![]() |
Ja wole sobie zrobic palka i expic bez waste niz sie martwic czy mi sie zwroci na tombie za mfy <lol2>
Wiec magowie beda odchodzic i bardzo dobrze bo to jest smieszne co cip z nami zrobil. |
Cytuj:
Zreszta, najlepsze expowiska sa zazwyczaj zajete przez tych co maja znajomosci na serwie. |
@X3r3mon i up
2/3 huntow sie zwraca? Hmm, zeby to chociaz 1/5 sie zwracala. Dla takiego 60 msa z 50-55 mlvl najlepszym expowiskiem bez waste sa guardy gdzie idzie mu 35k exp/h na labiryncie, a na dwarf hellu 30k exp/h. Srednio zarobek 1k gp/h jezeli doniesiesz lootbaga(na non-pvp czesto nie donisisz,na pvp masz wieksze szanse), ale czasami zdarza sie tez waste. Mozna jeszcze expic na tombach z summonami gdzie leci 20-30k exp/h i tez wychodzisz lekko na +. Inne expowiska dla sorcow(bez blokerow, o ktorego bardzo trudno) na 60lvlu~ sa nieoplacalne, bo albo masz duzy waste albo strasznie malo expa. A taki 60 ek? Moze expic w conajmniej 5x wiecej miejscach bez waste i robic do 70k exp/h. Nie mowiac juz o palu, ktory jest teraz, moim zdaniem, najlepsza profesja i moze huncic na prawie wszystkim bez waste. W pvp palek jest mniejwiecej jak sorc i ma podobne hity(assassin star+exori con/sd). Profesje na pewno nie sa jeszcze zbalansowane, ale mam nadzieje, ze cipsoft sie z tym upora. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
75lv. 77 sword. avenger- na tombie 70-80k/h Kasa?- Lekki zysk. |
@Piotrek
1. Jak jeszcze bylem 60 ed to na guardach wychodzilem z + 1-2k gp/h Z samej kasy i steelow nie wiem czy sie splaci 30%. ( na guarda mi szly 2 vis+1x rozga, co daje jakies 27~ gp na guarda, a do tego jeszcze z visa latwo chybic, wiec trzeba liczyc okolo 30gp~na guarda). 2. Tak jak napisal Fremen. 3. Jezeli chcesz zabic kogos solo albo z paroma osobami to wybierzesz sorca, bo ma ue. W pojedynkach wielu na wielu ue jest malo przydatne, a w wyrownanej walce pal jest lepszy, bo trudniej go zdjac i wali podobne hity co sorc. Zreszta nawet na zwyklym pk, gdybys wiedzial, ze ktos ma przyjsc i ciebie zabic to wybral bys pala. "wybaczcie MU bo nie wiem co mowi" Wybaczcie mi, nie wiem o co w tym chodzi. Maja mi wybaczyc(co?) dlatego, ze ty nie wiesz o czym mowie czy jak, bo nie kapuje. Nie logiczne zdanie. @michall Nie wiem kiedy wbiles ten 113, ale przed update od 100, a nawet 80, na dragach miales spoko exp bez waste. Na mniejszych lvlach cyclopolis i kilka innych. Wiec to , ze biles 40k exp/h to Twoj blad. |
Cytuj:
Pozatym, zbytnio nie narzekam na to :p Expiłem jak chciałem, dobrze wiedziałem co wybieram i jestem z tego zadowolony ;) Teraz trenie, chce wbić 100+ skilla :evul: |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@Piotrek
Schodzilo mi jakies 8 bp mf na 1.5-2h. I to, ze na zabicie guarda wydawalem 30gp to fakty, a nie jakies bzdury. Nie combo z royal spearow tylko assassin starow i exori con. Palladyn tez moze bic regularnie duze hity z power boltow przy malych kosztach, w przeciwienstwie do sorca, ktory nie bedzie ci bil co ture z sd. Czytam ze zrozumieniem i dlatego stwierdzilem, ze tamto zdanie nie ma sensu. Jezeli twierdzisz inaczej to znaczy ze nie czytasz go ze zrozumieniem.I nastepnym razem, zanim bedziesz chcial zablysnac i oskarzyc kogos o niepoprawnosc i niespojnosc zdan(chyba o to ci chodzilo, aczkolwiek ja nie widze tam zadnego takiego bledu) to sam uwazaj jak piszesz. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
WOHAHAHAHAHHAHAAHHAAHA Jesteś idiotą i tyle. Tam gdzie expisz -stone tomb -1 bijesz 45-60k/h MAX. Dopiero na -2 expiąc ze skillem 83/82 moge mieć 90k/h z royal axe... n/c Teraz płaczą dzieciaki, które grały sorkami tylko do kilkania 3 hotkeyow na dragach... Poza tym ciągle mają expowiska zwracające się: -Vamp Hell -Peninsula -Hydra Hill/Hydra Island 120k/h -Quary, już w mniejszym stopniu na gs island, ponieważ na niektórych serwerach non pvp można spotkać tam botera 160+ ek xD Wg. mnie także 150+ sorc nie odczuł aż takiej zmiany, ponieważ posiadał kasy jak lodu sprzed upa (solo hero 60+ lvl/dragi 50+lvl/bksy 80+lvl), co pozwala mu nawet teraz na expienie na poi dls czy hydra island solo. 50-90 sorce teraz muszą współpracować wraz z EK, aby cokolwiek wyexpic, to jest duży +. Żałosne było to, iż 120 ms stał sobie i kilkał f5+f2, i w 7-10 sek ubijał hyderke na hillu...będąc najslabszą pod względem fizycznym postacią mogl stanąc przeciwko hyderce twarzą w morde (a raczej 3:P), gdy ryc czy palek używając explo nie mogli jej czasami ubic:P |
Ja juz sie pogubiłem ;/
|
Popieram Xzonixek. Sorce miałby dawniej easy mode, teraz mają odpowiednią moc.
|
Cytuj:
Cytuje chce aby kazdy to sobie przeczytal. Moze skonczy sie ten spam ze sorc jest najgorsza profesja. Dobrze napisane, teraz liczy sie wspolpraca a nie solo wszystkiego co podejdzie. A co do tematu 6 Miesiecy pozniej Zima, nadchodza swieta, cipsoft szykuje update. Z nieoficjalnych zrodel, dowiadujemy sie ze za 2 dni bedzie update. Dwa dni pozniej, update wyszedl. Dwanascie godzin pozniej, temat na tibia.pl pod tytulem Masowe przybycie postaci magicznych! Cipsoft ulepszy i zbalansuje wszystkie postacie, ale nie da sie tego szybko zrobic, kazdy blad w tibi moze byc totalna katastrofa wiec miejcie cieprliowsc. |
@Up ja mam tylko nadzieję ,że balansacja postacii magicznych nie bedzie sie ograniczała tylko do zwiększenia Dmg , ja bym najchętniej widzał ostro przebudowaną listę zaklęć , i bardziej zróżnicowanie Sorca od Druta !
PS: Nie chce mi się nawet pisać o tym czy Summer Update udupił czy nie ! Ja cały czas Gram swoim Druidem ,ale dla mnie to jest tylko zabawa :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |