Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172372)

Morski_Paladyn 19-05-2008 17:04

Witajcie Noobasy :)

Speedy jak to Speedy, ma na czym bydlak budować, tylko nie rozumiem po co tu wkleja swoje foty. Niech się zapisze na jakieś forum dla muskofcuf.
Poza tym Speedy budzi powszechną sympatię i inne pozytywne wibracje.

Problem tkwi gdzieś indziej.
Jest nim lamus Butcher - cymbał myśli że jest napakowany, a to zwykły lamus. Ryj ma taki ze tylko bym go kopał w RL. Nie wierzycie? -> fotki rl nerana

A co do pozostałych to samo co zawsze :D Bot = ciota, leszczu etc. :p

http://img93.imageshack.us/img93/2828/ethan2eq5.gif

Yumiyo 19-05-2008 17:25

Speedy, nie badz dla mnie taki okrutny, zawsze marzylam o facecie napompowanym jak balon a do tego bezmozgu :* jestes moim ideałem jeśli chodzi o to ( nie tylko twe sztuczne miesnie ale tez tew znikome iq )... ale sporo mnie nie chcesz, moge powiedziec NIE WIESZ CO TRACISZ... 18letni (???) prawiczu ;]

ja lubie bardzo zalowych chłopców x3

Garos 19-05-2008 17:59

@Morski_Paladyn
Morski co ja widzie nowy monitorek :P mama kupiła na allegro czy co::P

Voniek 19-05-2008 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garos (Post 2065054)
@Morski_Paladyn

Pomylił monitor z mamą, uderzył krzesłem i troszkę się popsuło :/
Morski = Speedy?
gz resztce nielicznych z ss'ami ?

Scartex 19-05-2008 18:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garos (Post 2065054)
@Morski_Paladyn

A no faktycznie te zdj jakies wieksze ale za to jakosc gorsza ;o
Moze sobie chlopczyk ustawil 1024 bo chcial zaszpanowac ;)
Ahhh te 10letnie 15" monitory ;))

Garos 19-05-2008 18:15

I jeszcze bot nie mam na screen :D Może jakiś nowy owner :D

Butcher__Palek 19-05-2008 18:39

Cytuj:

Problem tkwi gdzieś indziej.
Jest nim lamus Butcher - cymbał myśli że jest napakowany, a to zwykły lamus. Ryj ma taki ze tylko bym go kopał w RL. Nie wierzycie? -> fotki rl nerana
@Morski
Nie poc sie...btw. zanim zaczniesz kwiczec swinko, to zauwaz ze mnie nie znasz na rl... wiec nie sap tylko oddychaj paczuszku :)

Diuk 19-05-2008 19:30

hi
news
http://img413.imageshack.us/img413/5...lvl0001ut8.jpg
yes
bye

Pozdrawiam.
Steper.

Proler 19-05-2008 19:34

Huh, najs tarcioszq, gz ;]

Zdzichuu 19-05-2008 19:45

@Christiano

Co to za miejscówka z tymi beholderami? Expisz tam sam?

Iks_De 19-05-2008 19:57

@ up
nie ciesz sie ze masz ip zajebiscie duze, bo morskiemu sie przykro robi jak to czyta on ma ujemne ;/ i nie chwlacie sie swoim aj kiu bo morki tego nie wytrzyma mama da wiecej pieniedzy na monitory bo znowu nie bedzie krzesla pod reka.
@ morski
,,Noobasy'' mozesz tak do swojej mamuski mowic. pewnie tak do niej powiedziales i ci dala na konto ? przykra sprawa ...
@ Voniek
co Ty mama dala pieniadze na monitorek tak jak na konto. Wczesniejszy sie zjebal bo krzesla pod reka nie bylo musial czyms w matke przyje**c.
p0zdro Wemx

FighterKamil 19-05-2008 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yumiyo (Post 2064993)
Speedy, nie badz dla mnie taki okrutny, zawsze marzylam o facecie napompowanym jak balon a do tego bezmozgu :* jestes moim ideałem jeśli chodzi o to ( nie tylko twe sztuczne miesnie ale tez tew znikome iq )... ale sporo mnie nie chcesz, moge powiedziec NIE WIESZ CO TRACISZ... 18letni (???) prawiczu ;]

ja lubie bardzo zalowych chłopców x3

Buauheuhaeuhauehueah
OWNED xD Normalnie dojebałaś mu 8o8o8o Myślałem że spadnę z krzesła Buaheuaehauheuahe. 1!111!!
Speedy to gej który chciałby poznać jakiegoś chłopca poniżej 12 lat i zabawiać się z nim. Zachęca małe dzieci swoją łapką i prze piknym ryjem żeby dał dzieci dawały mu swoje adresy. IQ Speedego 139 ale na minusie :*

Iks_De 19-05-2008 20:30

@ speedy
naucz sie posty edytowac bo bana dostaniesz ...

Morski_Paladyn 19-05-2008 20:38

:D o lol zwykle nie odpisuje bo najcześciej nie ma na co, ale speedy dupencjo ty moja, po co ci ta kartka, jaki problem wymazać to co napisales i wpisac coś innego :baby: :p

PS. drogie noobasy, sama głowa spida waży 50 kg :cup:

Christiano 19-05-2008 20:41

@Zdzichuu

Hellgate

Zalezy nieraz sam nieraz nie

Yumiyo 19-05-2008 20:46

Cytuj:

Ah ps. Ciesze sie ze cie wyjebali jak mialas 13 lat : o
Najwazniejsze ze nie zrobiles tego Ty tym swoim mikrusem, to ze masz wielkie miesnie nie znaczy ze masz duze pracie 8o

Moge sobie wsadzic ta kartke w tylek ^^ zechesz to wyjmiesz, moje Ty boskie kochanie :**

Yumiyo 19-05-2008 20:50

Cytuj:

ciesze sie ze wiesz jakiego mam .. ale jutro też pociągniesz?
=**** widziecie jak on mnie kocha <3
Misio mój pluszowy =***

Distsu 19-05-2008 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yumiyo (Post 2065498)
=**** widziecie jak on mnie kocha <3
Misio mój pluszowy =***

pojawilas sie kurwa huj wie z kad huj wie z kad masz link do forum juz mi sie znudzili pierdolenie twoich smetoow idz sobie palcuweczke pierdolnij i idz spac

Yumiyo 19-05-2008 20:53

Tak, na to czekalismy z B. az dasz głos pieseczku :) moze podeslac Ci slownik ortograficzny z para moich noszonych majtek?? ( pocieszysz sie bo z Twym wodoglowiem nie dziwie sie ze masz kompleksy i zanik mozgu)

@Baruteq
Gdyby to byl jeszcze "facet" to moze bym sie przejela jego "wypowiedzia" ale to DNO

Distsu 19-05-2008 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Baruteq (Post 2065508)
Oj Distsu... Szanuje Cie, ale z takimi tekstami do dziewczyn wyjeżdżasz... Masz dla nich jakiś szacunek? N/c

pierdole to czy ona jest dziewczyna czy nie niech wypeirdala z tad juz ci sie spodobala napatrzyles sie jak bodzio ona jest internetowa kurwa i tyle ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11.