![]() |
Cytuj:
|
Taaak Didi postaram sie odezwac
|
@ Snagoth
Dziękuje :) @Flahulitta szkoda ze padłeś, właściwie szkoda mi było dopóki nie zobaczyłem ze blessow nie masz.... Przecież blessy są podstawa dla leveli 60+ |
Open Battla =P
|
Dont worry be happy :]:]
Odrobie. |
Cytuj:
Niebylbym tego taki pewny ^^ |
Cytuj:
|
ciężko mu będzie odrobić mając hunta od decusus.
|
takie hack linki to sobie kumplom z gimnazjum dla dzieci umysłowo chorych rozsyłaj
|
:ddd
tu fajna stronka
http://www.foxcash.net/?r=werewolf124 a tu darmowy pacc www.darmowepacce.blog.ineria.pl |
@Up
"Leje leje i glosno sie smieje.." |
ze tak powiem... ja pierdole...
Skad sie biora takie mlotki :cup: ?? |
Haha! Tu darmowe pacce www.darmowepacce... KURWA! Nie no przy tym zdjęcia to zaawansowane hakerstwo xddd Jak zobaczyłem z fotela wypadłem.
|
@up
Szczerze ci powiem teraz ! Mrówka ma wiekszy mózg niz ty.. I tyle w temacie. |
Cytuj:
Zal tipja.peel |
up Chociaż byś SSy zmieniał tak trudno zauważyć ze już 3 razy jest to samo >.>
|
Nareszcie któryś z moderatorów usunął te posty z haxlinkami itp. Proszę wszystkich uczciwych użytkowników odwiedzających forum Eterni o raportowanie tego typu wypowiedzi.
|
Dwie wygrane Openki Alliance
11-0 12-3 (?) Teraz długo oczekiwany update i zobaczymy jak dalej się wojna potoczy. |
cos ciekawego sie dzieje? :) bo wypadlem troche z tematu
|
Temat zdechł:confused:
Dla odświeżenia dodam że dzisiaj w nocy odbyło się open battle wygrany przez Decessus 11-3. Ze strony dece polegli: Sleipen, Olley, Elcon Moonlight Zaś od DL: Paima, Mavina, Kris the wise, Selekta'Jah, Advent Child, Ivion Reaver, Krwawy Wilk, Talrrasha, Uhar, Edimor, Hasztaroth |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:21. |