![]() |
Cytuj:
Edit: Ojej, Smoczek sie zgasił i nie odpisal :< Czyzby brak jakichkolwiek argumentów przeciw temu co napisalem?;d |
Ja to proponuje zeby odpisujac mu nie pisac Smokuu tylko jak to jones kiedys napisal Plebsuu. Zeby debil zostal debilem!X(X(X(
Tylko ze ten rumun to moze byc jakas nedzna prowokacja |
Cytuj:
Misiek, duzo bylo postow o tym aby smokuu ujawnil swoja tozsamosc, lecz 90 % z nich zostalo zignorowane, proponuje ignorowac i smoka, zwykly dzieciak, ktory chce sie dorwac do wladzy i za przeproszeniem - rozjebac serwer. Z tego co on pisze to mam watpliwosci nawet do tego czy ten smokuu jest z arcani ;) Jezeli tak kozaczy na forum to dlaczego sie boi ujawnic nicku w grze? Strach i wstyd? Innego wytlumaczenia nie znajdziecie. @ OB Mialo go nie byc, propaganda... |
Cytuj:
|
Cytuj:
2. powiedz mi na kim pa robilem ? 3. wojny z lukim nie bedzie przynajmniej rok 4. random pk ? kropla w morzu, 2x, chyba ze nie umiesz czytac i mylisz Belial z Achmed 5. dalej nie wiemy kim jestes |
Smokuu to poprostu tępy chuj!
|
ja nie wiem jak smoku mowil wczesniej ze w wojnie nie bral udzial nic ten teges w ogole a teraz mowi MY POSZLISMY MY CHCIELISMY itd to ja nie wiem juz jak to z nim jest
olac wszyscy to ni ebedzie sie odzywal ;dDDDD |
Witam panowie, próbowałem odzyskać konto ale jednak postanowiłem założyć nowe konto.
Chciałbym poruszyć parę wątków 1) Czy wy naprawdę myślicie że Smokuu ma 100+ lv. wedlug mnie to noob który nie wbił nawet 50 lv i przyszedł sie mądrować na forum. 2) W sprawie OB uważam że każdy robi wszystko zeby wygrac. Co z tego że IT jest 80+ i boja sie wyjsc, niech robią co im sie podoba a może chceli wkurzyc takiego smokaa:D 3) co do ostatniego OB w edron zauważylem dziwne zachowanie Hell Kazziego(mam na myśli ze unikal pzta) . Moze wiedzial ze IT zablokuje droge na Taifuna i w ogole im odetna droge. Jescze jedno dlaczego nikt nie zaznaczyl na niego atk8o |
Zapomniałem dodać to ze nie ma sensu sie sprzeczac ze IT uzywa elfbota.
jestem pewny ze kazdy uzywa bota:) |
siedze se dzis nobkiem w ab a tutaj txt
xxx[61]: twoja stara to kurwa jebana yyy[101]: a ty jestes gupi jak clapek xxx[61]: bez pzresady az tak ja ciebie nieobrazam kurwa spadlem z krzesla:D |
Cytuj:
Btw2. uwierz mi mam wiekszy lvl niz nie jeden pionek z tego forum ;] Cytuj:
DOBRE !! :D:D:D |
Cytuj:
Medivh a załuj widac nie wiesz co dobre :confused: sproboj mała czarną łomze " granat " o ten to potrafi w leb pierdolnąc, albo sproboj jakiego bełcika z żabki np. Komandos albo wódke Krajowąz biedronki ! |
Cytuj:
|
umahasuhsahusauhassauhhuasshwhshhshssh clapek rozwalił mnie na kolana :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ps. OB jest tylko na desercie (czyt. pustyni) ;d |
Cytuj:
|
newermajnd...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2) Unikalem pzta, nigdzie nie bylo dp w poblizu o,o 3) Mam kody na tibie ze nikt mnie nie moze zaznaczyc o,o 4) -------> Zdalem dzis ustny polski <---------- pwnd |
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26. |