![]() |
lol
Nov 02 2007, 16:57:54 CET Killed at Level 206 by Xomeus and by a dragon lord Mamusia marylka dedla gostek z gildi ja zabil hahaha8o |
Cytuj:
|
Co na Anime
New war? |
zal mi was ludzie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@aldruhn
No to jak jest wreszcie z Twoim kontem? sprzedane, hack czy jak? Czy na nim gra jaki¶ Twój kolega? Masakrowiec też sprzedany pewnie?... |
Cytuj:
A z Tym prima aprilis, to sie wam chyba swieta pomyliły, ale co mnie tam i tak sie pozabijacie miedzy soba. Hail Em _/ |
@up
tak też mi sie zdaje, z tego co wiem odkrył swoj± 3 postać 100 lvl robion± w około 70 dni. Dziwne, że hacker nie oczy¶cił postaci i nie zrookował go. Jak z nim gadałem to mówił, że to niby jego kolega, ale widać, że jaki¶ labs to był bo nawet nie wiedział jak prawdziwy owner konta miał na imie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nowe fragi
troche stare
[CHAR]Knordah[/CHAR] Dec 14 2007, 20:00:28 CET Killed at Level 62 by [CHAR]Lord Jamel[/CHAR] Dec 15 2007, 22:18:16 CET Killed at Level 60 by [CHAR]Velphill[/CHAR] and by Marcin-Piwnica [CHAR]Dark Phoebe[/CHAR] Dec 13 2007, 18:57:18 CET Killed at Level 112 by [CHAR]Vu'Xiu[/CHAR] i ten nowszy [CHAR]Knordah[/CHAR] Dec 18 2007, 22:41:19 CET Killed at Level 59 by [CHAR]Lord Oshea[/CHAR] and by [CHAR]Masakrowiec[/CHAR] [CHAR]Energus[/CHAR] Dec 18 2007, 22:31:54 CET Killed at Level 152 by [CHAR]Knordah[/CHAR] tylko mam pytanie czy wszystkie fragi się zaliczaj±? bo nie wiem czy dodać :P pozdrawiam ;-) |
"Nowe wymagania poziomowe run" i skończyło się "rumakowanie" ;D Ciekawe kiedy następny wasz Frag :D
|
Cytuj:
|
Powtórka z rozrywki? :D
|
Cytuj:
|
Nie bylo mnie tu kilka miesiecy, ale widze, ze odwieczna wojna na forum pozostala :D
|
CO to noobki xD EM win plx plx
|
@up
HHhahahahaha ale refleks hahaha wojna sie skoczyla juz ohohho wieki temu. Teraz jest wojna EM&CO vs Anima&CC |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |