 dni przed postem ;\

a tak na powaznie, zawsze chuj wiedziales, i pewnie w tej kwestii tez sie nie dowiesz :D siemaa ;)

Scroopy 20-07-2007 00:48

Najlpeszego kiko one more time xd

Morii 20-07-2007 09:35

Ader@ Twoje posty sa poprostu zalosne :)

Bolter i reszta @ Roxx :D

Miku 20-07-2007 11:12

no szkoda szkoda , ale to dluzsza historia, opowiem ci jak sie zobaczymy ;)
a co do melanzu, tez niemilosiernie sie schlalem, macios z kondziorem musieli mnie pod drzwi podprowadzic xDDDD oczywiscie za twoje zdrowko, 100lat!

bede za 2 tyg +/- cu

-=Misiekmen=- 20-07-2007 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1557584)
Hahahah Misiekmen mowicie ze tylko durnie zalatwiaja sprawy z tibi na rl a teraz ty straszysz starego marriona ze mu nogi polamiesz a on mi sie zali ze nic niezrobil >.< i chodzi wystraszony mowi ze nawet niema jak odzyskac dla ciebie tej postaci.

M.in. teraz wiem ze Ty to byles Marrion i jesli go odzyskasz to bedziesz hunted XD jak narazie z tego co wiem ma go typek z Pragi tak mi sie przynajmniej zdaje.

Zreszta zacytuje slowa pewnej osoby z OpOLA "Misiekmen i klosu to 2 takie grubasne misie ktore nieuderzyly by nawet siebie nawzajem" a potem slyszalem ze "Klosu zrobil z kumplami wjazd pod kafejke a ty niehcciales z niej wyjsc " To 2 Pewnie jest BAJKA ale to 1 niesadze bo widzialem klosa =).

Pozdro panie Misiekmenie ktory jak tez slyszalem broni sie kolegami ktorzy powiedzieli temu typkowi co gra teraz na Marrionie ze Go zastrzeli mowil ze jakis typ na Mel~

AHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAH, NO NIE nie moge poprostu z Ciebie: "Misiekmen i klosu to 2 takie grubasne misie ktore nieuderzyly by nawet siebie nawzajem"

"Klosu zrobil z kumplami wjazd pod kafejke a ty niehcciales z niej wyjsc "
HAHAHAHAHAHA informacje z pierwszej reki hHAHAHAAHAHHA

/polewa

Bolter 20-07-2007 23:55

Btw day zdiecie na tibia.pl Kozaczku :<

Mefisto.16.Psk 21-07-2007 00:18

Dawno tu nic nie pisałem z co do wojny jebie mnie to już , że przegraliśm i tak nie byłem na większosci akcji pod koniec.
@
Bolter i spółka tyle już sie do nas wybieracie i nie możecie się wybrac ale jak już byscie wpadli to na nocke bo tak bez melanżu to nie można.
@
Ader i Mori jak widze wasze posty to mi sie troche głupio robi.
@
Co do Ciebie Mori nie będe nic mówił ale Ty jak mówisz zey Ader nie spędzał tyle czasu przy komputerze. To co Ty robiles 2-3 lata? 120 pal i 170 najt.TEz napewno ostro nie wychodziłes z domu

__________________________________________________ ____
Pieniądz to nie wszystko, Jak miłosc to nie z dziwka
<3 Gosia ;*

Scroopy 21-07-2007 08:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1560630)
@
Bolter i spółka tyle już sie do nas wybieracie i nie możecie się wybrac ale jak już byscie wpadli to na nocke bo tak bez melanżu to nie można.

Nie wydaje mi sie zeby ktos od nas by chcial z wami sie piwa/voodki napic....

Skrzator 21-07-2007 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1560915)

Ja ze skoczem na livai =D

Mefisto.16.Psk 21-07-2007 12:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1560915)

Ty nie musisz jechać nie masz po co. Jak zdasz Gimnazjum to możesz przyjechac.

Skrzator 21-07-2007 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1561185)
Ty nie musisz jechać nie masz po co. Jak zdasz Gimnazjum to możesz przyjechac.

jak tam kozaczq 38 pkt z testu :D

Mefisto.16.Psk 21-07-2007 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzator (Post 1561319)
jak tam kozaczq 38 pkt z testu :D

Może nie jestem za mądry ale zdaje bez przesady żeby miec 21 lat i być w 2 gimnazjum. Nie wiem jak tak o tym sądze.

Scroopy 21-07-2007 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1561471)
Może nie jestem za mądry ale zdaje bez przesady żeby miec 21 lat i być w 2 gimnazjum. Nie wiem jak tak o tym sądze.

21? ;o o kurwa ale ten czas szybko za*******a... be the way, a ja jestem zbyt leniwy ;]

Skrzator 22-07-2007 11:15

Taki mały offtopic:
http://s001.wyslijto.pl/index.php?fi...own=&gk=kredyt
Filmik z wczorajszego dedzikona Macksimusa :evul:

Wesha 22-07-2007 22:28

OJ Skrzatorka zbanowano :| btw gratz bolter i sorc fraga... chujnia z patatajnia ...

Bolter 23-07-2007 00:22

Haha Dzieks Wpadlismy i zrobilismy zadyme XD Tak jak przeciwko Punishment

Macksimus by Ancient Bolter and Wojtemo Koscian
Macksimus by Ancient Sorcererr

Haxezod by Ancient Sorcererr

Ah ten biedny Sagaan a powiedzialem mu ze kiedys go dojade w najlepszej sytuacji:P
500k Wystarczy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08.