![]() |
Ahamon
Jun 21 2007, 21:06:06 CEST Killed at Level 93 by Bellish Elane I poraz kolejny mimo nieznacznej przewagi bali sie wyjsc z pzta ;\ A Lindlay na Wovimusie znow dal rade uciec :S Miejmy nadzieje ze kiedys sie powinie :D |
zacznijcie normalnie walczyć , a nie jak tylko my masa robimy to albo uciekacie gdzie popadnie albo loga dajecie ,hm.... fakt... zapomniałem musicie użyć tajnej broni w postaci haków liderów i vice bo wasz super lider tiuso nie radzi sobie z prowadzeniem wojny o,o a taki kozak był przed wojna.
Temabib już zapłacił , a za nim pojda inni wiec powodzenia -.- |
@upup
Skąd wiesz, że akurat wtedy grał nim Lind xD |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zabawa przed ss :P
[CHAR]Eradraaish[/CHAR] Jun 22 2007, 08:00:20 CEST Killed at Level 87 by [CHAR]Alunir[/CHAR] [CHAR]Titaco[/CHAR] Jun 22 2007, 07:59:07 CEST Killed at Level 117 by [CHAR]Lya Ly[/CHAR] |
zajebiscie bylo xD chujowy niefart mialem, 2 sec po moim zgonie wylogowalo wszystkich ;d
|
Cytuj:
Sam sie zdziwiłem jak ty padłeś, bo "niby" ss jest o 8 00 ;o PS W sumie dziwnie ze żeście popadali z taka przewaga po waszej stronie Lya ly rozumiem ue powah za to nie ma, co winić nikogo ( no może powinna więcej uważać, ale takie wypadki zdarzają sie po obu stronach) |
tak dużo nas nie było, nie mogliśmy złożyć wiglaska na sd combo, więc miało polecieć ue combo, ale zanim poleciało zdążyli mi zjechać ssa i po combo zostało mi 200~ many, a potem bedek wyjebal exori, alu sd i temple xD a titaco padł bo po prostu nie wiedział, że combo poleci ~~
|
|
teh best pekey teaaaam on arkanija :)?
|
Najlepsze jest ormo&kupa ale to chyba nic nie wnosi do tematu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Piwo mu nalać! Albo wódki odrazu! bo nas tu bluzga 28 lvl :D @down Dla Kupa przynajmniej, nie wiem jak dla ormo, to byla obraza :S |
Cytuj:
|
http://rapidshare.com/files/38830593...led1*****.html
Moj Wmv z open Battle :) DPFT Vs TTT Enjoy. Postaramsie jak najszybciej ale :p narazie wesele xd |
Cytuj:
za krotkie kurde. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |