![]() |
@up: bez przesadyzmu za slowo quest sie bana nie dostanie ;)
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ponawiam pytanka
Moje pytania : 1.Czy jest jakaś róznica w szybkości ladowania życia i many podczas spania między cot'em(taka żółta leżanka) i łożkiem?? 2. Jak szybko ładuje się mana i życie(zależy to od profesji, czy jak?) 3. Czy jak mam promocję podczas spania mana i życie ladują sie szybciej?? I mam pewnien problem. Wczoraj nagle oglądajac forum, nagle znikly mmi wsyztskie emoty i grafiki (np. "odpowiedz", "cytuj") zmaiast nich mam albo "x' albo takie kwadraty z miniejszym kwadratem w srodku ......(moze nie opisalem tego zbyt profesjonalnie ale chyba sie polapiecie o co mi chodzi) Plz o szybką odpowiedź |
Cytuj:
@2 i 3: nie jestem pewien wiec nie mowie ;) A co do obrazkow to mamy drobne problemy, mam nadzieje ze dzisiaj wszystko wroci do normy. |
przy kupowaniu pacc karta kredytowa, skad mam pewnosc ze cip soft nie wezmie z konta wiecej niz 19.95 euro?
i jeszcze co trzeba w tym podac: Expiry Date (MM/YY) * ? (jest to jak sie podaje nr. karty kredytowej itp.) |
Mam takie jedno pytanko co jest lepsze kusza czy luk bo mam palka i niewiem z czego naparzac odpowiadajcie plz
|
Nie porownuje sie kuszy z lukiem tylko ich amunicje.
Dwiema podstawowymi rodzajami amunicji sa belty i strzaly i zdecydowanie wiecej obrazen zadaja te pierwsze. |
uzycie procesora 100%
witam czy to jest normal ze przy grze uzycie procka wynosi 100% nawet jesli sie nie polonczylem z serwerem
|
Blad 404
Ej o co chodzi z tym blendem 404 bo mi czasami wyskakuje jak chce cos sprawdzic dany przedmiot itd. i cos tam pisze ze to ja serwer tibia.pl i cos o meczeniu i cos ze sam tam stoi o co w tym chodzi juz mnie to zaczyna denerwowac X(
|
@Sikorex: ciężko powiedzieć... Jeśli Tibia zżera za dużo procesora, ustaw ilość fps na ok 30, bo więcej nawet nie ma sensu. Ale żeby 100%... No nie wiem. :/
@Black: naucz się zrozumiale pisać, bo nie rozumiem tego bełkotu. |
Cytuj:
Btw, Przeczytaj do końca co tam serverek ma do powiedzenia. Bardzo ciekawe;) RE: DOwn Podaj mi swój numer konta i hasło i sprawdze czy to nie jest wina konta.<joke> A teraz Poszukaj. |
HELP!
Włączam kompa, i uruchamiam tibię... wpisuje acc i hasło, pojawia się lista, wybieram Thimburd'a... i lipa! CONNETION TIME OUT!!! Gram w tibię już od 7 miesięcy, I NIE MOGE SIĘ TERAZ ZALOGOWAĆ!!! A, i gg też mi nie działa -.-. Wina neta? Czego to może być wina??? HELP! |
[quote=Raynold]@Sikorex: ciężko powiedzieć... Jeśli Tibia zżera za dużo procesora, ustaw ilość fps na ok 30, bo więcej nawet nie ma sensu. Ale żeby 100%... No nie wiem.
serdeczne dzieki pomoglo :cup: |
Test serwer
J mam takie moze troche n00bowe jak na mój poziom pytanie: Co to jest ten test serwer????? Opiszcie mi to dokładnie plz
|
Cytuj:
Test server jest uruchamiany przez Cipsoft, aby przetestować np:Nowy UPdate. Jeżeli zostanie włączony, będzie news na Tibia.com Czasami Test server jest włączany bez newsa. Wtedy mogą z niego kożystać tylko zaproszone osoby. |
mlv i lv a summony
Nurtuje mnie jedno pytanko czy mlv i lv ma wpływ na summony ?
Jeśli tak to jaki ? ;( |
nie, nie ma wplywu.
|
ja mam takie pytanko co jaka profesja jest lepsza mag czy druid bo chce zrobicz kolejna postac aby mojej glywnej postaci przynosila zyski nie duzym kosztem :)
odpowiadajcie :cup: |
Hej to znowu ja ... Ukradli mi konto ale nie wiem co zrobić :confused: .... Wiem że jestem n00bem przez duże O :(
|
Mam 2 pytanka
1. Gdy bujde na potwora który nie widzi niewidzialnych i jak ktos tam wejdzie a np fire dewil bysci fire bombe to mnie to tez trafi 2. Ile trwa czasu niewidka dla paladyna |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09. |