Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

SnoziSF 25-05-2008 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2077592)
lolz wy az tak glupi jestescie czy tylko udajecie? juz nie jestem shavenisem tylko verudurem ? o; jutro bede Bedurionem ? :D:D

Dziwisz sie, ze probujemy sie dowiedziec kim jestes? Kazdy chce wiedziec co za tępy chuj wypisuje tu najwieksze pierdoly w historii tego forum... : ] I nie probuj nawet mowic, ze tak nie jest, bo to przez to, ze sie tak kiedys zbłazniles boisz sie przedstawic o.0

Edit: Ojej, Smoczek sie zgasił i nie odpisal :< Czyzby brak jakichkolwiek argumentów przeciw temu co napisalem?;d

Tookie 25-05-2008 22:43

Ja to proponuje zeby odpisujac mu nie pisac Smokuu tylko jak to jones kiedys napisal Plebsuu. Zeby debil zostal debilem!X(X(X(

Tylko ze ten rumun to moze byc jakas nedzna prowokacja

Beli 25-05-2008 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SnoziSF (Post 2077653)
Dziwisz sie, ze probujemy sie dowiedziec kim jestes? Kazdy chce wiedziec co za tępy chuj wypisuje tu najwieksze pierdoly w historii tego forum... : ] I nie probuj nawet mowic, ze tak nie jest, bo to przez to, ze sie tak kiedys zbłazniles boisz sie przedstawic o.0

Edit: Ojej, Smoczek sie zgasił i nie odpisal :< Czyzby brak jakichkolwiek argumentów przeciw temu co napisalem?;d

Misiek, duzo bylo postow o tym aby smokuu ujawnil swoja tozsamosc, lecz 90 % z nich zostalo zignorowane, proponuje ignorowac i smoka, zwykly dzieciak, ktory chce sie dorwac do wladzy i za przeproszeniem - rozjebac serwer. Z tego co on pisze to mam watpliwosci nawet do tego czy ten smokuu jest z arcani ;) Jezeli tak kozaczy na forum to dlaczego sie boi ujawnic nicku w grze? Strach i wstyd? Innego wytlumaczenia nie znajdziecie.

@ OB

Mialo go nie byc, propaganda...

Smokuu 25-05-2008 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beli (Post 2077712)
Mktory chce sie dorwac do wladzy i za przeproszeniem - rozjebac serwer.

Rozwaliles mnie tym <lol2> . Oboje wiemy ze to samo bedzie jak ty dojdziesz do wladzy ;), przedtem jeszcze wypowiecie wojne lukiemu :) Zreszta ja juz moglem sie przekonac o tym za czasow SB jak sobie random pk waliles majnem ;>

Beli 25-05-2008 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2077755)
Rozwaliles mnie tym <lol2> . Oboje wiemy ze to samo bedzie jak ty dojdziesz do wladzy ;), przedtem jeszcze wypowiecie wojne lukiemu :) Zreszta ja juz moglem sie przekonac o tym za czasow SB jak sobie random pk waliles majnem ;>

1. oboje? wiec moze jestes dziewczyna ?
2. powiedz mi na kim pa robilem ?
3. wojny z lukim nie bedzie przynajmniej rok
4. random pk ? kropla w morzu, 2x, chyba ze nie umiesz czytac i mylisz Belial z Achmed
5. dalej nie wiemy kim jestes

samul 26-05-2008 06:31

Smokuu to poprostu tępy chuj!

bemo 26-05-2008 09:33

ja nie wiem jak smoku mowil wczesniej ze w wojnie nie bral udzial nic ten teges w ogole a teraz mowi MY POSZLISMY MY CHCIELISMY itd to ja nie wiem juz jak to z nim jest
olac wszyscy to ni ebedzie sie odzywal ;dDDDD

kalkipeter18 26-05-2008 11:52

Witam panowie, próbowałem odzyskać konto ale jednak postanowiłem założyć nowe konto.

Chciałbym poruszyć parę wątków

1) Czy wy naprawdę myślicie że Smokuu ma 100+ lv. wedlug mnie to noob który nie wbił nawet 50 lv i przyszedł sie mądrować na forum.

