Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie La Revolution vs Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166907)

Mordor 02-04-2008 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ywemytus (Post 1982669)
powiedzial przydupas ...

Hmm czemu myslisz ze on jest przydupasem? I tak wogole kim jestes, ze mozesz osadzac takie rzeczy?! Przy*******asz sie do Smokuu ze jest anonimowy, a robisz to samo -.-", patrz pierw na siebie, a pozniej oceniaj innych...

notop 02-04-2008 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1981934)
ta :DD

Nie no akcja fajna byla, a raczej nasza glupota :p

nawet najlepszy potrafi czasem cos spieprzyc;)

wypadek przy pracy no i zgodze sie ze gupota totalna;]

Smokuu 02-04-2008 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ywemytus (Post 1982516)
smoku kurwa, zamiast pierdolic bezsensu od kurwa polroku, to bys sie ujawnil lizodupie. pieprzysz caly czas trzy po trzy. badz cwaniak i pokaz jakis kozak. nudza mnie juz twoje gadki. ujawnij sie.

Ci co maja wiedziec kim jestem to wiedza, a takie obszczymury jak ty niech nie wkladaja palcow tam gdzie nie trzeba bo im moze je ktos upier****.

hah ale ci zal dupe sciska ze jestem anonimowy :D:D:D:D

Picinhoxs 02-04-2008 15:12

Raz mialem wrazenie ze smokuu to arcash O.O

bemo 02-04-2008 15:25

@ up hehe

fajny mam avatar? xd

ywemytus 02-04-2008 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1982833)
Ci co maja wiedziec kim jestem to wiedza, a takie obszczymury jak ty niech nie wkladaja palcow tam gdzie nie trzeba bo im moze je ktos upier****.

hah ale ci zal dupe sciska ze jestem anonimowy :D:D:D:D

skoro ja jestem obszczymurem, to moze spotkamy sie na piwku w zabrzu i pogadamy:}
bo tak sie sklada, ze tez mieszkam w zabrzu:]

Smokuu 02-04-2008 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ywemytus (Post 1982879)
skoro ja jestem obszczymurem, to moze spotkamy sie na piwku w zabrzu i pogadamy:}
bo tak sie sklada, ze tez mieszkam w zabrzu:]

Sorry ale po 1 nie przepadam za piwem, a po drugie wybacz ja nie z tych, jesli szukasz drugiego pedala to moze posiedz sobie na czateri, slyszalem ze tam sa odpowiednie kanaly dla odpowiednich ludzi.

Thuygioshok 02-04-2008 15:59

jak ja bym tak napisal do bym dostal bana za wulgaryzmy a ten pierdolony noname, chuj wie kto wannabe nigdy nie dostaje pomimo chamskich i bezsensownych tekstow, jezdzeniu bo starych i innych forumiakach. ja nie wiem kiedy wy zrozumiecie ze to nie jakis dark kajko albo inna mniej czy bardziej znaczaca osoba, zwykly plebs >.>

Smokuu 02-04-2008 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1982913)
jak ja bym tak napisal do bym dostal bana za wulgaryzmy a ten pierdolony noname, chuj wie kto wannabe nigdy nie dostaje pomimo chamskich i bezsensownych tekstow, jezdzeniu bo starych i innych forumiakach. ja nie wiem kiedy wy zrozumiecie ze to nie jakis dark kajko albo inna mniej czy bardziej znaczaca osoba, zwykly plebs >.>

Spokojnie stary wrzuc na looz, nie lubie jak ktos placze :-/
Ze starym to nie ja zaczołem ;)
btw. no roznica miedzy mna a kajkiem jest powiedziałbym nie za duza ani nie za mała ;]

Thuygioshok 02-04-2008 16:15

szczerze mnie to nie obchdozi, mam to w dupie czy jestes kajko czy ktos inny, moim zdaniem jestes jakims jebanym wannabe i takie sprawiasz wrazenie b

Smokuu 02-04-2008 16:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 1982931)
szczerze mnie to nie obchdozi, mam to w dupie czy jestes kajko czy ktos inny, moim zdaniem jestes jakims jebanym wannabe i takie sprawiasz wrazenie b

ye i wanna be Thuygioshok !1!1!1!~!oneoneoneone~!~!~!

;(;(;(;(;(

Picinhoxs 02-04-2008 16:29

Smokuu to chyba shavenis jak tak napisal ;/

Smokuu 02-04-2008 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 1982948)
Smokuu to chyba shavenis jak tak napisal ;/

twoja inteligencja mnie przeraża <boi sie>

Picinhoxs 02-04-2008 21:44

To powiedz kim jestes ,a nie sam na forum piszesz ze jest ktos idiotą.
Zastanow sie po co piszesz bo ja moge byc elo i zrobie sobie profil HFduah i bede mowil ze jestem fajny a wy glupi i bede pan noname i usun sobie ten 130lv i rp bo pownie nie masz 30lv ;/ BB:baby::baby::baby::baby: Uwazam cie za osobe ponizej 14roku zycia C-:

samul 02-04-2008 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1983053)
twoja inteligencja mnie przeraża <boi sie>

Tylko ktory ovner? Moze ten 13 latek z mama na plecach?
neo rox madafaka

Chuli 02-04-2008 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1982896)
Sorry ale po 1 nie przepadam za piwem, a po drugie wybacz ja nie z tych, jesli szukasz drugiego pedala to moze posiedz sobie na czateri, slyszalem ze tam sa odpowiednie kanaly dla odpowiednich ludzi.

Nie lubi piwka :cup:Po drugie to na chuj komus wrzucasz.Znasz go ,ze pozwalasz sobie na oczernianie w sieci?Ortografia sie klania"zaczolem"

Bez odbioru

Rycerski Cinek 02-04-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fayter aka Doom~ (Post 1982018)
Na oko 40 z ostatnich 50 postow bym wy**al za swoja glupote,idiotyzm i brak rzeczowosci.CITY SAY HELLO qr*a to jest temat lr-int+cfa a nie jakies ch**e muje. Smokuu jest,byl i bedzie forumowym,anonimowym spinaczem i trzeba sie z tym pogodzic.Zacznijcie soba prezentowac jakis poziom bo 80% z was jest zalosna i za kretynizmy pisane w postach powinna zostac pozbawiona mozliwosci pisania tutaj.Przeczytajcie jeszcze raz swoje posty zanim je zamieszczacie bo az zal to czytac.Widzac takie g*wniane posty jestem przeciwny anonimowosci w sieci,zeby potenacjalni pracodawcy(...) by wiedzieli z jakim idiota maja doczynienia.Koniec cry postu odnosnie poziomu prezentowanego przez was elo.

grow up kids

ywemytus 03-04-2008 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 1982896)

Drugiego pedala...pfff, nie rob z siebie kogos kim nie jestes, tylko napisz, ze konczysz 1 klase gimnazjum i mama wola Cie przez okno kiedy konczysz grac z kolegami w pilke. Zenujacy dzieciaczek rotfl

Smokuu 03-04-2008 08:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 1983522)
Zastanow sie po co piszesz bo ja moge byc elo i zrobie sobie profil HFduah i bede mowil ze jestem fajny

Czy ktos ci broni? chcesz to rob sobie ja na to sikam :p
Gdzie napisalem ze jestem fajny? xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez samul (Post 1983523)
Tylko ktory ovner? Moze ten 13 latek z mama na plecach?

Nie jestem Shavenisem matole ....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chuli (Post 1983558)
Nie lubi piwka :cup:
Ortografia sie klania"zaczolem"
Bez odbioru

O mowi to wielki pijak jak ty pro nie jestes :o
Chcesz jebac wyklady na temat ortograffffffffi to rób :|

@ Fayter,
wkurzaja cie wypowiedzi uzytkownikow tego forum? jedna prosta rada, nie czytaj tego =]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ywemytus (Post 1983697)
..tylko napisz, ze konczysz 1 klase gimnazjum i mama wola Cie przez okno kiedy konczysz grac z kolegami w pilke. Zenujacy dzieciaczek rotfl

rotfl to chyba chlopcze ty masz takie doswiadczenia,

Thuygioshok 03-04-2008 10:27

to nie shavenis debile, on by pisall "nooom"
ale dobra nie mowcie otym krecie aka lubie-sie-spinac-na-forum

ok 8 dni kary na kompa left

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:26.