![]() |
kazdy gra jak lubi, ja na przyklad mam w planach zebranie 1500 demonic essence ale cos boje sie ze do kopalni to bym raczej nie doszedl(a przynajmniej nie wyszedl ta sama droga ;D)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Esbecy mowicie ze macie honor? a zabijanie np za to ze ktos tylko kogos zna w rlu jak nazwiecie? Missclick? a moze raczej bezradnosc...
btw lamus jestes osoba na ktorej najbardziej sie zawiodlem.... |
kogo takiego zabilismy?
|
Najpierw przydupasy pomagaja DPFT bo maja wiecej fragów a pózniej są płacze, że ktoś padł.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"Nigdy nie wiesz kto jest po 2 stronie" ""a co do milowin poprostu miala wypadek w trakcie dojazdu na wesele,czaami sie to zdarza;]"" .Szloga byla i nie bylo wykupnego;) |
Wiesz Medivh honor trzeba mieć zawsze i wszędzie, nie zależnie czy to gra, czy rl życie i takie teksty że mam się nie wypowiadać to zachowaj dla siebie. Mnie to nie wzrusza. A co do ślubu w Tibi, nie ma w tym nic złego i to nie oznacza że jest się dzieckiem.
|
<ironia>
SZUKAM CHLOPAKA(chce mu pokazac kotki) msg me fast plx! </ironia> |
podaj numer gg wiatrak pls???
|
0-700-goracy_roman69
|
macie po 10 lat ?
zal.pl |
jak dodamy swoj wiek to moze by 10 wyszlo ale nie wiem do konca .. bo nie umiem liczyc :/
|
Filush zrobił szyderę z tych dwóch tekstów modnych ostatnio na forum, ale niektórzy jak widać tego nie załapali.
|
A wiesz dlaczego?
Bo to dzieci portalu Cytuj:
|
Cytuj:
Najpierw smiejesz sie z Notop ze mowi zal.pl i tak mowia 5 czy tam 12 latkowie, a teraz sam tak piszesz... |
Cytuj:
|
no wlasnie
rzal.pl |
@Ciacho1920
No brawo, chciałeś nawrzucać Filushowi, a sam wyszłeś na idiotę . Ps. A i bym zapomniał - żal.pl |
Proponuje wprowadzenie nowego zwrotu dla anonimowych alkoholików: żul.pl
o_______o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20. |