2) W sprawie OB uważam że każdy robi wszystko zeby wygrac. Co z tego że IT jest 80+ i boja sie wyjsc, niech robią co im sie podoba a może chceli wkurzyc takiego smokaa:D

3) co do ostatniego OB w edron zauważylem dziwne zachowanie Hell Kazziego(mam na myśli ze unikal pzta) . Moze wiedzial ze IT zablokuje droge na Taifuna i w ogole im odetna droge. Jescze jedno dlaczego nikt nie zaznaczyl na niego atk8o

kalkipeter18 26-05-2008 11:55

Zapomniałem dodać to ze nie ma sensu sie sprzeczac ze IT uzywa elfbota.
jestem pewny ze kazdy uzywa bota:)

notop 26-05-2008 13:14

siedze se dzis nobkiem w ab a tutaj txt

xxx[61]: twoja stara to kurwa jebana
yyy[101]: a ty jestes gupi jak clapek
xxx[61]: bez pzresady az tak ja ciebie nieobrazam

kurwa spadlem z krzesla:D

Smokuu 26-05-2008 13:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kalkipeter18 (Post 2078093)
Witam panowie, próbowałem odzyskać konto ale jednak postanowiłem założyć nowe konto.

Chciałbym poruszyć parę wątków

1) Czy wy naprawdę myślicie że Smokuu ma 100+ lv. wedlug mnie to noob który nie wbił nawet 50 lv i przyszedł sie mądrować na forum.

2) W sprawie OB uważam że każdy robi wszystko zeby wygrac. Co z tego że IT jest 80+ i boja sie wyjsc, niech robią co im sie podoba a może chceli wkurzyc takiego smokaa:D

3) co do ostatniego OB w edron zauważylem dziwne zachowanie Hell Kazziego(mam na myśli ze unikal pzta) . Moze wiedzial ze IT zablokuje droge na Taifuna i w ogole im odetna droge. Jescze jedno dlaczego nikt nie zaznaczyl na niego atk8o

Rooooooooofl, myslisz ze jak zalozyles sobie no-name konto to bedziesz taki jak ja ? XD kto sie nudzi? :D Btw. Masz racje.
Btw2. uwierz mi mam wiekszy lvl niz nie jeden pionek z tego forum ;]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2078137)

DOBRE !! :D:D:D

SpoconyKrystyna 26-05-2008 13:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2076911)
owszem , jak mi sie nie chce wychodzic to nie wychodze , na piwo nie pojde bo poprostu mi nie smakuje i nie pije

Medivh a załuj widac nie wiesz co dobre :confused: sproboj mała czarną łomze " granat " o ten to potrafi w leb pierdolnąc, albo sproboj jakiego bełcika z żabki np. Komandos albo wódke Krajowąz biedronki !

Faytah 26-05-2008 13:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2078143)
Btw2. uwierz mi mam wiekszy lvl niz nie jeden pionek z tego forum ;]

gdyby lvl wplywal na inteligencje moze bym napisal gz :confused:

bemo 26-05-2008 14:06

umahasuhsahusauhassauhhuasshwhshhshssh clapek rozwalił mnie na kolana :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ps. OB jest tylko na desercie (czyt. pustyni) ;d

Chuli 26-05-2008 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2078189)
umahasuhsahusauhassauhhuasshwhshhshssh clapek rozwalił mnie na kolana :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ps. OB jest tylko na desercie (czyt. pustyni) ;d

Mysle , ze OB mozna podpiac pod wszelkie operacje na otwartym terenie.

Czubek^^ 26-05-2008 15:11

newermajnd...

Szefie :) 26-05-2008 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2078137)

DOBRE!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

gigoro 26-05-2008 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kalkipeter18 (Post 2078093)

1) Witam mr noname o,o
2) Unikalem pzta, nigdzie nie bylo dp w poblizu o,o
3) Mam kody na tibie ze nikt mnie nie moze zaznaczyc o,o
4) -------> Zdalem dzis ustny polski <---------- pwnd

Faytah 26-05-2008 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 2078380)
4) -------> Zdalem dzis ustny polski <---------- pwnd

jedyny punkt sposrod 4 ktory mnie zainteresowal ;p gz

Picinhoxs 26-05-2008 16:15

PWNED

http://img292.imageshack.us/img292/263/bannikhi2.jpg

gl inter wygrac wojne ;] gl

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:26.