Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Saphira (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=215)
-   -   Ratujmy Saphire !! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142021)

neopostman 30-12-2007 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Okruny (Post 1816632)
Ja moge wam pomco i to bardzo duzo znam Gm-a jak kolege:evul: wiec pomoge mam 89 ddruida i zobie co sie da:}}}}}}X(

JEJUS, NAPRAWDE DOBZE ZNASZ PANA DZI EMA !!?? O JEJKU, DAJCIE MU MODKA BO NAM CPISOFT TIBIE.pl ZBANUJE !!?? A BEDZIEESZ MOIM KOLEGĄ!!?? BEDZIEMY CHODZIC NA DAEMONY Z TWOIM KOLEGA I WOGOLE BEDZIEMY LOCIC PLEJT ARMORY!! PLIZ, BADZ MOIM KOLEGOM!!

Btw. Jakim prawem rodzice dopuszczaja 5- latków do komputera i do internetu !?

lololol 01-01-2008 19:28

Dobra, wroc na noob pvp.

Razzmi 01-01-2008 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neopostman (Post 1817538)
JEJUS, NAPRAWDE DOBZE ZNASZ PANA DZI EMA !!?? O JEJKU, DAJCIE MU MODKA BO NAM CPISOFT TIBIE.pl ZBANUJE !!?? A BEDZIEESZ MOIM KOLEGĄ!!?? BEDZIEMY CHODZIC NA DAEMONY Z TWOIM KOLEGA I WOGOLE BEDZIEMY LOCIC PLEJT ARMORY!! PLIZ, BADZ MOIM KOLEGOM!!

Btw. Jakim prawem rodzice dopuszczaja 5- latków do komputera i do internetu !?

nie wyczułeś ironii, co? ;\

neopostman 02-01-2008 23:43

To nie byla ironia co mozesz zreszta zobaczyc po innych postach tego uzytkownika -.-

co do lololo~
Wroc do przedszkola, na tym poziomie sie zatrzymales..

Razzmi 03-01-2008 00:34

wiesz.. wydaje mi się, że poprzednie posty też były ironiczne ;)
@Safira
w ogóle co jazda tyyyy, pis jest :\

neopostman 03-01-2008 16:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Razzmi (Post 1823870)
wiesz.. wydaje mi się, że poprzednie posty też były ironiczne ;)
@Safira
w ogóle co jazda tyyyy, pis jest :\

no a jestes autorem jego postow ze wszystko wiesz ?

Razzmi 03-01-2008 17:40

no a jesteś autorem jego postów, że wiesz, że nie są ironiczne? wyjdź bo śmieszny jesteś..

neopostman 04-01-2008 15:31

no i po stylu pisania mozna juz zauwazyc ze jestes dzieckiem z gimnazjum po emocjonalnych przezyciach i buzliwym dziecinstwie :F. Nie zakminiles sensu poprzednich postow, trudno, to forum najwyzej przerasta twoja inteligencje.

Razzmi 04-01-2008 16:32

wiesz.. wydaje mi się jednak, że nic sensownego wymyślić nie potrafisz, więc zaczynają sie takie teksty, troszkę przykry poziom jak na studenta, kthxbye :)

neopostman 04-01-2008 23:59

n/c
Napisz i zdaj mature to moze wtedy bedziesz mial odpowiedni poziom zebym ciebie mogl zrozumiec :P i nie siedz tyle przed tibia bo ci w tym na pewno nie pomoze

Taka mala sugestia.

Gogar 05-01-2008 04:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lololol (Post 1821392)
Dobra, wroc na noob pvp.

To jest dobra myśl. Neopostman, idź stąd.

neopostman 05-01-2008 12:09

Ulalala... :D

Daj jakis argument za i przeciw to pomysle czy wyjde :P

Rafix17 07-01-2008 23:19

Juz miarka sie pzrebrala... nie mam ochoty patrzec jak noobchary swe wpadaja do ab ubijaja moich kolegow za nic a pzoniej wypisuja w comentach, ze my jestesmy random pkers. Padli swoimi charami jak pkowali i nie moga tego pzrebolec, wiec sraja sie swoimi kolegami 100+. Hu* im w dupe wiec "DO TYCH WSZYSTKICH KTORZY CHCA WALCZYC JESTEM Z WAMI I JESLI NADEJDZIE CZAS POWALCZYMY :D( jestem caly czas do dyspozycji ;; )

nie po to robilem tego chara zeby byle swe 50lvl mowil do mnie hunted

Tao16 11-01-2008 21:41

Siemka ziomale. Jak komus sie znudzilo war czy pvp oferuje z checia World Trade.

