![]() |
Cytuj:
|
Nie mogę się nadziwić ile emocji wywołuje was ta na pozór prosta gierka, no i co tego ze ktoś padł, jak to tylko gra, zdarza się logam się i jadę dalej i czerpie przyjemność w granicach rozsądku, a nie wykłócam się 30razy kto jest lepszy.
A świeże powietrze tez wam nie zaszkodzi ;] w końcu mamy lato i można je spędzić aktywnie: jeziorko , basen, rowerek, zarabiając kase na blessy zbierając truskawki w hiszpani, tyle opcji a wy tracicie czas na takie pierdoły, jak dead Gaury i roztrząsając czy zrobił to specjalnie czy zlamil ;] porostu gratuluje wam młodzieży waszej dociekliwości i dążeniu do perfekcji w świecie Vr.;] |
Hahahah Misiekmen mowicie ze tylko durnie zalatwiaja sprawy z tibi na rl a teraz ty straszysz starego marriona ze mu nogi polamiesz a on mi sie zali ze nic niezrobil >.< i chodzi wystraszony mowi ze nawet niema jak odzyskac dla ciebie tej postaci.
M.in. teraz wiem ze Ty to byles Marrion i jesli go odzyskasz to bedziesz hunted XD jak narazie z tego co wiem ma go typek z Pragi tak mi sie przynajmniej zdaje. Zreszta zacytuje slowa pewnej osoby z OpOLA "Misiekmen i klosu to 2 takie grubasne misie ktore nieuderzyly by nawet siebie nawzajem" a potem slyszalem ze "Klosu zrobil z kumplami wjazd pod kafejke a ty niehcciales z niej wyjsc " To 2 Pewnie jest BAJKA ale to 1 niesadze bo widzialem klosa =). Pozdro panie Misiekmenie ktory jak tez slyszalem broni sie kolegami ktorzy powiedzieli temu typkowi co gra teraz na Marrionie ze Go zastrzeli mowil ze jakis typ na Mel~ |
Bolterku, przeraża mnie głębia Twej wypowiedzi.
W gruncie rzeczy to nawet niewiele zrozumiałem o.0 Ale ja to "gupi" jestem, nie przejmuj sie. Yongg, by uczcić Twą światłą wypowiedź zamierzam teraz spędzić kolejne 48 godzin online. |
Cytuj:
a tak na powaznie, zawsze chuj wiedziales, i pewnie w tej kwestii tez sie nie dowiesz :D siemaa ;) |
Najlpeszego kiko one more time xd
|
Ader@ Twoje posty sa poprostu zalosne :)
Bolter i reszta @ Roxx :D |
no szkoda szkoda , ale to dluzsza historia, opowiem ci jak sie zobaczymy ;)
a co do melanzu, tez niemilosiernie sie schlalem, macios z kondziorem musieli mnie pod drzwi podprowadzic xDDDD oczywiscie za twoje zdrowko, 100lat! bede za 2 tyg +/- cu |
Cytuj:
"Klosu zrobil z kumplami wjazd pod kafejke a ty niehcciales z niej wyjsc " HAHAHAHAHAHA informacje z pierwszej reki hHAHAHAAHAHHA /polewa |
Btw day zdiecie na tibia.pl Kozaczku :<
|
Dawno tu nic nie pisałem z co do wojny jebie mnie to już , że przegraliśm i tak nie byłem na większosci akcji pod koniec.
@ Bolter i spółka tyle już sie do nas wybieracie i nie możecie się wybrac ale jak już byscie wpadli to na nocke bo tak bez melanżu to nie można. @ Ader i Mori jak widze wasze posty to mi sie troche głupio robi. @ Co do Ciebie Mori nie będe nic mówił ale Ty jak mówisz zey Ader nie spędzał tyle czasu przy komputerze. To co Ty robiles 2-3 lata? 120 pal i 170 najt.TEz napewno ostro nie wychodziłes z domu __________________________________________________ ____ Pieniądz to nie wszystko, Jak miłosc to nie z dziwka <3 Gosia ;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
___________________________________ Pieniądz to nie wszystko, jak miłosc to nie z dziwką. <3 Gosia:* |
Cytuj:
|
Cytuj:
____________________________ Pieniądz to nie wszystko, jak miłość to nie z dziwką <3 Gosia:* |
Cytuj:
|
Taki mały offtopic:
http://s001.wyslijto.pl/index.php?fi...own=&gk=kredyt Filmik z wczorajszego dedzikona Macksimusa :evul: |
OJ Skrzatorka zbanowano :| btw gratz bolter i sorc fraga... chujnia z patatajnia ...
|
Haha Dzieks Wpadlismy i zrobilismy zadyme XD Tak jak przeciwko Punishment
Macksimus by Ancient Bolter and Wojtemo Koscian Macksimus by Ancient Sorcererr Haxezod by Ancient Sorcererr Ah ten biedny Sagaan a powiedzialem mu ze kiedys go dojade w najlepszej sytuacji:P 500k Wystarczy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08. |