![]() |
jja potrzylem z mamom jak stzelaja za oknem B)B)B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak, ale my pilismy w komorce, nie daleko domku jednorodzinnego mojego przyjaciela kolo 22 :D, wiec bylo zimnawo ^^ a i jeszcze zdjeli chlopaki bluzki zeby pokazac kto ma ladniejsza klate (mniam xDDD) xD ja tez zdjalem ale na minute, nawet mniej...no i efekt jest. Teraz o wiele lepiej sie czuje ;]. Tylko jeszcze gardlo boli ale juz o wiele mniej jak przedtem. |
Cytuj:
A ja już 'wyzdrowiałem' po sylwku. Rdy to school -.- @down Rozumiem, poprostu odrzuciła mnie wizja kilku ludzi siedziących w komórce i chwalących się klatami ; / |
Cytuj:
Heh...zdejmij koszule ;] xD nie bedziesz rdy to sql ;p. Nie bylem spocony ani nic po prostu zdjalem koszulke na chwile doslownie pare sekund, i tyle, myslalem ze trzeba z 5min chodzic i do tego byc spocony zeby sie naziebic. |
ja wróciłem wczoraj o 15 =P.. beton życia :) jeszcze trzeźwieje..
|
I wszyscy o alkocholu.. xD Pijaki wstrętne.. :S
|
Ile razy trzeba komuś mówić, że alkohol piszemy przez samo h, aby delikwent to pojął?
|
Pamiętam, że temu gościowi nad tobą też to wypominałem, ale w innym temacie.
Widać, nie doszło. Sylwester jak sylwester. Chodziło się tu i ówdzie. Na oko 1/3l whisky i pół szampana. Potem szybciutko spać o 3. |
Wczoraj złapała mnie drogówka do kontroli dobrze ,że byłem miastowy to w alko nie dmuchałem :D zastanawiam się czy by było 0.00 :evul:
|
Cytuj:
|
Poszedłem do sąsiada (6-lat, spoko koleś) i graliśmy na playstation w lego star wars, jakieś petardy były i coś tam. Szkoda, że w szkole wszyscy będą mówić jak to oni się najebali w sylwka i śmiać, że ja grałem na playu, ach jak ciężko jest być nastolatkiem :/.
|
Cytuj:
|
To wychodzi, że ja byłam tylko takim nerdem, który napił się wody i pikolo, a potem do 5 nad ranem oglądał CSI: Miami i nawalał w quake'a z botami. :>>>
|
Kod:
01-01-2008 Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No i mają rację. |