![]() |
no to chyba wracam do gry :D przerwalem gre rycerzem na 48 poziomie poniewaz sorc na 30 ze spokojem mogl mnie zabic, ale teraz ;] w koncu cipsoft bierze DOBRE pomysly z innych MMORPG :)
pzdr |
No i zdaję mi się że teraz to drut będzie takim chłopcem do bicia :( Knight i pall w końcu coś dla nich (no bo im się należało) , Sorc tam sobie da rade ... lecz drut??!?! Będzie teraz coraz mniej ich ... teraz grają nimi tylko nieliczni ... po updacie heh ... wątpie aby ktoś po updacie zrobił druta i chciał nim coś osiągnąć ... bo teraz druta jedyną bronią jest praktycznie exori vis (Pewnie dlatego tak mówie że przeżuciłem się teraz z mojego knight i palla na druta) .. eh zresztą co ja narzekam przynajmniej ja zostane przy swoim drucie i będę często na jakiś huntach ;]]]] Lecz tak jak zwykle wszyscy drutowie i sorc mówią "UPTADE SAX"
A po update będzie "UPDATE ROX ... ZAJEBIOZA" (OBY TAK BYŁO!) Pzdr dla all sorów :D:D |
Łolaboga
Ale panikujecie , ze update sux zanim jeszcze nastąpiło... 90% tych, co krytykują to update nie umie czytac ani pisac :confused: Jak ktoś ma wątpliwości to niech sobie przeczyta newsa jeszcze raz. Pozatym sorce juz sie wkurzają , ze knight dstanie z 4 czary które pewno będą mu zabieraly połowe many :]. A skoro teraz siła magii zależeć będzie bardziej od mlvl niż lvla to może mlvl będzie więcej dawał i się okaże , ze czarodzieje i druidzi do ~100 lvl będą bili więcej niż teraz :D. A bez burstów knighci sobie jakoś poradzą. Zważcie na to, żę teraz system walk znacząco się zmieni więc ... |
Wiedziałem, że tak będzie. Knajci i Palkowie są teraz w 7 niebie a sorki/druty narzekają. ;)
Ten update rulez, bo niedawno zacząłem grać knightem. |
Z ostatniej chwili: fala samobójstw nawiedziła domy tibijczyków, grających dotychczas postaciami magicznymi, po podaniu informacji o tym, że średnie obrażenia z energy strike będę o 5 punktów niższe niż dotychczas. R.I.P.
|
:)
Taa teraz będzie każdy mówił jak to cudownie, że knight i pall dostaną coś extra (może coś więcej niż ekstra) i jak teraz udupią sorka i druida. Ale prawda jest tak, że moim zdaniem będzie teraz dosyć wyrównany poziom gry wszystkimi postaciami, a mają go jeszcze w następnych UpDatach wyrównać. 100+ robiło się wile w miesiąc a takiego dobrego pall, knighta (z dobrymi skillami) 6 miesięcy więcej? Teraz knighci którzy byli zmuszeni expić zaznzaczjąc tylko na battle, albo rzadko używać explo, hmm oraz nie bywale rzadko exori na behe albo jescze innym wastującym głównie, tak samo palladyn, ale ten mógł jeszcze jakoś pociągnąć - większa siła czarów, możliwość robienie run (wiem, zaraz mi ktoś wyskoczy, że runy robiło się 3 UpDaty temu ale nie w mówicie mi, że teraz nikt już run nie robi chodź by dla zabawy, albo na boocie (roty+ w hammer + blanki = $$) zaś Sorkowie oraz Drudzi mają całą gamę różnych zaklęć do tego jeśli tylko chcieli mogli walczyć bronią normalną,dotego siła czarów i run jest ogromna visy, morty to poprostu przegięcie tańsze mansy = mniejsze waste , vis tylko 20 many. Jesze dobili, wandami wszstko. Terazjak ktoś będzie robił Sorka zostanie zmuszony do robienia m lvl, nikt teraz nie wmówi, że m lvl lepiej robić podczas expa (nie licząc expa samymi sumonami) ponieważ siła czarów będzie nie wystarczająca do expa więc trzeba będzie co jakiś posiedzieć przed pz. Teraz wszstko się wyrówna ! :)
Ps. Mazgier, to co napisałeś jest bardzo dobrym wytłumaczeniem ale ty już masz wysokiego sorc, ale pomyśl o tych co będą zakładać nowe postaci przejście przez te wszstkie lvl będzie wymagało o wiele więcej czasu ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
rozgi
Ale czy sila obrazen zadawanych z rozg voc magicznych tez oslabnie?? A moze wzrosnie wraz z mlvlem ??
|
Cytuj:
|
I CipSoft zaszalał ;] Chyba przechodzę na knighta lub palladyna :)
|
Sorcer_Pips powiedz mi do jasnej cholery skąd ty masz info że spear łamią się od jednego wyrzutu, tam jest napisane że nie lecą na ziemię! Więc jeśli nie umiesz tego powiedzieć a się wymądrzasz to lepiej wyjdź z tond i idź wpiz****
|
Wystarczyloby gdyby wprowadzili dodatkowe rozdzki na wyzszych lvlach i skonczyloby sie nazekanie
|
?!?
co zaszalał co zaszalał jeszcze nie ma upaadetu i jeszcze wszystko się może zmienić... kto powiedział że druidzi i sorcerowie nic nie dostaną?:)
|
Moze cos nie doczytalem, moze cos mi sie popieprzylo- ale skoro napisali ze "speary nie beda upadac na ziemie" to znaczy ze beda znikac ?... Bo jesli maja zniknac, to wole zeby raz na jaksi czas mi ktos tego speara podpierniczyl niz zeby zniknal wogole....
|
Cytuj:
|
Aff. Pomyslcie , wiadomo ze nie zrobili by takiego czegos by speary znikaly automatycznie po upadku na ziemie poniewaz nie kazdego "stać" na kupowanie 100 spearow i marnowanie ich w pierwszych 5 minutach. Speary powinny wracac do reki a jezeli nie to ja juz nie widze powodu by grac w te "kwadraty" :)
|
Cytuj:
|
Można powiedzieć, że to jakby świat fantasy... tu wszystko jest możliwe.;)
|
Cytuj:
Cytuj:
Czyli bedziesz "dźgać" potworka jeśli wiesz ocb heh.... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:51. |