• World Trade My Candia Your Saphira • (30 - 700 k )

Brtek00 21-01-2008 02:40

tak sie zalicie ze padacie na saphira ja jakos gra mam 35 lvl i jeszcze ani razu nie padlem poprostu trzeba uwazac xd jak nosisz jakies przy sobie Helth potionki to raczej cie nie zabija chyba ze bedziesz mial peszka noi na trafisz na jakis high lvl :PP mowioc serio mnie juz duzo razy chciali zabic ale Potionki mi zycie ratowaly beda ratowac!

Aruon 21-01-2008 15:57

@up

Co racja to racja. Mnie też chcieli tam ubić już kilka razy, np ostatnio na 15lvlu (paladynem) byłem i mnie dopadł palek 22lvl. Gdy zaatakował, uśmiechnąłem sie do niego, po czym zacząłem uciekać. Straciłem 4 health potiony tylko, a on chyba 3, więc mu sie nie opłacało, bo i tak udało mi sie zwiać :)

Wystarczy nosić przy sobie plecak z potionami i nic nam nie grozi ze strony większości low lvl (tzn poniżej 30 lvl), a high lvlom nie opłaca się nas atakować, więc luzik :)
Tym nie mniej uważnym trzeba być na każdym kroku, a w labiryntach znać drogę powrotną, żeby w razie czego wiedzieć gdzie sie ucieka :)

Pozdrowienia dla ekipy z Saphiry

SzuyA 21-01-2008 20:34

@up , @2up

czy wy kurwa wiecie co napisaliscie ?

"trzeba nosic potionki" wtf? wiesz kto to samon vertigo ? dostaniesz 4 x z a-stara i spisz wiec mi kurwa nie pierdol o potionkach bo ostatnio dostalem sd combo za 700 i co kurwa moglem zrobic ?

shut up and drive..

Aruon 21-01-2008 22:39

samon vertigo - lvl 116 (sprawdziłem), a o potionkach pisałem, że nie grozi nam nic ze strony low lvl (poniżej 30), a 116 lvl jest powyżej 30, więc potionki się nie przydadzą, proste...

SirAdasii 21-01-2008 22:57

i wy dziwicie się ze Polakami pomiatają? Polacy są nie zgrani, w ogóle sobie nie pomagają w 80%, ponieważ odrazu "spadaj noobie", jeżeli proboja pkować to czesto polaków l lvle, jak proboja Polacy kogoś oszukać to Polaków, bo sie angielskiego nie zna... Polak polakowi dojebie zawsze... i tylko 30% Polaków ze Saphiry byłaby w stanie coś zrobić... reszta to nie powinna się przyznawać do swojej narodowości - bo wstyd!

P.S.
Sam gram na Saphirze ;)

Hobler 22-01-2008 14:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SirAdasii (Post 1855976)
i wy dziwicie się ze Polakami pomiatają? Polacy są nie zgrani, w ogóle sobie nie pomagają w 80%, ponieważ odrazu "spadaj noobie", jeżeli proboja pkować to czesto polaków l lvle, jak proboja Polacy kogoś oszukać to Polaków, bo sie angielskiego nie zna... Polak polakowi dojebie zawsze... i tylko 30% Polaków ze Saphiry byłaby w stanie coś zrobić... reszta to nie powinna się przyznawać do swojej narodowości - bo wstyd!

P.S.
Sam gram na Saphirze ;)

Przesadzasz.Jeśli ktoś ma naj*bane w głowie to tak postępuje.Dla kontrastu: Na Emperze drugą potęgą co do narodowości są Polacy,i jakoś sie nie żremy,nie pkujemy (no,były dwa przypadki z hackami,ale dostali tak po dupie,że 100 EK [sprawca hacka] siedzi w dp i pz campuje),chodź trzeba przyznać,że gdyby nie miał kto nami pokierować to by było po zawodach.Reasumując: Potrzebujecie kogoś,kto będzie w stanie zapanować nad nimi wszystkimi,zjednoczyć i dać poczucie własnej siły.

Najlepiej będzie jakby to był najwyższy Polak na Saphirze.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35.