![]() |
Skonczciee juz z tym "wannabehitlers" xdd
|
Cytuj:
OmFg tylko 2 tyg tu nie zagladalam a sie wszystko pozmienialo... Widze ze w glowach sie ludziom pier... chociaz obecnosc Zenka u swe nawet mi sie podoba, to utrzymanie takich skladow na dluzszy czas jest nie mozliwe, znajac Zenka i Swe to wkrtoce znowu beda sie wyzynac :P POZDRO |
Cytuj:
|
Ciekawe kto pierwszy w huja zrobi B)
|
Uuuu... ja tu chce do gry wrócić ale widzę że neutralnym graczom lekko nie będzie ;/
|
Bloody'Lady - Jest ciężko i to bardzo ... ale i tak szybko staniesz po którejś stronie ... :P
|
Cytuj:
|
w sumie mozemy pobawic sie w prorokow ^.^ ja to widze tak xD
Za jakis czas, jak tylko szwedzi sobie wybotuja chary wyexpia te chary co maja i zdobeda wieksza sile, wyruchaja zenka w dupcie o.O Zenek bedzie chcial zrobic wojne, lecz nie pojdzie za nim duzo osob... bedzie probowal pogodzic sie z gedem, ktory bedzie mial na niego wyjebane ^.^ i tak wlasnie zenek przegra wojne. Pozniej zrobi sie wojna swe vs. dosyc lojalna ekipa z nf ^.^ jesli dojdzie do takiego pktu ;p to ciekawy jestem zachowania zenka i reszta ekipy, ktora dojdzie do geda podczas takiej wojny z obecnego nice to meet you ^.^ hehe pewne jest ze teraz bedzie ciekawie przez dlugi czas ;D |
I oby najpierw poleciał zenek a później swe :)
|
Zenek sam sobie kopie dołek....
|
@NF
11:25 Kaczyński: Nie dojdziecie do władzy! xD! |
Cytuj:
|
Teraz zaczyna byc ciekawiej ;) przeciesz sami pisaliscie ze juz nuda sie zaczyna ^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gandamir ;(((:(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No i mamy zmiane władzy na serverze : ))
Potezni teraz dykują warunki na Kyrze. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56. |