![]() |
Witam wszystkich, dawno tutaj nie byłem bo żal mi takich ludzi jak Gamio, Master Bonczek(Ten nick to chyba coś z dziecinstwem) jesteście jacys inni ? wyrzywacie sie na youtube ze padacie od swe? taka prawda ze Tengu i tak i tak wygra ta wojne, wy wogule nie expicie cioty-.- a taki Snetripp to padł od Matrixxo(tez wogule nazwa) i w tym samym dniu odrobil :O I sie podniecacie tym jak nei wiadomo czym.. taka prawda :/ a o orc Berskerek to juz wogule nei mowie ;o dał mojemu koledze prota a potem nic nie odpisywał. Za każdy frag na WBK DAJE KAZDEMU SWE 1 K :O. I osobiscie oswiadczam ze jestem za Tengu..i zawsze byłem... MAm chara Ice Mevixa-.- igowno zrobicie :O bede w stuffie chodzil g armor i nigdy sie spadnie hahha ;x
Pozdro Ice Mevix |
Cytuj:
sharerom-stop |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nic Ci nie zrobimy bo zal fraga na nooba 40 lvl,ale od czego sa noob chary?;p.Po 2 nie pisze sie "Matrixxo" analfabeto i Snetrippa ja nie zabilem "cioto".Patrz co piszesz bo zal sie robi na samym wstepie. |
Cytuj:
owned xddd |
Cytuj:
Sephil ty to pewnie nawet takiego nie masz bo ci Mitzum nie wymaga tego ;/ |
Cytuj:
P.SL Dlugo zajelo ci pisanie tego textu? dlugo nad takim textem myslales? P.S 2: Cytuj:
P.S 3: Kto jest zaa by wprowadzic ograniczenie wiekowe do forum oraz tibi? |
eh czy wy nigdy nie mozecie zignorowac bezszczelnych bachorow tylko z nimi konwersowac?:P
HAIL NADERIXO _/ ( ty kurwa Muel lan ...) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tego ze nie expimy wczoraj wbilem 89 lvl:) Co do tego ze jeszcze nie padles naprawde szkoda mi urywac sie z expa i przedluzac rs na pk char;< TOTAL OWN3D |
Cytuj:
Cytuj:
BTW: Name: Ice Mevix Account Status: Free Account żenada... |
Cytuj:
Nie ma co twój zasób słów jest na niesamowitym poziomie. Obecnie nie posiadam pacca bo jestem retired ,ale uwierz mi na słowo jak bym chciał zacząć znowu to stać mnie na premium bo pracuje. Wiesz co to znaczy zarabiać pieniądze ? Pewnie nie bardzo mama da kieszonkowe i zadowolony >_>. |
`wogule`
`igowno` `stuffie` ... No i juSH wiemy rze jest chillout! :O Młody idz backpack ogarnij :O |
Cytuj:
Pozatym co ty chcesz udowonic, że skoro niechce sie im fraga marnowac na ciebie to juz sa lamusami ehhh... =] KoChAnE TrZyNaStOlEtNiE NeO =] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Po co wrzucacie Zimie'Druidowi? On sam się kompromituje..
@pavvulonik Niepotrzebne są te wjazdy na matkę ;s |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:53. |