![]() |
Witajcie Noobasy :)
Speedy jak to Speedy, ma na czym bydlak budować, tylko nie rozumiem po co tu wkleja swoje foty. Niech się zapisze na jakieś forum dla muskofcuf. Poza tym Speedy budzi powszechną sympatię i inne pozytywne wibracje. Problem tkwi gdzieś indziej. Jest nim lamus Butcher - cymbał myśli że jest napakowany, a to zwykły lamus. Ryj ma taki ze tylko bym go kopał w RL. Nie wierzycie? -> fotki rl nerana A co do pozostałych to samo co zawsze :D Bot = ciota, leszczu etc. :p http://img93.imageshack.us/img93/2828/ethan2eq5.gif |
Speedy, nie badz dla mnie taki okrutny, zawsze marzylam o facecie napompowanym jak balon a do tego bezmozgu :* jestes moim ideałem jeśli chodzi o to ( nie tylko twe sztuczne miesnie ale tez tew znikome iq )... ale sporo mnie nie chcesz, moge powiedziec NIE WIESZ CO TRACISZ... 18letni (???) prawiczu ;]
ja lubie bardzo zalowych chłopców x3 |
@Morski_Paladyn
Morski co ja widzie nowy monitorek :P mama kupiła na allegro czy co::P |
Cytuj:
Morski = Speedy? gz resztce nielicznych z ss'ami ? |
Cytuj:
Moze sobie chlopczyk ustawil 1024 bo chcial zaszpanowac ;) Ahhh te 10letnie 15" monitory ;)) |
I jeszcze bot nie mam na screen :D Może jakiś nowy owner :D
|
Cytuj:
Nie poc sie...btw. zanim zaczniesz kwiczec swinko, to zauwaz ze mnie nie znasz na rl... wiec nie sap tylko oddychaj paczuszku :) |
|
Huh, najs tarcioszq, gz ;]
|
@Christiano
Co to za miejscówka z tymi beholderami? Expisz tam sam? |
@ up
nie ciesz sie ze masz ip zajebiscie duze, bo morskiemu sie przykro robi jak to czyta on ma ujemne ;/ i nie chwlacie sie swoim aj kiu bo morki tego nie wytrzyma mama da wiecej pieniedzy na monitory bo znowu nie bedzie krzesla pod reka. @ morski ,,Noobasy'' mozesz tak do swojej mamuski mowic. pewnie tak do niej powiedziales i ci dala na konto ? przykra sprawa ... @ Voniek co Ty mama dala pieniadze na monitorek tak jak na konto. Wczesniejszy sie zjebal bo krzesla pod reka nie bylo musial czyms w matke przyje**c. p0zdro Wemx |
Cytuj:
OWNED xD Normalnie dojebałaś mu 8o8o8o Myślałem że spadnę z krzesła Buaheuaehauheuahe. 1!111!! Speedy to gej który chciałby poznać jakiegoś chłopca poniżej 12 lat i zabawiać się z nim. Zachęca małe dzieci swoją łapką i prze piknym ryjem żeby dał dzieci dawały mu swoje adresy. IQ Speedego 139 ale na minusie :* |
@ speedy
naucz sie posty edytowac bo bana dostaniesz ... |
:D o lol zwykle nie odpisuje bo najcześciej nie ma na co, ale speedy dupencjo ty moja, po co ci ta kartka, jaki problem wymazać to co napisales i wpisac coś innego :baby: :p
PS. drogie noobasy, sama głowa spida waży 50 kg :cup: |
@Zdzichuu
Hellgate Zalezy nieraz sam nieraz nie |
Cytuj:
Moge sobie wsadzic ta kartke w tylek ^^ zechesz to wyjmiesz, moje Ty boskie kochanie :** |
Cytuj:
Misio mój pluszowy =*** |
Cytuj:
|
Tak, na to czekalismy z B. az dasz głos pieseczku :) moze podeslac Ci slownik ortograficzny z para moich noszonych majtek?? ( pocieszysz sie bo z Twym wodoglowiem nie dziwie sie ze masz kompleksy i zanik mozgu)
@Baruteq Gdyby to byl jeszcze "facet" to moze bym sie przejela jego "wypowiedzia" ale to DNO |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |