Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

nebulanoob 18-11-2007 10:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 1751883)
Gratuluje, ale tylko polowicznie. :P

Bo znow zuk jebany padl na moim charze, a nie ja :P

Japa koniu!

TheDwarf 18-11-2007 15:15

Jak ktos chce zobaczyc fragi z Port hope to zapraszam:
http://www.***********.com/289176859.html

speeee.dy.szzzzzzzzaaaaar :P

Jak komus nie pasuje ze zakryty link, niech nie sciaga - pamietaj sciagasz na wlasna odpowiedzialnosc! Plik moze zawierac keyloggera, co w efekcie moze doprowadzic do utraty twojej postaci.

To, tak jakby ktos sie czepial o link.

Lynx 18-11-2007 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 1752648)
Jak ktos chce zobaczyc fragi z Port hope to zapraszam:
http://www.***********.com/289176859.html

speeee.dy.szzzzzzzzaaaaar :P

Jak komus nie pasuje ze zakryty link, niech nie sciaga - pamietaj sciagasz na wlasna odpowiedzialnosc! Plik moze zawierac keyloggera, co w efekcie moze doprowadzic do utraty twojej postaci.

To, tak jakby ktos sie czepial o link.

wrzuć na jooołtiub :<

miciun 18-11-2007 15:28

Jak wmvałka to niech ktoś jebnie na youtube :)

Kapitan Chrupek 18-11-2007 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lynx (Post 1752655)
wrzuć na jooołtiub :<

lepiej na tibia cam !! ;o! a jak bede mial hacka to przyjade i Ci szyby powybijam .. jak lis!

TheDwarf 18-11-2007 15:37

Cos mi nie dziala uploading na youtube, wiec jak ktos by chcial wrzucic na youtube to bylbym wdzieczny, ale film ma tylko 18 mb i mozna sciagac :p

Kapitan Chrupek 19-11-2007 02:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 1752699)
Cos mi nie dziala uploading na youtube, wiec jak ktos by chcial wrzucic na youtube to bylbym wdzieczny, ale film ma tylko 18 mb i mozna sciagac :p

to co z tym filmem :<

Waw 19-11-2007 08:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 1751212)
Hi
Noob
Yes
Bye.

xD!

HAUHAUAHUAAUHAUAHUAH
Tana max: co spadlo?
BUH BUH BUH BUH
Thegi: troche stoneskinów, z 10 bp mf i takie tam :<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Ale akcja była fajna, szkoda że Elandilasowi się udało do pz wbiec, ale chuj było fajnie xd
Ja mówie podczas akcji "brb ide srać", wróciłem i słysze "mengirta mengirta", wpisuje pass , loguje , ERROR
To ja szybko włączam tibie , loguje , biegne a tu mengirt już spada, i castor na redzie xd

Zlotyelvas89 19-11-2007 10:03

@Ola Petrov
VU niechce poscic Lh bez payment,castor poprostu to zaproponowal ale byla to tylke i wylacznie jego sugestja.:baby:

Sunze 19-11-2007 10:25

Onliy szedl po zakupy rano i...
zly xayrus go zrabowal:p

Gz Xayrus :)

Ola_Petrov 19-11-2007 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zlotyelvas89 (Post 1753963)
@Ola Petrov
VU niechce poscic Lh bez payment,castor poprostu to zaproponowal ale byla to tylke i wylacznie jego sugestja.:baby:

Co ty pie*dolisz chyba nie widzisz co sie dzieje ;], Vu chce puscic wolno, po co? Sam sobie odpowiedz na to pytanie :))

Zlotyelvas89 19-11-2007 11:18

LOOOL wogole kto ci powiedzial ze vu chce poscic wolno Lh? zal tak napisal tylko castor i czy mowil powaznie nikt tego niewie oprocz samego castora,ale teraz zacznie sie temat ze vu chce poscic lh bo sie ich boja czy to wlasnie sugerujesz jesli tak myslisz to jestes w bledzie ^^ i chyba kazdy to potwierdzi i vu i lh pzdrX(:baby:

Ola_Petrov 19-11-2007 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zlotyelvas89 (Post 1753995)
LOOOL wogole kto ci powiedzial ze vu chce poscic wolno Lh? zal tak napisal tylko castor i czy mowil powaznie nikt tego niewie oprocz samego castora,ale teraz zacznie sie temat ze vu chce poscic lh bo sie ich boja czy to wlasnie sugerujesz jesli tak myslisz to jestes w bledzie ^^ i chyba kazdy to potwierdzi i vu i lh pzdrX(:baby:

jeeezu ku*wa chryste kloc sie kloc tylko zobacz co sie dzieje paleczke przejął wizz i gauwart bo to oni najlepiej grają na tym serwie i niech ktos powie ze to nie prawda:) a te twoje chwalebne Vu no masz racje tylko zapytaj Refferona ile to on uhow nosi na wojnie :D8o

Zlotyelvas89 19-11-2007 16:50

Przejeli paleczke? w jaki sposob?:baby::baby:...no teraz to bedzie no nie Ola ? wizz i gauw wrocili no to juz pograne zegnajcie :(:baby:

Ola_Petrov 19-11-2007 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zlotyelvas89 (Post 1754278)
Przejeli paleczke? w jaki sposob?:baby::baby:...no teraz to bedzie no nie Ola ? wizz i gauw wrocili no to juz pograne zegnajcie :(:baby:

... Gau raptem jest 4 dni w wojnie, a zobacz przez te dni ile osob padlo. Po prostu Gau i wizz są zaje&scie zgrani i potrafia o wiele wiecej niz wiekszosc ludzi z tego servera. Zresztą zapytaj swojego guild mate :)

Safe 19-11-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zlotyelvas89 (Post 1754278)

Skoncz bo padniesz nie tylko od Vanum+Argenteum
elo

Ola_Petrov 19-11-2007 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Safe (Post 1754355)
Skoncz bo padniesz nie tylko od Vanum+Argenteum
elo

Sory, ale jesli mam byc szczery to to jest dowod na to ze nie mozna podawac nicku na forum ;p

Kapitan Chrupek 19-11-2007 18:14

Safe co Ty robisz !! nie strasz go :( chłopak sie zamknie w sobie :((
Safe uwazaj abys Ty nie padl :D

August 19-11-2007 18:45

@Ola_Petrov
Tu wlasnie widac, ze gowno wiesz o nebuli... -.-'

Gauwart i Wizz niesa zgrani, oni poprostu umieja grac, ale sie nienawidza od dawien dawna. Sytuacja ich do tego zmusila ze sa raze m xD

Gauw fakt umie grac, ale ten jego har to duzo niemoze to po 1, po 2 czasami gauwart zachowuje sie jak totalny noob, np kupujac 15 bp wina od noobka i myslac ze to manasy pisze na forum ze znalazl buga ze bonebeasty upijaja... starsi gracze powinni to pamietac ;)

A co do tego zeby puszczac wolno, noto fakt ja chcialem i byla to tylko i wylacznie moja inicjatywa, ale lh raczej niewykazywalo zainteresowania.

Zlotyelvas89 19-11-2007 19:01

Safe@
za co padne? za wypowiadanie sie na forum? <beka>:baby:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18.