![]() |
elo , za tydzień jak tylko zaladuje pacc-a wchodzę do gry. Fakt mój RP 90+ niewiele zdziała, ale zawsze to już o jednego chara wiecej:) Muszę tylko pogadać z Cinkiem i ¦vitkiem na browarze zeby potwierdzili reszcie, że można mi zaufać :D
Pozdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Czy 13:08 You see Sephi Dragon (Level 100). He is an elite knight. He is Executioner of the Ruthless Hordes. jest w war? 13:11 Victeron [202]: 13:04 You advanced from Level 201 to Level 202. gr |
No o to chodzi gratuluje rowniez. Jednak Eternitas niby to siedzi w pz ale jednak lvle odrabiaja.;)
|
Komu piwko postawić? ;)
Lavio ja jak jeste¶ przyjacielem Macieja to jeste¶ także moim :). |
EEEEEEEEE Szymek jedziesz jeszcze 2 lvle bo widze przy statsach postaci 204 na Tibia.pl :P xDDD
A co do Lavio szanuje go jako czlowieka a jako gracza raczej nie mam za co go nienawidzic. Wojna to wojna :) |
Cytuj:
|
@up
Ja tam go nie lubie ... :( |
Cytuj:
|
Ahahahahaha badajcie temat co zrobil nowy Pro PvP z Iridii ahahahahahahah Sikammmmmmmmmm ze smiechuuuuu hahahahahahahhahahahahhahahah
Marcinek <3 |
O co chodzi z Kobylem? Czemu on nie jest w RIse? to jest ten sam owner, co był w Hurricane?
|
Cris Inferno
Jan 28 2008, 16:34:51 CET Killed at Level 77 by Victeron |
@Victeron
Hehe :) I gtz fraga na Crisie, który o wojnach nie ma pojęcia lub głupota podziałała.. Ehh szkoda że stchórzyli¶cie. ;) Pozdrawiam! |
Cytuj:
@Topic Cris spi ;) Frag sie oczywiscie liczy :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@DOWN O jak mi przykro ;(((((. To moze podaj do informacji publicznej |
Tsunek z Tob± napinaczu nie gadam.
@Kafar Liczy się frag. |
Sephi to rl Sliccerego...
|
Cytuj:
No wiesz nie nasza wina ze Victeron zdarzyl stracic pz nim wy sie zebraliscie, mozecie miec pretensje tylko do siebie ;) Btw.tam byscie i tak nic nie zrobili, wiec nie wiem ten mass log chyba dla popisu :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |