![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
wypadek przy pracy no i zgodze sie ze gupota totalna;] |
Cytuj:
hah ale ci zal dupe sciska ze jestem anonimowy :D:D:D:D |
Raz mialem wrazenie ze smokuu to arcash O.O
|
@ up hehe
fajny mam avatar? xd |
Cytuj:
bo tak sie sklada, ze tez mieszkam w zabrzu:] |
Cytuj:
|
jak ja bym tak napisal do bym dostal bana za wulgaryzmy a ten pierdolony noname, chuj wie kto wannabe nigdy nie dostaje pomimo chamskich i bezsensownych tekstow, jezdzeniu bo starych i innych forumiakach. ja nie wiem kiedy wy zrozumiecie ze to nie jakis dark kajko albo inna mniej czy bardziej znaczaca osoba, zwykly plebs >.>
|
Cytuj:
Ze starym to nie ja zaczołem ;) btw. no roznica miedzy mna a kajkiem jest powiedziałbym nie za duza ani nie za mała ;] |
szczerze mnie to nie obchdozi, mam to w dupie czy jestes kajko czy ktos inny, moim zdaniem jestes jakims jebanym wannabe i takie sprawiasz wrazenie b
|
Cytuj:
ye i wanna be Thuygioshok !1!1!1!~!oneoneoneone~!~!~! ;(;(;(;(;( |
Smokuu to chyba shavenis jak tak napisal ;/
|
Cytuj:
|
To powiedz kim jestes ,a nie sam na forum piszesz ze jest ktos idiotą.
Zastanow sie po co piszesz bo ja moge byc elo i zrobie sobie profil HFduah i bede mowil ze jestem fajny a wy glupi i bede pan noname i usun sobie ten 130lv i rp bo pownie nie masz 30lv ;/ BB:baby::baby::baby::baby: Uwazam cie za osobe ponizej 14roku zycia C-: |
Cytuj:
neo rox madafaka |
Cytuj:
Bez odbioru |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gdzie napisalem ze jestem fajny? xD Cytuj:
Cytuj:
Chcesz jebac wyklady na temat ortograffffffffi to rób :| @ Fayter, wkurzaja cie wypowiedzi uzytkownikow tego forum? jedna prosta rada, nie czytaj tego =] Cytuj:
|
to nie shavenis debile, on by pisall "nooom"
ale dobra nie mowcie otym krecie aka lubie-sie-spinac-na-forum ok 8 dni kary na kompa left |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26. |