![]() |
Ja zrobilem sobie 2 "depo" na rooku:
- Nie myta dupa - Stara prukfa xD EDIT Moj przyszly UH maker - Zrob mi laske :p |
puk puk
niewiem czy taki nick jest juz na forum(przegladalem 1-sze 5 stron
Zlom sprzed monopolowego :D 8o 8o |
kiedys widzialem goscia "chory na aids" oO?
|
Zboczona kanapka,dawaj bogdan,co sie gapisz,umyj du*e bo śmierdzi
|
Mam biegunke podaj papier(Rubera)xD
Grubaa Dupaa(Rubera):P |
xD
To ja ostatnio widziełem Pogromca nocniej skarpety :) & Kupie Fire sworda and Palenie tytoniu zabija :):):)):)):)):):):):):)
|
Lol
Ja widzialem 4 fajne inaczej nicki:
Oszczedny drewniany klozecik ( Dolera ) Dednij tego po lewej ( Galana ) 8o moj ulubiony B) Uhuf Mejker ( Dan00bia ) Bykuzplastiku <<< O kur..de to ja :p Gz dla tych panów :] |
Piotr ktory ma << Morgana>>
Co patrzysz << jak wyżej>> zbanowany obaj to moi kumple z klasy :p |
ja spotkalem
"Wkur**acz plejeruw" - inferna "Ja mam komputer" - Pandoria "Posun sie" - Pandoria "wyr***ana prezerwatywa"-inferna |
Przeczytalem ten temat tylko do 26 strony wiec nie wiem czy tego nie bylo :
hohoho santa claus( gosciu przebrany za sorca caly czarwony baile wlosy) aurea piotras wymiotny (przed chilom spotkalem :P) saphira farmer trawy (spoko ziom) saphira NOWE SWIATY I JUŻ DEBILNE NICKI!!! |
wy***any przez stado murzynow :D
|
11:34 Diabel prince of Saphira: sell wiertarke udarowom i zapas wiertel (saphira)
jacek bond (saphira) misiu smrodek (aurea) pampersiak (chyba aurea) czarodziaj from kalkuta (moj namelocka mial a potem delete :P)(aurea) |
polacy maja pomysly ... :/
O ja widzialem kolesia o nicku C-w-e-lman(Harmonia):P (tylko bez - )
|
Pikachu kumpel czarmandera [antica]
Zwyczajny proszek [antica] Dajcie line prosze [antica] |
Ja widzialem na chimerze
C***stwo (chimera) cycobujka(chimera) Rafi gnojownik (chimera) Pogromca dog (chimera) Czy ta sa dziwnie imienia? moze to sa tylko takie o gowienka jakby sie przyjrzec leje sie z cycem :cyclops: :wiking: :elf: |
-Ucho Zajaca
-Szalony kierowca Tira -Tajwan krol buszu -Krzysiek of knight (o lol, anglojezyczny to on chyba nie jest) -Nie Lubie Ruskich Pierogow -Wieloryby Sa Pod Ochrona -Ruchy ja tu robie uhy -Grzyb Koniczynka -Ja tylko pomagam -Buy Jacket (juz deleted) -Wymiatacz klockow of the dog -Pan Policjant -Pan Tworzydlo -Podpalacz trawnikow -Poslanka Beger -Krzysiu kolega Kasi -Doniu-Uciekaj (to zrozumieją tylko inteligentniejsi :P) -Czyzyk of kurczaczek -Mleczarz itp. itd. ""no coment |
Czlowiek Zajac (Libera)
|
Kiedys, kiedy odpalilem Tibie drugi, moze trzeci raz w zyciu, chodzil po rooku gostek imieniem Wielki Slownik Ortograficzny :p
Albo Krolowa Pastuchow na Grimerze :] PS: Sora jesli cos sie powtorzylo ale sprawdzilem wyszukiwarka i nic nie znaleziono :kilof: |
Elysia
Twoja Staraa
Twoja Kuzynka |
Calineczka Niewydymka - uważam że to najglupsza ksywa (obecnie niewiem czy jeszcze istnieje).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:24. |