![]() |
no wiesz niektórzy niewyrabiają ja sie przełamałem i odrabiam wszystko nocą albo wczesnym porankiem ale mam rok z nimi męki i nie wiem co robić czekam cierpliwie no i standart u mnie lag,lag,freez,kick i level nizej X(
|
Cytuj:
|
Lol, dokladnie tak jak mowi Aae. Poza tym nie kazdy moze grac w nocy, lub ma na to ochote, ludzie chodza do szkol, czy tez do pracy i chca sie wysypiac wiec sie nie da.
|
@up
Racja. ;\ Bd rano spał, a w nocy grał tak ? Genialny pomysł !!!!! sorrki, że z konkurencyjnego forum no, ale kolega mi TO podrzucił : Początek roku nie był udany‚ serwery były nękane przez nieustające ataki DDOS. Dzięki ciężkiej pracy obsługi‚ udało się zminimalizować straty‚ jednak niektórzy gracze wciąż odczuwali skutki ataków. To były naprawdę ciężkie czasy i CipSoft obawiał się‚ że może stracić zaufanie graczy. Wspominaliście o tym w tym temacie. Ma to związek z naszymi lagami w końcu czy nie ? |
Gdyby mialo to zwiazek z naszymi lagami, inni gracze Tibii tez by je mieli, wiec to odpada :]
|
juz nawet mi sie grac odechcialo i mnie nie ciagnie.
|
Ja i nawet w nocy mam lagi :)
|
Ja mam lagi 23/24 h. Teraz odziwo mam chyba tą godzinę bez. Zadzwonię jutro i zobaczę, co za nową bajkę wymyślą. A jak nic nie poradzą, to sprawię sobie niespodziankę w postaci nowego neta na święta :)
|
Ja się cieszę, bo dziś wcale nie miałem.
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak ktos bedzie jutro do nich dzwonic to niech napisze co powiedzieli. ;d
Moze cos wymysla sensownego bo te ich wczesniejsze bajeczki to ani smieszne, ani nie fajne :( |
Cytuj:
dobrze, że gdy lagi się zaczęły to wstrzymałem się z kupnem pacca. masz pecha. serjo ;\ |
Nie on jeden, mi juz z 60 dni pacc przelecialo (:
|
Mi przeleciało 25 dni około, a potem się skończył i nowego nie kupuje do końca lagów.
|
Boże nie wasza wina tylko MM, która ma serwery z 1243roku z przed naszej ery. Nie lepiej zacząć się uczyć?
|
W nocy a dokładniej o której godzinie...
ja wbijam 23 i lagi... lol ... -.-'' ---------------------------- @up To dopiero dowaliłeś uczyć się heheheheheheheeh!!! |
Cytuj:
|
Ja się zawsze uczę przed snem Xd, albo jak mam kare na kompa. :P
|
Czyli praktycznie nigdy tak jak ja.
|
Pomijając fakt, iż oceny mam dobre :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00. |