![]() |
Cześć,
Cytuj:
/Daw |
Czy wart robić lootbaga w orc landzie na edron? Są tam orci berserkery i z nich dużo leci halberd i battle axe, ja maxymalnie uniosę 8 halberd, czy warto robić lootbaga i gdzie go umieścić, żeby móc później z niego brać i sprzedawać w sklepie na edron?
Ponawiam... |
Cytuj:
Warto ale dobrze schowaj bo mogą ci zarypać |
Cytuj:
http://tibia.pl/earth.php?x=33221&y=31871&z=7&q=80.39 |
kina 16lvl
55/54 orcish axe plate legs scale armor (kupuje plate) soldier helmet dwarven shield potrzebuje duzo kasy, w miare szybki exp, moge robic lootbaga |
Dwarfy (zwykłe i soldy)
|
47 lvl Elite knight skille 72/71, postman quest. Gdzie mógłbym zarabiać ( robić lootbaga i wysyłać go do depo), wiem tylko o mino tower na darashii, że tam można dobrze zarobić.
|
Cytuj:
|
Sorcerer FAAAAC
LVL 34 MLVL 35 21 FIST WOI, beholder shield, Magician's Robe, crown helmet, plate legs, leather boots |
Najlepsza opcja to guardy lub minoski.
|
Wlasnie skonczyl mi sie pacc i nie wiem gdzie dobrze zarobić kasę? 47 sorcerer z 44 mlvl z EQ: hotm, focus cape, b legi dragonka, woi/ wand of starstorm. Wykonany full postman. Mogę robić lootbagi. Jakieś propozycje?
|
na dragach ladnie leci zrób hmmy i cisnij
|
Cześć,
Cytuj:
/Daw |
45 Royal Paladyn 73/56 skille, do tej pory expilem na piratach, kasa nawet niezla ale exp slaby;s co polecacie na zmiane expowiska? eq noobowate mam ale moge w sumie zainwestowac w pall arma/b legi/crus helma itpxd
@ edit tylko nie bb isle plx xd |
@up
helheim -3 Gdzie moge zarobic kasy 36 knightem, k set, wh, towerka, noble axe? skille 66/65. Najlepiej bez lootbaga :) |
Cześć,
Cytuj:
/Daw |
Sorc lv: 50 z Pacc
Mlv: 45 Wand: WOI Gdzie expić i zarabiać na tym lv |
Cytuj:
/Daw |
gdzie moge zarobic trochę kasy (TYLKO NIE TOMBY) 40pall skille dobre Crus helmet Pall armor (albo blue robe) blue legs boh dragon shield PACC
|
Cytuj:
-Djinny w Yalahar -Larvy/scaraby w ankrahmun -Minosy w Yalahar -Piraty /Daw |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:34. |