Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna ftp vs ffu ssy i filmiki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129756)

Mendolina 17-08-2007 18:20

Z tego co wiem to GM's mało się interesują silverą, jak się wlogują to posiedzą 3-5 min. i bye bye. Neuro widzę, że też ma wszystko w dup.. bo cały czas gada, że jest to pvp server i sobie mogą robić co chcą :S, ale jak mi wiadomo, PA ma swoje ograniczenia...

Michalakmee 17-08-2007 18:25

Lepiej zeby nie bylo tej wojny bo nie chce sie bic z kumplami :confused: .
Tak wogole to raczej nie maja szans z ftp,ftpa i xxx~.Jedyny sposob na br do albo hacki albo bany i delete za sharing i botting :p

Dawergo 17-08-2007 20:19

wszyscy gadacie "nie chce sie bic z kumplami" a wlasnie ftpa zawsze najbardziej wpizde dostaje ;) co do kogos tam co mowil ze ffu nigdy nie mialo szans, mialo szanse tylko ze czlonkowie przestali sie logowac i tyle tak sie ta war skonczyla, jakby ktos nie widzial to byl remis jak sie konczyla X(

Kacperka 18-08-2007 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1608474)
wszyscy gadacie "nie chce sie bic z kumplami" a wlasnie ftpa zawsze najbardziej wpizde dostaje ;) co do kogos tam co mowil ze ffu nigdy nie mialo szans, mialo szanse tylko ze czlonkowie przestali sie logowac i tyle tak sie ta war skonczyla, jakby ktos nie widzial to byl remis jak sie konczyla X(

@up
Agree..

@Shaka
Humm neuro w sumie zna chyba troche tych GMow i raczej jesli bedzie mogl to zalatwi deleted kilku ftp.. ;P On tez w sumie dobrze rozumuje.. ale ma troche "inny" charakter xD

Mendolina 18-08-2007 00:27

On wogóle dziwny jest xP, dobrze by było jakby się trochę tym zajął, kiedyś to strzelił z ucha Oxygenza i Aikau~, ale wtedy miał pewniaka, że sharują i tam jeszcze paru innych, a oni mu zaufali ;p. Może kiedyś zobaczymy lepszą Silvere...:)

Kacperka 18-08-2007 00:31

Nom moze.. moze kiedys zobaczymy...
a co do Aikaua to on gra na silverze ;] nawet wiem jaki ma nick ;] i jestem tego pewien ;]

Mendolina 18-08-2007 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1608923)
Nom moze.. moze kiedys zobaczymy...
a co do Aikaua to on gra na silverze ;] nawet wiem jaki ma nick ;] i jestem tego pewien ;]

Ja też znam nick ;p, tylko że 2 tygodnie temu gadał mi, że to on Aikau, a z tydzień temu, że rl friend Aikau :P

Kacperka 18-08-2007 00:37

xDD tak to jest z brami.. sami nie umieja grac jedna postacia od poczatku do konca :] ja nie wiem jak oni ze stamina robia.. kiedy ona im sie laduje.. humm..

Mendolina 18-08-2007 00:42

Taa, a żebyś posłuchał co piszą na g channel ftpa xD, ile staminy niektórzy mają to 17 h left albo 12 ;o same boty z żółwi...

Kacperka 18-08-2007 00:45

Nom ale skad te 17 jak oni 24/7 on?:P

Mendolina 18-08-2007 00:47

Niektórzy widocznie nie non stop ;P, mnie to najbardziej dziwi, że oni nie boją się zostawić postaci i idą na 1h albo i dłużej od kompa :S

Kacperka 18-08-2007 01:03

Nom :P a zwlaszcza ze maja takie lvle ;P ale w sumie co im zalezy.. jak padnie taki to zaraz zrobi P.A i juz mu sie zwraca.. a lvl to zostawi na bocie na noc i ma spowrotem xP

Mendolina 18-08-2007 01:21

Niech sobie siedzą, ja w nocy to śpie:P
I zaraz ide spać...
btw. 00:00 You advanced from Level 65 to Level 66. \o/
Od jutra już mało będę grał bo brat wraca ;o

Kacperka 18-08-2007 01:25

Nom gratki ;D
Ja teraz facc jestem... Kompa mam juz nowego ale net ciagle sux.. mam na koncie pacca do aktywacji wiec jak tylko przyjdzie nowy net to go aktywuje i bede gral chyba xD mam chetke poexpic ;P

Najgorsze jest to ze w poniedzialek mam rozpoczecie roku szkolnego -.-

Luki_Asen 18-08-2007 01:26

HEhe wywiad 10/10 chociaz mi humor poprawiles ^^

Hell'Lorakos 18-08-2007 10:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1608172)
btw. Chyba szykuje się znowu "wojna" na silverze ;o, ffu ma się aktywować pod inną nazwą...I na co to im?! Chcą się bić z ftp, ftpa i xxxperience czy jak to tam ;p.

Z tego calego spamu tylko to mnie zaciekawilo :P Mendolina moze wiesz cos wiecej? Kto to by nakrecal? I jakie gildie by stanely przeciwko FTP? A moze to zwykle pospolite ploty.. :D

A co do sharowania.. to fajnie jakby byl nasz GM na silvie.. Cos podobnego jak Xadam na Lunie.. 7 dni ban za tp, 30 za macro, 7 dni za napisanie czegos po pl/br na trade :D

pobol 18-08-2007 12:25

Powiedzcie mi plz na jakim swiecie najwiecej gmow gra lub sa online czesto??:D

Rekin Master 18-08-2007 12:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1608474)

prawda :) tym razem jednak nie dolacze do wojny, to bedzie chyba pierwsza od roku czasu(nie wiem ile dokladnie xd) w ktorej nie bede walczyc :)

co do ftpa, lepiej od razu wyjdzcie z wojny xd szorti, circa, holu, ja i pare innych osob(glownie polacy z ffu) bez problemu zabijalismy ich :) jak to bylo w ostatniej wojnie? mnóstwo ftpa padlo, oni nikogo chyba nie zabili(male wyjatki) i potem sie gildia rozpadla, dobrze pamietam?

edit. Wiecie dlaczego ffu nie mialo szans?( bo nie mialo.) Bo bylo prowadzone przez osoby z zerowym pvp- neuro, kilalla. Gdyby przekazali 'dowodztwo' gildii forever wanted (:*:*), to bysmy moze wygrali ^^. Neuro i kilalla sciagneliby ludzi, a my bysmy nimi odpowiednio pokierowali xd

Mendolina 18-08-2007 12:44

"Łodzianin pozwie prezydenta Kaczyńskiego"
\o/
Nagłówek wiadomości z wp.pl xD

Michalakmee 18-08-2007 14:36

Lol teraz ftp cwiczy chyba pvp czlonkow ftpa przed wojna, bo wczoraj ide na statek w liberty a tam sokkz dow, xeosnar, diabo capeta,lerickzenho zaczeli mnie nap*****lac ile wlezie, probowali traponac, ale mi sie udalo uciekac z trapow przed dp uzylem ostatniego uha i udalo sie wejsc do pz :D a za chwile na priv all co mnie walili pisza ''gz you passed test for best members of ftpa'' LOL
Mi sie wydaje ze po prostu chcieli sie pobawic i padlo na mnie a ze bylem z ftpa wymyslili tylko taka historyjke zebym nie mial zalu :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:39.